Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. Відповідь: Рагулі? (2)

Відео в тему. Не зовсім інструкція до дії, хоча... ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=uN_dHJc1VaA

2. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Відповідь: Рагулі? (2)

Чесно- була і в мене така думка (тільки не мала серветки під руками...), але то тоді виходить- опускатися до її рівня.

3. Відповідь: Рагулі? (2)

Зате навчите раз і назавжди. Деколи радикальність - то єдиний вихід.

4. analastanka

analastanka тень на стене

Коли взнала про орнітоз, лептоспіроз (дякую, Хаус!), птероспіроз, туляремію і т.д.

то обходжу голубів десятою дорогою...

5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Йду нині з дітьми з прогулянки і якийсь "придурок " виїхав на тротуар, то проїхався десь 30см від ноги моєї дитини :girl_cray:, я десь пару хвилин не могла прийти до тями. В нього машина була припаркована на тротуарі, то він тим тротуаром і поїхав.... .Мала перша заговорила, що машина нечемна їде по тлотуалі

6. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

я десь читала що голуби є переносчиками 95(!) небезпечних для людини збудників захворювань!!!
    А сьогодні в нас на базарчику спостерігаю картину маслом- продавець закрила магазинчик і десь відійшла, а товар звісно ж на вулиці в коробках стоїть, не накритий ,так от, на тих коробках сиділи голуби і дзьобали кому що смакує, один заглотував виноград киш-миш, а інший дзьобав пісочне печиво з арахісом. Ну добре, виноград ми всі миємо, а печиво ж люди купують і дають дітям....

А ще якось я йшла з базару з повними преповними сумками, аж пальці ручками поперетискало, і я стала собі біля воєнторгу і поставила сумки на сходи щоб трошки руки відпочили, чую якийсь двіж, повертаю голову, а на мене летять голуби, а ворони розправивши крила біжать по тротуару наввипередки... Ледь мене не обсіли, видно перепутали з доброю старушкою яка їх там пригодовує. Я торби в руки і бігом звідтам, взагалі бриджуся голубів, вони якісь всі брудні, масні...
    Взагалі голуби- це трутні. Вони тільки чекають що їм хтось кине поїсти, або риються на смітниках. Горобці не такі сміттюхи, вони комашок ловлять, труженики))

До речі, в природі все взаємопов"язано, від усіх є якась користь, такий ланцюжок, от горобці комашок ловлять. А яка користь від голубів???

7. AilataN

AilataN жива

Нуу...вони гарно на фото виглядають... біля Оперного їх можна погодувати і пофоткатися. А ще асоціації : голуб миру, і всяка така....*****
    (с)

8. Туфелька

Щойно читала в неті про рагулів, які паркуються на газонах, при самому вході в під"їзд, так що з візочком неможливо вийти... Люди знайшли рішення! А помічники в цьому- ГОЛУБИ!
    Просто на машину висипають пачку пшона... Автолюбителі знають що таке голуб для машини))) І міцний дзьоб, і їдкі какашки...
    Допомагає після першого ж разу!

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Воно то все добре, але є люди, котрі адекватно оцінюють ситуацію, а є
    І знову розборки, хто більший рагуль...:8::8::8:

10. Туфелька

Неадекватна бабуля де будь може свої права "прокачати":girl_crazy:, але я говорю саме про
    то таким водіям виправдання немає, і тільки така на них може бути управа:girl_cool:

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

останнім часом таку картину спостерігаю на столиках макдональдсу на проспекті Шевченка. Люди залишають після себе коробки від хеппі мілу, картоплі, бургерів і голуби там сидять на столах (по 5-7 штук), дзьобають, розтаскують залишки їжі. І поряд можуть сидіти інші відвідувачі, працівник щось там підмітає, але нікому до тих голубів діла немає, а вони дійсно такі
    Є ще у Львові голубки такі маленькі сірого кольору з малюнком на шиї, то вони людей остерігаються, літають десь ближче до парків. Вони ще коли летять такий звук видають цікавий.
    Ще мама розповідала, як у них на день міста чоловік, який тримає у себе голубів, робив виставу а-ля "любовь и голуби" - випускав самця, а її тримав в руках. І коли показав, голуб камнем вниз летів. Це також інші голуби, лісові, здається.
    А ті, що у Львові лазять по мусорним ящикам, дійсно ніяк інакше не назвеш, як "літаючі щури".

12. Vероніка

Vероніка Never give up

13. Туфелька

Парковка? Розмітка? Нє, не чули такого...
    і повна картина:

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я теж писала про сусідку, яка думає що "її сторона дороги" є її парковочним місцем чи власністю, не знаю, так от її тітка, бабулька, щодня!!! виходить годувати голубів і викидає з каструлі якісь помиї як для свиней, а не птахів
    я щось ніколи не задумувалась про хвороби, які голуби переносять, але тепер аж не по собі стало, враховуючи, що вона виливає то весь час в одне місце під деревом і деколи я ставлю машину саме там брррр
    а ще птахів багато злітається і вже двічі машини переїжджали тих пташок, може вони такі переїджені і неуважні стають... і потім валяється той "трупік" посеред дороги але бабка його не прибирає... чи то може вона їх так "винищює"

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні під'їжджаємо до Кінг-Кросу і по праву сторону від дороги до парковки на газоні стоїть ... мама ( хоча її так важко назвати) і поїть дитину ПИВОМ з пляшки. Хлопчику років 2-3. Це жах! Вона тримає ту пляшку, а дитина п'є. Ну як??? :girl_devil:

17. Latane

Latane Well-Known Member

Як каже мій муж, треба виготовити наклейки "я паркуюсь, як рагуль" - мати їх з собою і клеїти :)

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

замість рагуль тре писати - , я такі бачила наклеєні в центрі на скло сзаду.:girl_yes:

Люди, а нормально стояти на зупинці лузгати насіння, плювати на асфальт та пити спрайт?

19. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member