Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Відповідь: Рагулі? (2)

Для мене рагулі ті водії, які приїхавши в Сільпо на Виговського або на Південний ставлять машини на газонах вздовж Скнилівських провулків. Ну не проїздна там части, аж ніяк!
    Ну і для тих, хто паркується під під’їздами:

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а мене "вбивають" водії, які кожної неділі приїжджаючи до церкви, блокують перехід. там і так вирізано 2 секції з тих металевих парканів, а отаке чудо приїде, і я зі слінгом не знаю як його пройти, а що говорити про мам з візочками? місця розвернутися на тротуарі - раз, два і нема(
    а взагалі, десь можна купити наклейки "дайте пройти!" мені б оптом)

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Дядечко молодець! От, власне, в такому випадку вони і слухають, бо я одного разу "мала необережність" зачіпити таку компанію, попросила біля малих дітей так не виражатись. Хватило секунд на 10... В слід почула ще пару ласкавих слів і про мне... Сумно за молоде покоління...
    А одного разу спостерігала, як старша сестра, десь років 13, гуляла з подругою, і сестричкою, приблизно 4-5 років. То дитина хоче бігати,бавитись, а старша до неї матами кричить, тягне за волосся, і наказує сидіти і не рухатись,бо їй(старшій) треба з хлопцем по телефону поговорити.
    В тему водіїв:
    стою на переході,чекаю поки автівки зупиняться, пропустять мене-пішохода. Зупиняється машина, водій махає рукою проходити, дивлюсь по сторонах,ніхто ніде не їде. Переходжу, а на середині дороги бачу, що їде (жене на повній швидкості) прямо на мене машина, і водій не зважає, що по паралельній смузі інше авто пропускає пішоходів! Ну от дуууже мене то злить, бо такі випадки не поодинокі!!!

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Сьогодні зі мною так сталось... постояла, дочекалась поки не зупиняться. Починаю переходити, причому значно пришвидшую рух, щоб не заставляти водіїв довго чекати. І раптом по наступній смузі (тобто крайній правій) водій різко стартує (видно дуже не хотів чекати). Але я була З ВІЗКОМ у якому сидів малюк!!! Той водій мало його не зачепив! Я різо "здала" назад. Я в шоці!!! Сердце до сих пір калатає!

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

оскільки щоранку тут корки стабільні від початку Сахарова і до Медику, таких чудо-водіїв, які "тупо" вирулюють на трамвайну колію і маневрують нагорі- повнісінько.
    100%.

6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У нас є сусіди - рагулі з рагулів. Час від часу вночі на вихідних чуємо, як якась зараза із вищих поверхів блює з балкона чи з вікна :aggressive: :girl_devil: Огидно ((

• Подобається Подобається x 1
  7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Здавали аналізи в лабораторіі, черга трохи була, заходить дівчинка, на вид рокіа 25 не більше, дають ій талончик, бачитб що 10 в черзі і питає- а для медпрацівникіа винятку нема? можна поза чергою?
    А в черзі стандартний поліклінічний набор-вагітні,діти,старі. Ну звідки в такому віці ота зверхня впевненість, що якщо ти "якийтотампрацівник" то кращий за інших і недостойний стояти в черзі? Та зрештою, хто, як не медик розуміє, що дітям чи хворим треба уступити місце?[

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Воджу Мартинка на заняття, там у них така специфіка, що між групками немає вільного часу - одні діти закінчують займатися, відразу розпочинається заняття в інших. Тому у коридорчику, де дітки роздягають, є такий момент, що багато батьків - одні чекають, щоб забрати дитину, інші - приводять. Коридорчик невеликий, у ньому стоїть декілька стільців. І от приходжу я з дитиною і змушена перезувати її, стоячи на одному коліні на підлозі :girl_sad:. Невже батькам так важко зрозуміти, що стільці стоять для діток. Мені не жаль, що вони на них сідають,але реально, коли бачать, що людині не дуже зручно, невже не можна запропонувати місце. Для мене це рагулізм :girl_mad:.

9. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

А водії маршруток, які недоїжджаючи до кінцевої, тобто залишилася 1-2 зупинки до кінцевої починають палити за кермом :girl_impossible: і ще деколи в них над головою висить папірець в якому їм забороняєтсья палити, розмовляти по телефону і номер телефону для скарг.
    Я завжди підходжу і прошу викинути сигарету. Можливо не по-людяному, але я не курець, часто їжджу з дитиною і не збираюся труїтися. Можливо якби я була не одна в цій "праці", то водії б почали рахувати економію за вининуті цигарки:girl_wink:

10. Lamara

Lamara Well-Known Member

нещодавно іхали зі школи додому. В цей час закінчуються заняття в молодших класів, тож пів маршрутки було дітей. В нас місто таке, що більшість дітей не ходить , а іздить до школи. І той рагуль, який називається водієм, на пів дорозі до кінцевоі запалює цигарку! Я була в шоці. Я одразу не помітила, лиш тільки коли він не встиг видихнути в вікно, бо його відволікли на тел дзвінок.
    Тут у нас дуже строго з палінням, хамством , дзвінками і т д, бо на носі Олімпіада, і щоб палили в маршрутці я бачила пару років тому.
    Водієві я нічого не сказала, а подзвонила до його директора та в міську приймальню для скарг про факти куріння в міському транспорті. Певно довго тому водію не захочеться курити.

