Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

2. Margarett

Margarett Well-Known Member

Та то б і не мало мати значення взагалі, бо діти першого року життя обслуговуються позачергово. А сімейний тепер лікує всіх (і малих, і не малих).
    Але то хіба папери пишуть такі і на двері розклеюють, а прийдеш, то або рвешся в бій, або просиш уклінно, щоб "соблаговолили".
    Також з таким зіштовхнулася свого часу. З місячною дитиною дуже не постоїш, бо і плаче, і йорзає .... Але ж то не всі хочуть розуміти.

3. Rostok

Rostok Well-Known Member

то неписане правило.. але діє всюди! З немовлятами вперед
    А говорити будуть завжди. Не то , щоб старість не поважаю, але мала теж такий інцидент. Та зрештою по ситуації треба орієнтуватись. Кому важче стояти/чекати, людський фактор грає велику роль. Вже казала і кажу тепер: взаємоповага повинна бути.

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

5. Raven

Raven Мама малятка

сімейна медицина однако, приймають і немовлят і старих одні лікарі, а потім ще на дверях дочиталася, що з немовлятами позачергово, але нерви були потріпані

6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

нам щастило)) -лікар бачив, що немовля і першими приймав

7. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Інша сторона медалі. Кабінет УЗД на Сихові в дитячій поліклініці. Жива черга, більшість з дітками, кільком може по півтора рочки. Сидять, бігають, ниють. Як діти. Але всі чекають. Приходить дві мами з дітками до року. Одна ще з чоловіком. В обох направлення в руках на нейросонографію. Зайшла без черги перша та , що з чоловіком. Дитина вела себе тихо. Але вони були майже півгодини!! Коли виходили, дитину ніс чоловік, а жінка заправлялася. Наступна була може хвилини три. Тобто прикрилися дитиною і робили узд всією сім'єю. А то нічого, що в черзі дітки теж не дуже великі чекали, багато прийшли за півгодини до початку прийому. І не кажіть, що може по іншому не могли чи то дитині так довго робили. Я теж сиділа і чекала, а вдома було теж немовля і на 2 рочки старша мала. І чоловік обривав телефон, що на пару запізнюється.

8. Rostok

Rostok Well-Known Member

на жаль.....
    так, могли, звичайно. Про це і йдеться, що люди бувають не виховані як мініміум((((
    В таких принцип :"моя хата з краю...", і нехай весь світ зачекає.
    Одним словом, рагулізм
    Тому деколи приходиться "вигризати" своє місце під сонцем!

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нагадала собі, як ходила я колись з малою до стоматолога. Яна була садочкового віку, зуб нагноївся, щока розпухла, багрово-синюшна, дитина нудиться півтори години сидіти під кабінетом... Теж мадама прикрилася дитиною і полікувала зуби в дитячої лікарки і собі. Коли врешті вже вийшла з кабінету і побачила мій грізний погляд, почала вибачатися: та я з дитиною, і раз я вже є тут, то вже і мені заодно полікували...
    Та нащо мені її вибачення, бачила ж, що сидить дитина з розпухлою щокою аж під саме око...
    Грррррррр, одним словом.

10. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Щойно зустріла рогуля озлобленого в Ощадкасі на Патона. Передісторія: подав свій паспорт касиру, щоб вона зробила копію, і відразу "От як ви щось мені там загубите, то я вас попереджаю", і то не жартома, як часом кажуть, а відразу з наїздами. Йому культурно відповідають, що ніхто нічого не буде губити, зараз при ньому зроблять копію потрібної сторінки і все, а взагалі-то паспорт потрібно подавати без різних вкладень. Що тут почалося :girl_impossible: І такі ті працівниці, і сякі; зауваження зробила вже завідуюча, він їй у відповідь: "Чого ви мене лікуєте, в лікарі записалися?", далі "фольклор, що не піддається перекладу". Тепер потрібно поставити підпис на бланку, але в дядечка зламана рука, так замість того, щоб якось культурно пояснити, що не має змоги чи ін., продовжується "Не буду я підписувати.... бо я правша, а не лівша, що засліпило і не бачите?.. Кожна с... буде мені пояснювати". Роблю зауваження щодо його поведінки в громадському місці і виховання зокрема, у відповідь "Сама невихована!" :D Ще трохи подіставав бідну працівницю питаннями "Коли вже той ваш банк ліквідує ощадкнижки.. а чого ви не знаєте? ... а хто скаже?" і то в перемішку з матюками. Неприємно з боку, і уявляю як то щодня вислуховувати касирам.
    Ех, шкода мені їх

11. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

дістається бідним людям за професію, стільки негативу за день, люди такі озлоблені і без того, а ще коли такі рагулі...

