Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

от-от, але чогось вони так не думають. згадався випадок коли велосипедист на ЇХАВ пішоходним переходом і показував чоловікові що він має йцого пропустити бо він на ПЕРЕХОДІ. Чоловік його і так пропускав, бо що з дурного візьмеш.

а ще просто тащусь від тих їхніх поворотів, показало рукою, що повертає і повалило. та хоч голову поверни, подивися що ззаду робиться. нє, а нашо? короче "рассупись морє кізяк пливьот"

про тротуари я взагалі мовчу. моя б воля - заборонила б ті велосипеди взагалі. хочеш їздити йди на стідіон, або в поле і катайся. а що дєлать? якщо 80% безпоняття що таке правила?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

на вихідних гуляла парком Відня. надибала дуже мальовничий ставочок з водосподом, підійшла ближче, а там 2 мижики по років 30 пристосувались справляти свою нужду, і вгадайте, якою мовою ті "джентельмени" розмовляли? і ще й притакували що більше води в озері буде:sad: а навколо купа народу, маленьких діток...аж бридко стало:sad:

4. Siania

Siania Love Life

Тут є і автомобілісти рагулі і велосипедисти, автомобілісти теж іноді "права купіл, ездіть не купіл", і думають що велосипедист має їхати по тротуарі))))
    Думаю з часом Львів трошки окультуриться і всі зможуть порозумітись на дорозі)

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

6. KAPUCHINKA

Ну дай Боже, дай Боже. Бо на сьгоднішній день чомусь велосипедисти, зрештою, як і більшість пішоходів чомусь не вважають себе учасниками дорожнього руху. і ще один момент, який мене просто вбиває. скажіть мені ЯК можна їхати на велосипеді у навушниках і слухати музику? то ж нічогісьнько не чути. я собі відразу уявляю якби водій сідав за кермо у навушниках, щоб це було?

7. AilataN

AilataN жива

О, бачу що я трохи "не в темі", не тільки мене нервують отакі рагулі:)
    Зранку вийшла в магазин то зустріла двох. На тротуарах, єссно. Одному хотіла крикнути, але було вже пізно, кричала би хіба сама до себе , швидкі зарази. :girl_crazy:

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

повірте, набагато краще їхати зі заткнутими вухами і не чути те все гудіння. Навушники 100% не ізолюють звук. + з таким же самим успіхом я можу запитати а як можна музику слухати в машині, розмовляти...
    читаю і складається таке враження що ви лише і на машині їздите, а таке як велосипед для вас ворог народу номер 1!

9. Siania

Siania Love Life

Можна тихенько включити, так само як водій в машині слухає музику.
    В машині іноді так врубають музику, що вся вулиця слухає шансончик крутого перца на чорній вісмірці :girl_crazy:
    Повірте, автомобілісти є такі самі рагулі іноді як і велосипедисти, а транспортний засіб тут ні до чого :)

10. KAPUCHINKA

не всі, звичайно, що не всі. але якщо чесно то біля велосипедиста їхати дуууже страшно, бо не знаєш що він зробить у наступну секунду. якщо людина виїжджає на дорогу, то мала б знати правила. було б добре, якби тим, хто їздить по дорогах видава ли б якісь права чи що. ви собі уявляєте якби водії отак просто без прав сідали за кермо. що б то було? а з велосипедистами зараз практично така ситуація. є, звичайно, люди які їздять акуратно і по правилах. але в основній більшості це просто хаос.

11. Siania

Siania Love Life

А Ви не знаєте де проживаєте, в нас 50% водіїв їздять на куплених правах))))

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ото сказала мужу їздити обережно А він мені розказав як його співробітника на велосипеді збив.... пішохід! :girl_crazy: Була тріщина бедра . Так що, і таке буває

13. AilataN

AilataN жива

От покажіть мені людину, яку знервує велосипедист який собі мирно їде і нікому не заважає?
    Та ніхто і голову не поверне.
    нервозність то таке, індивідуальне, але це є небезпечно, і є правила, то чому б і не називати рагулями , ворогами , і ще ...рядок можна продовжити.

14. KAPUCHINKA

повірте, що ні. ви НА ДОРОЗІ. і зобов*язані чути ВСЕ.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

а мені біля автомобіля:) вже декілька раз була свідком як хтось дуже спішив і як гарно маневрував машиною, що хоч пішком, хоч на велосипеді, всеодно страшно.
    одна найбільша проблема - культура людей. Знаєте як прикольно їхати по вулиці на велосипеді, а тобі бібікають?! особливо коли там дуже багато машин...а просто так, привітатись...це також один із видів рагулізму як на мене, бо моя подружка, яка не так часто їздить на велосипеді, після бібіканя під вухом чуть не попала під машину:sad:
    а на рахунок прав, у велосипедистів мені здається більше спрацьовує самозахист і нормальний велосипедист не буде витворяти не зрозуміло що на вулиці...а ті хто хоче "попонтуватись" то вже інше діло...Але не варто всіх під один шаблон підганяти.

16. KAPUCHINKA

Яким чином? На тротуарі, на переході, йшов по проїжджій частині? де? просто не можу уявити

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

показую, до чого я це написала:)

18. KAPUCHINKA

ні, не привітатись, а щоб він знав що машина робить якийсь маневр, або просто знаходиться ззаду. бо ти без поняття, що він зараз зробить.

19. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Вийшов на проїжджу частину раптово, не на пішехідному переході. Ну і врізався в проіжджаючого повз велосипедиста.

20. KAPUCHINKA

я вам ще раз говорю ви на дорозі і мусите все добре чути, бо то ваша, і не тільки ваша безпека.