11. Valyushonka

Valyushonka Well-Known Member

Сьогодні якісь п`яні рагулі в 6 ранку на дворі слухали пісню одну й ту саму разів 8, та ще й коментували. А в 7 вже бабці під вікнами базікали на весь двір :ireful1:

12. vanilia

vanilia Miracles are real

Відношу і себе до рагулів... Сьогодні ченкала автобус доні зі школи, стояла на зупинці маршрутки. Маршрутка рушила, за нею біг (здоганяв) наш добрий знайомий лікар. Я не побачила. Я коли побачила, що хтось здоганяє маршрутку, то маршрутка вже далеко була. Я оглянулася, зрозуміла, що "провтикала"і стало дуже неприємно. Привіталася з лікарем, попросила вибачення, що не помітила відразу, що він маршрутку здоганяє і не махнула рукою. Але він не зрозумів... Своєю неуважністю і "тормознутістю" сьогодні образила таку хорошу людину (((( Так неприємно на душі. Він подумав, що я просто не хотіла крикнути до водія аби зупинився. До тепер гризу себе і неприємно.

13. Rozmari

Rozmari Well-Known Member

Сиджу на роботі, працюю... Аж раптом влітають в кабінет дві дівчини, одна зразу з порогу починає розказувати про страхову компанію "Нова" і якийсь там поліс, тицяє в руки "сертифікат на 100 грн.". Все би воно нічого, до рекламних агентів я звикла, переважно вони нормальні, дуже часто їх просто шкода... Але цього разу такий наказовий і просто наглий тон, на мої спроби її перебити декілька разів - ніякої реакції, і тільки після того як в неї задзвонив телефон і я впіймала паузу в її розмові - я змогла щось сказати, а вона мені "ну-ну, шо ви там казали???" :khomyak:
    Я спробувала нормально відповісти, що дані послуги мене не цікавлять і що для СТРАХОВОЇ КОМПАНІЇ (це ж для страховиків найперше - мати високий авторитет та імідж) такого роду реклама ненайкраща. В результаті дівуля вихоплює в мене з рук той "сертифікат", двоє починають з мене сміятись і хлопнувши дверима гонорово йдуть!!! просто шок, ото ставлення до роботи... жесть :shok:
    Самі не працюють, бо я невірю шо так щось дійсно можна заробити і ще й людям настрій псують :ireful1:

14. Amfissa

Amfissa New Member

А я коли сьогодні вийшла зранку на роботу то побачила як із сусідньоого будинку з вікна викунили мішок із сміттям.здоровенний такий. Звичайно що він при ударі об землю розірвався і все оте сміття по землі..... Вдусила б ... сусідів.

15. sani

sani New Member

взагалі то на мій погляд - злочин, робити нерегульований пішохідний перехід на дорозі де є більше 1 смуги руху в одному напрямку!!!
    Але у нас маємо що маємо... Тому життя і здоров"я пішохода в його руках, навіть на пішоходному переході!

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

ех...пощастило мені жити біля кафе в яких кожних вихідних проводять різні святкування. Правда кафе знаходиться через дорогу і щоб до нього потрапити потрібно перейти ще невеличкий парк (буквально 10 молодих дерев). До постійних феєрверків я вже звикла і що потім оті картонні коробочки потрібно збирати мені чи сусідам також не новина. Але щойно мене вже остаточно те кафе добило. Святкування закінчилось і все сміття поприбирали і винесли, поставила навпроти моєї хати (по тій вулиці їздить машина, яка збирає сміття).
    Я спочатку не зрозуміла що то за шум на вулиці, виглядаю у вікно - а там красота - купа коробок, мішки зі сміттям. А то нічого що завтра неділя і ніхто того щастя збирати не буде? Собаки за ніч то все пороздирають...Люди до церкви - а в мене під плотом смітник:sad:

17. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Трохи відійшла, можу написати вже) Мого цуцика копнула ногою в живіт... Не знаю, як назвати, слово "жінка" тут якось не можу вжити. Відганяла його так. Ясно, що не знала, що він не кусається і що передопераційний стан, але копнути в живіт з розмаху! Він на 2 метри відлетів.

18. AilataN

AilataN жива

Як то, пса на повідку копнула в живіт?

19. Allo

Allo Active Member

Була в поліклініці. Взяла карточку (тьотя з високою зачіскою з неймовірним бажанням її знайшла). Перед кабінетом лікаря виявилося, що то моя стара карточка, яку загубили 3 роки, а сказали, що то я забрала й не принесла. Ну, то ще таке. Пішла я знову до реєстратури і питаю, чи, можливо, є ще одна картка на моє ім'я. Та жіночка відповідає "Не знаю", розвертається (я, наївна, думаю, що шукати мою картку) і йде прямо з того приміщення в коридор..... А за мною черга вже зібралася.
    Як таким нелюдом можна бути і так людей не поважати? Це ж її робота. Не подобається, то йди на пенсію і ніхто не буде щось просити.

20. Людок

Людок New Member

Відганяла від чого?
    як вона мала знати, що він не кусається?
    він був на повідку з намордником?
    Жорстоко, та жінка повелась, але її бачення ситуації ми не чули.