Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

В деяких країнах і зараз так роблять. Дуже раціонально.

Ну та ясно, назло будемо ходити, бо не продумано..
    Будемо викидати сміття на траву, бо смітників не поставили... а туалети, які також не на кожному кроці.. :girl_impossible: Що не кажіть, але це ланки одного ланцюга....
    То вже певно така психологія. Є такі люди, що їм не зроби, все-одно трохи не так, не добре...

2. Holly

Holly Moderator

Три дні мене мучить одна ситуація, мушу виписатись, бо мене просто розриває. Була в нас дільнича лікарка днями. Зайшла з порогу і питає - як ви? Кажу, що менші хворі. Але вона то пропустила повз вуха. Почала розказувати, що в поліклініці зараз якась акція, роздають таблетки від тиску безкоштовно. Поміряла свекрам тиск, дала таблетки і сказала .... доплатити. А вже потім почала розказувати про "мамашу", в якої страшно хвора дитини (при цьому перелічила всі хвороби), що вона тій "немудрій" хоче добра, групу дитині зробити. А мама не хоче, каже, що її дитина здорова.
    Я спочатку не зрозуміла про кого мова, думала може яка неблагополучна сім"я. Вже коли лікарка пішла. мені свекруха пояснила. що то наші нові сусіди. В мене шок. Та "мамаша" дуже адекватна жінка. Так, має дитинка певні проблеми, але вони тим посилено займаються і кажуть лікарі, то минеться. Крім того, вони до лікарки нашої дільничої ніколи не ходили, мають приватного педіатра.
    Як може лікарка поливати брудом свого пацієнта? Як же лікарська етика і лікарська таємниця? Фу, як гидко.

3. silvia

silvia Well-Known Member

ноу коментс ( особливо в мене з візочком)
    [​IMG][​IMG]

4. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

теж мушу колись зробити таке фото в нас у дворі - є 2 таких місця, що коли ставлять машину, людина ще так-сяк протиснеться, і то огрядна ні, а про візок і думати нема що.

Більше того, біля нашого підїзду при самі двері ставлять майцже впритул 2 авто.
    ну пройти ще так собі, з візком я вже маю пильнувати, щоб не вїхати в кортесь авто, щоб не подряпати...
    Я вже мовчу, що коли треба підїхати машиною під самі двері - бо дитина в машині заснула, бо привезли щось важке чи швидка-пожежна приїхала, то шансів нуль!!!!
    чоловік з татом у серпні шафу мусили нести так немало, бо при самісіньких дверях до підїзду стояли з ночі машини.
    ух, як мене то дратує, я все розумію, жлобство, скупість, брак грошей на ту автостоянку навпроти через дорогу, але ж не можна отак під самі двері. можна організувати той простір інакше, а ні, то не ставити так, щоб перешкоджати іншим виходити з підїзду.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

В нас на Різдво була така ситуація. Приїхали до нас гості, і випадково припаркували машину так, що вона загородила заїзд сусіду на подвір"я. Ми вже збирались виходити, чуємо-дзвінок в двері. Поки взулись, спустились вниз-вже нікого немає. Проводжаємо гостей до машини, а вона підперта спереду машиною сусіда так, шо між бамперами певно півсантиметра лишилось. Ми пішли до нього, вибачились, всьо по протоколу-він ше набулькав, навчив нас всіх життя і з фуками відігнав машину. Головне шо місця на площадці де припаркуватися було навалом, міг десь збоку стати, а потім переїхати. І зрештою бачить же, шо машина не місцева, і могла непомітити його воріт за кущами, і Різдво...Ех, короче слів нема.

6. Wonder

Wonder New Member

ну ваші гості теж не праві, могли теж десь інде стати, раз
    а сусіда можна зрозуміти приїхав, а заїхати не може, от і помстився вам, причому по-доброму

7. Smorodynka

Smorodynka Member

8. Gorgona

Gorgona Member

І я вважаю, що сусіда несправедливо занесли в тему "рагулі" :girl_yes2:. Самі ж пишете:
    але чомусь Ваші гості не дуже переймались чи буде їх машина комусь заважати. Можна було перед паркуванням оглянути територію і поставити машину на тій самій «площадці» про яку Ви пишете.
    Нічого дивного, що той самий сусід потім:
    Думаю його святковий настрій теж було зіпсовано.

9. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Тож я не кажу шо гості праві, я сама чудово розумію, що обидві сторони наплужили. Просто для мене особисто є велика різниця між тим, коли людина випадково тупить, і тим коли людина свідомо "мститься" у Різдвяний вечір. можливо для когось це нормально, і різниці нема. Ну для мене є. Це моя, пардон, скромна оцінка.

