Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. vanilia

vanilia Miracles are real

Відповідь: Рагулі? (2)

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

3. vchitelka

vchitelka New Member

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас останнім часом в під"їзді рагуль-барабашка завівся.
    Спершу пощезали всі картинки з стін між поверхами. Потім по одному потибрили з вікон вазонки, половина з яких були мої.
    А позавчора свиснули частину креденсу, який ми винесли на два дні, щоб вдома через меблі не переступати, поки мали придумати де його переселити.
    І то під"їзд закривається на код, двері постійно закриті. Тобто швидше за все - барабашка місцевий.
    Де та совість?

5. Valensia

Valensia Well-Known Member

О, і про вазонки... Стояв між поверхами великий вазонок - різдвяник. Так нє, треба було комусь його поламати, витягнути з горшка, і по поверсі розсипати землю.

6. La esposa

La esposa Moderator

може, чийсь кіт чи пес постарався..? наш кіт дуже любить той... як його.. ландшафтний дизайн :)

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Можна закричати? :girl_cray:
    Янукович - рагуль! Останній рагуль! :girl_devil::girl_feminist:

8. Valensia

У нас в під"їзді немає домашніх тварин, які б це зробили. Є пес, але на 2 поверхи нижче, і на поводку завжди, а котів немає :) То видно було що це "рука хулігана"

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Передаю привіт своєму сусідові за стінкою - усі студенти на Євромайдані, а воно злиняло звідти, щоб не мерзнути (так він сестрі розказує) і вже який день врубає музику по повній, звукоізоляція мінімальна, тому в мене вже голова розколюється.
    На мої прохання не реагує, що робити ?

+100
    РАГУЛИЩЕ !!!

10. Bulbashka

Bulbashka Active Member

11. olitsisa

olitsisa New Member

В темі про Львівські маршрутки я якось описала ситуацію, в якій попросила місце для бабці в молодого хлопця, який сів на щойно звільнене місце, не зважаючи на те що багато народу і багато старших людей, та й взагалі просто жінок. Звісно що реакції ніякої , а бабулька нахамила мені зробивши з мене їдіотку. Так от, мені тоді шановні форумчанки гарно пояснили що не права я , чого це я вказую хлопцю що робити і взагалі він має повне право на те що б не вставати. Одним з аргументів було і те що він заплатив за проїзд) До чого це я все , а до того що прикраваючися правилами ми пояснюємо певні свої вчинки так як нам це потрібно. Говорячи що *всі порушують , ми живем в такій країні * ми також підлаштовуємо ці правила під себе. Тобто трактуемо так як нам вигідно в конкретній ситуації . І я вважаю це окремим видом рагулізму. І я не виняток. (не хочу нікого образити, не сприймайте будь ласка як образу)

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

Злі тому що скоро вмирати, всі там будем .

12. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Вже давно хочу написати про таких рагулів, які курять, йдучи вулицею.
    Буває йдеш собі сама, чи навіть з дітьми, і маєш якоїсь радості занюхувати той дим, бо йдеш позаду. Те саме на зупинках транспорту. Розумію, хоче палити, нехай, але чому це має стосуватися і шкодити іншим...
    Я іноді приходжу додому з прованявшим волоссям. Так неприємно і що з тим вдіяти...

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

14. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А у нас на брамі, в центрі міста, вже кілька разів крадуть ручку (причому і зовнішню, і внутрішню :girl_crazy:), звичайну круглу дерев'яну клямку. Нарешті поставили з ЖЕКу залізні ручки і добряче прикрутили. Може поможе від того рагулізму? Про транспорт: коли була вагітна то сповна стикнулась з тою "нетерпимістю" до вагітних. Якраз в той час частіше користувалась транспортом, то здивувало що ніхто не поспішав уступити місце (навіть на пізніх термінах!), а як уступали то переважно якісь милі жіночки. Ще раз було таке: сіла собі у маршрутці (вагітна), і тут мене починає зганяти якийсь наглий дєдок, виголошує на всю маршрутку: "А-ну-ка встань, дєвочка !" (Я тоді така зла була, так глянула на нього, встала, навіть не хотіла з ним говорити:girl_devil:). Я знаю, що молодше виглядаю (всі думають що я ще студєнт), то може треба було йому сказати що "нас вже дві дєвачкі", але хтось інший тоді мені місце уступив чи я мала вже виходити, не пам'ятаю. Дуже дивує мене таке ставлення, я завжди вагітним стараюсь уступити місце, думала що інші теж, особливо чоловіки.

15. La esposa

La esposa Moderator

я теж так думала :)
    Тепер нагло тикаю пальцем в плече і, мило кліпаючи, питаю: "А ви не проти, якщо я сяду на ваше місце..?" :girl_in_dreams:

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

молодець!:girl_yes:
    а от я так не вмію :girl_flirt:

17. Osya

Osya Active Member

Мені колись в маршрутці місце звізьняли(вже був видний животик), так на то місце прудко прорвався мужик старший, і сказав що я ще можу постояти, а тому мужику років 50 було, не більше. :girl_devil:

18. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Аналогічно :)
    Пам"ятаю як ходила вагітною. Залізла в транспорт вже на такому величенькому терміні, маршрутка забита повністю, але попросити когось встати не вмію. Стою, чую вже мені стає погано, темніє в очах, ноги підкошуються, обвожу поглядом людей, що сидять, помічаю молодого мужчину. З останніх сил вимовляю: "будь ласка дайте чучуть сяду, бо зараз зімлію". І тут від нього: "Я вставати не буду!!!І взагалі може я інвалід!". Незнаю який він там інвалід, тому що на наступній зупинці гонорово встав і вийшов, але тоді я була дійсно шокована, з таким криком на мене налетів. Мене вже жіночки підхватили під руки і посадили, а так не хватало ще трішки шоб бобовхнутись на землю.

19. olitsisa

olitsisa New Member

Мені інколи здається що та ситуація в нашій країні то єє вже норма. Дуже прикро. І в мене таке теж було, зпереду сидів молодий хлопець , а встала жінка . Я кажу дякую , але я постою , тим більше що є чоловіки котрі сидять. На що почула, *а може мені погано , чи в мене перелом ноги*, і так і не встав. Маємо те що маємо)))

20. Valensia

Йдучи, то одне, а от коли робить затяжку заходячи в маршрутку, і видихає в щілочку дверей, що вже закриваються!! То вершина "майстерності рагулізму"