Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

дівчата, а хтось таких воховує, наведу приклад:
    їду з приміського, заходжу в 16, там все зайнято, мені ще в принципі не складно постояти, то йду до середніх дверей, бо там вільніше і тут сидить мама і син, якому 18р, вона біля вікна, ну а він міг би ми мені встати, так вона йому каже: "говори і обернись до мене, щоб не вставати!" оце для мене було дико, бо потім вона захоче в старості, щоб їй дали місце, а буде сидіти такий, як її син і буде нагло говорити... тому робімо висновки самі
    для мене те саме стосується дітей, які можуть їхати а колінах, тільки чомусь часто мамочки садять на окреме крісло, коли багато людей....

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

сьогодні в наповненій маршрутці, спостерігала картину, як стояла старша бабця і звільнилось місце, але в цей час маршрутка зупинилась і зайшов маленький хлопчик років 5 з мамою, і та бабця каже: йди дитино сідай. то мама тої дитини взяла його на руки і сіла на то місце. а потім звільнилось біля них місце і....мама пересаджує малого на то місце біля вікна і сама собі теж сидить. а бабця так і залишилась стояти....ну не рагулиха?мало того, що бабця їм місце вступила, так ще й 2 ср...ки всадити треба :girl_devil:

3. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Яник, то просто безхребетна істота, рагулі ті, які керують нами через ту 2-х метрову інфузорію(

4. Gorgona

Gorgona Member

А я колись почула, як мамуся говорила до свого чада (хлопчику на вигляд 15-16 років): "Йди сідай біля вікна, щоб не зігнали. Бо там вже якась з дитиною суне сюди." Дійсно страшно від такого виховання.

5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Такі особи потім і кричать найбільше, що місця старшим не дають.

6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А в мене колись був випадок, як я їхала вагітна в маршрутці, ніхто місце не уступив і я стояла, тримаючись за поручні. Пам'ятаю, що то був такий старий Мерседес. Реально місця було мало, всі, хто заходив терся об мене. То водій зупинився і сказав, що нікуди не поїде, поки хтось не звільнить мені місце.
    Так смішно було, коли пів маршрутки зробило вигляд, що вони не бачили, що я стою :)

7. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

вибачте,але ми тих рагулів вибрали в 2010 році)

8. silvia

silvia Well-Known Member

Заїжджаємо візком у під'їзд, в черзі на ліфт 2 старших жіночки з торбами. Чекаємо. Малий капризує, починає вертітись і нити в тих вбьорах і у візку. Приїхав ліфт - вони зайшли і дають ще місця нам - я бачу, що не помістимось і кажу, щоб їхали, малий далі ниє. Ліфт поїхав. Зупиняється на 4 поверсі ( одна з них там живе) і ліфт далі не рухається. Чекаю.... бачу далі стоїть на 4...прислухаюсь - балакають !!!! ( одна зійшла, а інша в ліфті і розмовляють). Ну йокелемене, чули, що дитина ниє і хоче додому. Нічого не залишилось як почати тарабанити в двері ліфта. Лиш після цього "розпрощались".

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

10. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

ото сортуєш сміття, хочеш ,щоб все було правильно, екологічно і т.п.
    і тут приїжджає сміттярка і пакує все в один кузов : і сміття з загальних баків, і окремі контейнери з папером та склом.
    я просто в шоці. аж руки опустились, як то побачила

11. dasha

dasha Well-Known Member

Дивно, в нас сміттярка забирає тільки загальні смітники. За контейнерами з пластиком приїжджає газелька з відкритим кузовом. Заповнені забирає, на їх місце ставить пусті. Щось ваші сміттярі перестарались.

12. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а хто забирає папір і скло? я щось ніколи не зауважувала і недавно сама над цим задумувалась.

13. AilataN

AilataN жива

Щовечора бачу жінку, яка з-під магазинів забирає коробки і папір, досить великі клумки тягне, і зі смітників картонні коробки вона теж забирає.
    Щоранку бачу на прийомі склотари людей, які притягують і здають великі сумки з пляшками.
    напевно всюди так і відбувається.

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Так, пластик забирає окрема контора. а от папір і скло....
    правда, в нас часто бездомні і алкоголіки збирають склотару та папір. за це їм великий плюс.

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Дівчата, а вас не бісять люди, що пруть напряму по газону, натомість обійти по асфальту всього-то буває на 2-3 м довше.
    Чи то я вже занадто придираюсь... але дійсно.. у нас на Сихові (якщо хто знає, то напроти дорослої поліклініки на світлофорі), що вже не робили, і стрічку чіпляли на стовпчики, і перекопували, навіть саджанці посадили... та де там, тиждень часу... глина перекопана підсохла, і далі "валять" напряму.
    Так і хочеться інколи "притикнути" - от з ким ми хочему будувати Європу, з такими-от "рагулями"?.. Ееехх..

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

страшне бісять - в парку Франка постійно протоптують нові стежки, але ж старих вимощених досить! Невже така суттєва економія часу - скоротити тих 2-3 метри?

17. Insolence

Insolence Living The Dream

А по діагоналі через проїжджу частину в 3х метрах від переходу?

18. La esposa

La esposa Moderator

а чого зразу рагулями? якщо критично подивтися на планування доріжок для людей, то більшісь, таке враження, що зроблені для роботів якихось, які ходять "по квадратах". Замість того, щоб замостити доріжки там, де ходити найзручніше, де зручно скоротити, обійти, заокруглити...

19. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Взагалі то колись так і робили (тато розказував): перекопували газон, чекали поки люди протопкають стежку, а тоді вже там її "впорядковували". Але як би не було, все одно не вважаю правильним оте ходіння по газонах, а тим більше переходити через дорогу за 2-3-5 м від переходу. Таке щодня бачу біля Арсену на Патона: 2 світлофори, перехід, а між ними по дорозі люди-таракани, яким лінь піти до того світлофора

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

власне, так в парку Франка зробили - замостили такі самовільні стежки камінцями, але все одно протоптують нові. То хіба весь газон замостити щільною павутиною стежок, але тоді для газону і рослин місця вже не буде.