а я продовження теж з паркування у дворі
    вчора виходжу з візком і донечкою з дверей під*їзду, візок добре, що невеличний, більші навряд чи проходять без ризику зачепити котресь авто - припарковані 2 ВПРИТУЛ ДО БУДИНКУ!
    одне так, що тільки двері відчиняються, друге таки впритул до ринви...
    ну що ж - то вже звично, я щось там схилилася поправити на дитині і тут задом повитирала ту машину курткою! ну то капець, тепер кидай 2 дітей і біжи перевдягатися, зла мого не вистачає і нема нагоди піти сказати своє фе, але мабуть я її таки знайду. проте за це місце "конкурують" 2 водіїв, скажу одному, як послухає - зроблю послугу 2, жах, нема мені що робити, як вправляти мізки людям, які не думають про інших...

12. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

вчора поверталася з малим додому, малий сидів у велосипеді.
    і уявіть собі! на голову моєї дитини з четвертого поверху летить ялинка. я не встигла зреагувати швидко, і вона впала дитині між ноги.
    дитина злякалася, почала кричати..на силу заспокоїла. трохи сама не плакала
    подряпане обличчя(( страшно думати, якби вона йому на голову впала((
    це ж яким треба бути п..лом, щоб таке зробити?!!!
    ходив чоловік шукати - нуль! ніхто нічого не бачив, ніхто не кидав. або тупо не відкривають двері (проблема в тому, що в тому будинку суцільний коридор і викидали з коридорного вікна)
    хоч бери та міліцію визивай!
    ну як, як так можна робити?? невже так важно винести ялинку на смітник?

13. La esposa

La esposa Moderator

я вчора біля вікна по телефону розмовляла. Вийшла сусідка (знаю з якого поверху і квартири), винесла ялинку, поставила в городець сусідам з першого поверху, і почовгала далі. Я пробувала стукати у вікно (другий поверх), але вона так швидко змилася, може й чула що хтось побачив...

14. Rostok

Rostok Well-Known Member

харять рагулі , які вспину бібікають...
    Правило хорошого тону: пропустити ін. авто, яке виїзджає чи повертає, їм мабуть НЕ відоме.
    Хочеться вийти і дати в рило

15. Donata

Donata Active Member

а коли тебе нагло підрізають, бо комусь не хочеться ні хвильки зачекати, хоча лише підїхали, а ззаду тебе порожня дорога?
    то не до вас особисто, то "о наболевшем"

16. Siania

Siania Love Life

Особливо зараз, коли слизькона дорозі...не варто нагло пхатися виїжджати, краще зачекати коли пропустять, подадуть знак - проїжджай, і не нервуватись коли бібкають :).

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Десь тут писали про вуличних ссикунів... Вчора з Іспанкою прогрівам машину і напроти нас один такий мудрагелик вирішив відлити. Спершу в нас був шок, а потім я швидко включила фари (дальнє світло). Дівчата, як то було смішно!!! Він злякався, ніби на рельсах то діло робив і побачив потяг:girl_crazy: Я йому помахала рукою. Він долюрив, відмахав і побіг. І от питання - ну раз вже так тобі пече, то хоч не роби того напроти зупинки і ще й па паркан тролейбусного депо!!! Було бридко, а потім дуже смішно. Думаю, наступного разу він все-таки знайде собі затишніше місце:D:D:D

18. La esposa

La esposa Moderator

наступного разу пісяти він буде через тиждень, не швидше :girl_crazy:

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Розказала знайомому ту історію - казав, що тре було одночасно і посигналити. Щоб зробив дві справи за раз:girl_crazy: Але то було вже досить пізно і в житловому районі, то до рагульства якось не хотілось вдаватися:girl_smile:

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вчора знайомий хотів іхати на таксі по своім справам. Вартість проізду по його звичному маршруту коштуэ 50грн, що на радіотаксі, що в приватників. Підходить хлопець до приватного таксиста, а той називаэ ціну 70грн: ''а, шо в краіні революція''. Ппц, революціонер, блін. І такоі гнилі в нас, щоб тільки наживалась, на кожному кроці.