Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Відповідь: Рагулі? (2)

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А спрайт чим не вгодив? Чи то як штрих до картини? :)

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

штрих, вивело дуже плювання лушпиння.:girl_devil:

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, вчора йду з малою по тротуарі, ще ми не встигли пройти, як машина заїжджає в ворота монастиря , від дитини 30 см не більше. Донечка налякалася притиснулася до мене. Я вертаюся і кажу " Пані, чи можна зачекати поки пішохід перейде, чи конче вже їхати ? Тим більше тротуар не переповнений пішоходами, бо то тиха спокійна вулиця Кирила і Методія . Ноль реакції у відповідь і погляд- "в чому проблема ? " .

Не знаю, може то я неправа, чи то так не має бути ???

5. Музик

Музик Мартуська

мабуть сюди.
    купую діткам на "подаруночки" за гарно виконану роботу на уроках - наклейки, такі маленькі, що їх багато на листочках. і от що би ви подумали я на кількох знайшла? сигарети! на одній було сердечко усміхнене, з сигаретою в зубах, а на іншій - ведмедик. я шокована

6. Osya

Osya Active Member

Є в нас на майданчику дитячому, прямо біля пісочниці 4 люка, біля одного діра, що дитяча ного може туди влізти, дзвонила в Жек то глухий номер, сьогодні подзвонила на гарячу ліню, через 20хв, вже там був якийсь начальник жеку і мені дзвонити, щоб я той люк показала, прийшов і каже що люк там має так хитатися і діра має бути :girl_feminist:, я була в ступорі Ввечері вертаюся на дібку маленький камінчик поклав. ну не рагуль

7. Відповідь: Рагулі? (2)

Подзвоніть ще раз на гарячу лінію 1580 і це їм розкажіть, а не нам. То треба тримати на контролі.

8. Osya

Osya Active Member

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Ото молодь зараз пішла, та як молодь - діти... 13-15 років... Йдуть компанією по вулиці, і не розмова у них, а мат за матом! Ну невже то вважається круто, чи як, не розумію... Така вульгарщина, що бридко, навіть від того, що випадково почув.

10. AilataN

AilataN жива

У нас так ,на перехресті маленьких центральних вуличок, полюбляла зібратися компанія підлітко-дітисьок. мат перемат. Причому беззмістовний мат, попри слові. на три букви, як добрий день.
    І йшов дядечко, весь в "татухах", ну і видно, що був в "місцях". То він одного як взяв за шкірку, і попросив ( справді, попросив, скажем так) пояснити , чи оте маля знає зміст слів, яке воно щойно сказало. А потім пояснив, що так поводитися на вулиці вкрай негарно, пояснив чому, і відпустив підлітка. ( ну, я трохи пом"якшую, але в душі я йому аплодувала) .
    Чомусь? тих малявок не чути відтоді на вулиці. Вони сидять, збираються там, але фільтрують.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а 8-10 не хочете?
    В мене сусідські хлопчики такі є, як виходять по вулиці побігати, то моя мама каже мені на подвіря вийти, матів послухати. Інколи складається враження що там нормальні слова навіть не проскакують. Говорити їм безсмисленно, бо вони вважають що то нормально. Декілька раз їм давала зауваження, мені гарно сказали куди піти,з великою кількістю зворотів і поворотів. Хотіла поговорити з батьками, але почувши розмову батька, зрозуміла що немає смислу, а то куди мені іти, я вже почула від його синів!

Ну і мій улюблений вид рагулізму - автомобілісти, які вважають що їм все можна. Мене сьогодні на Сахарова на трамвайні лінії чуть не збила машина. І ще від водія получила дуже гарне висловлювання, початок був - "куда преш дура, не бачиш що машина їде?" ну і продовження вже з нецензурною лексикою. НУ вибачте, в мене очей в заді немає і не могла я навіть очікувати що там машина з'явиться!

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

кгм.. а можна питання - а що Ви робили на трамвайній колії? Щось не пригадую, щоб трамвайні колії проходили вздовж тротуарів. При цьому, колія може проходити вздовж проїздної частини, де, як не дивно, їздять автомобілі...
    Водій є особою, що керує транспортним засобом.
    Пішохід - особа, яка бере участь у дорожньому русі поза транспортними засобами і не виконує на дорозі будь-яку роботу

а трамвай?

13. Donata

Donata Active Member

написано ж
    на Сахарова трамв. лінія відділена від дороги і йде окремо, верхом, там місця достатньо, щоб йти повз колію і трамвай тебе не зачепив, а от машина, якої там аж ніяк не має бути - легко, по ній "розумники" корки минають

14. nattsol

nattsol Well-Known Member

а я раз зупинилась зашнурувати черевик (з ким не буває, шнурівка розв'язалась), то якийсь водій сигналив, бо, бачте, він їхав по тротуару, а я йому заважала.
    ми з чоловіком тоді культурно пояснили тому водію, що його місце на дорозі, але ж панові конче було проїхати 5 метрів тротуаром, щоб припаркуватись під стінами магазину, тож він стояв, сигналив і щось там кричав, поки я зашнурувала черевик, а потім, не поспішаючи, пішла тротуаром далі

15. Delfy

Delfy Well-Known Member

Останнє редагування: 16 Жовтень 2013
  16. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

В мене перед брамою зупинка , там чекають на маршрутку жителі "дальніх сіл", навпроти магазинчик зі всім. То ті, поки чекають, мусять вжерти морозиво, випити пива і ще паро якихось цукерків і всі папірці і пляшки кинути в рів або взагал залишити біля брами. Я потім ходжу і то всьо збираю. Питання чи не запустити їм пляшкою в голову, я коли небудь то зроблю, бо трафляють. Рагулі прокляті.

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

не повірите, переходила її!
    переходила дорогу на зупинці Горбачевського, і там якраз машинки можуть (але взагалі-то не мають права) заїжджати.

глянула чи не їде (бо мені було б краще якби їхав, я б хоч зупинку проїхала, а не ножками ішла). Я навіть не очікувала і не бачила що туди заїжджає машина!

так для довідки, ішла я о 11 год, ясно, дощу не було і була одіта в яскравий одяг

я вважаю рагулями тих водіїв, які їздять там, де їм не дозволено (для мене Сахарова то дуже щаслива дорога, як не на тротуарі мене машина чуть не збиває, то на трамвайні лінії, яка іде паралельно дорозі)! Не треба перегинати палку!

19. Donata

Donata Active Member

проїде, треба бути обережним з тими стовпами, що посередині між коліями, але проїде, не раз була свідком, і як пішохід, і як водій, інакше б не писала
    А якщо ти студент і тобі треба в перші номери гуртожитку Політеха, то щоб до сходів дійти, мусиш пару сотень метрів вздовж колії пройти.
    то вже вул. Кн. Ольги. По трамв. коліїї по вул. кн. Ольги теж корки обминають "наймудріші" (позашляховики влазять), а потім сигналять і намагаються вклинитись нагло в потік на перехресті з Сахарова, для мене то рагулізм в "чистом виде".
    Водій має дотримуватись ПДР, ціна порушенню - чиєсь життя/здоровя, рівно як і пішохід.

20. lawyer

lawyer Member

сьогодні вранці такого ж "розумника" бачила. на вул. Личаківській після церкви Петра і Павла (якщо підніматись вверх) є також окрема трамвайна колія, і цей рагулик по ній об'їжджав, хоча й корку як такого не було.
    отак вул. Личаківська виявилась трьохполосною: зліва машини спускались вниз, "по середині" піднімались вверх і справа - той "розумник" їхав в напрямку до центру