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мали схожу ситуацію на Різдво. Чоловіка друг в гостях порядно напився. Під"їхав до своєї вулиці, а сусіди припаркували фуру на її початку але проїхати, звичайно можна було. Та тому дурбецелу саме в цей вечір(бо вони зазвичай там ставлять) та фура дуууже завадила і він давай сигналити на всю округу, верещати триповверховими матюками і т.д т.п. Сусіди вийшли тихо мирно просили заспоїтись, кажуть завтра її тут не буде, а той вже відчувся героєм на весь ріст і ще більше давай там вимахуватись. Ну, і ушатали його малєнько, бо іншої ради не було.
    І нашо, питається, тобі чоловіче при святі такі кардибалєти. Сам получив, що хотів і людям настрій зіпсув

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а як розрізнити коли людина випадково тупить, а коли свідомо?

а в інший день це мало б нормально сприйматись?
    як же ж він умудряється заїжджати в ті свої кущі, якщо за ними і воріт не видно?

12. Gorgona

Gorgona Member

Synuchechka, мені здається не варто це сприймати, як "помсту", чи власну образу. Своїм вчинком Ваш сусід лише хотів показати, що буває коли водії паркують власні авто і не думають про інших. І взагалі, думаю, це було зроблено швидше на емоціях.
    Я б в такій ситуації взяла гору пампушків, пішла до того сусіда і сказала: «Гості здалеку, приїхали страшенно голодні, дуже поспішали за стіл, от і недобачили! Вибачайте і.т.д.». Ну якось би намагалась перевести все це в жарт. Зазвичай це кращий варіант, ніж конфлікт і взаємні образи.
    Просто вважаю, що Ваш сусід в цій ситуації не заслуговує титулу «рагуль». Але це теж - всього лише "моя скромна оцінка", не більше :).

13. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

оцьому рагулю треба було сідати за кермо?????:girl_impossible:
    ну а як би щось гірше сталось,ніж до фур чіплятись..?

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Там "залізний" аргумент- 100м додому
    В нас такі любителі майже щодватиждні попадають на патруль, тоді аргументи інші))

нажаль, в його біографії вже не раз було

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

16. octavia

octavia Well-Known Member

Я не думаю ,що Ваш сусід поступив не вірно -"наплужив". Мій чоловік зробив би ідентично. Маємо проблеми з сусідами постійно самі мають три авто ще клієнти приїжджають ,і всі авто нам під браму. Хоча добре знають що в нас також є авто. Завжди тактично намікали що також хочемо попасти на подвір'я ,але нас не чули. Одного разу коли чоловік приїхав замучений з-за кордону і не міг ввечері заїхати в гараж ,то зайшов до сусідів додому і вимагав щоб більше ніколи не ставили нам авто.:girl_devil: Подіяло. До речі коли до нас приїзджають гості ми завжди виходим і показуєм де припаркуватись ,щоб нікому не мішати.:girl_curtsey:

17. Відповідь: Рагулі? (2)

На Львівщині у місті Глиняни зруйнували пам’ятник на братській могилі радянських воїнів. Інцидент стався в різдвяну ніч, невідомі відбили голови двом статуям солдатів, а одній ще й пошкодили руки. Пам’ятник стоїть на братській могилі, у якій поховано 32 вояки. Всі вони загинули під час Другої світової.
    Оце справжні рагулі-вандали, хто незнає минулого ,немає майбутнього!

18. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Не знаю, що таке життєво-важливе прокладали у нашому районі... але прокладали рагулі однозначно... Ями понавикопували в стількох місцях, тротуари і без того не ідеальні були, так тепер ні пройти, ні проїхати візком, бо в дворі було гарно заасфальтовано - перерили і вже ті вирізані частинки асфальту не вклали на місце і десь їх трафило. Тепер повно багнюки і перескакувати ту яму доводиться і страх, як неприємно місити те болото. І таких місць в окрузі дуже багато, ніде нормально не впорядкували територію після викопування тих траншей... Так тепер і буде, і після такого я не назву тих дядьків, як моя донечка "нечемними", то рагулі, бо інакше не можу назвати людей, які так похабно виконують свою роботу...

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Як про наш район написано. Понищили тротуар-проїжджу і пішохідні частини-клумбочки-бардюри, повикорчовували кущі що відділяли тротуари від жилих будинків. І таку красу зробили від арсену на Патона і аж попри церкву на Городоцькій кудись в сторону МРЕВ.
    Ну проклали кабель, то мали б совість то все гарно назад засадити-заасфальтувати.
    Кошти на "розрити", щей в такому авральному темпі ж знайшли, навіщо залишати по роботі катакомби?

20. Raven

Raven Мама малятка

Вчора три жіночки пенсійного віку не хотіли пропустити мене з місячним немовлям поза чергою, що вислухала моя мама в коридорі, поки я була в лікаря я вже промовчу. Я б почекала, тим більше, що там тільки троє було, але малявка прокинулася і я нагло поперла в кабінет. От і будь мудрим, як поступити в такій ситуації.