Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

1. analastanka

analastanka тень на стене

Відповідь: Рагулі? (2)

Не навчить, на жаль.

2. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я напишу про господарів собак-рагулів...йду я вчора у магазин по вул. К. Левицького, а хто знає цю вулицю, то бачив який там широкий прохід із одного боку, а за ним ще трохи площі до дороги проїжджої. Так от, веде дядько собаку, таку чорну як "телятко", без намордника і на поводку довжиною на всю ширину проходу. Обганяє мене, пес дереться в мою сторону і я звертаю увагу господарю в дусі: заберіть собаку ближче до себе, а він не реагує і починає возмущатися, щоб я сама обійшла як мені треба, посунулася. Уявіть!!!То не рагуль, то рагулиско...то я типу мала лізти в то багно, де часто спускають собак і після того як зійшов сніг там купа г..., а то окрема тема для обговорення, бо він йде на з своїм псом на цілу вулицю. Але я вирішила не задиратися, бо хто його знає, що можна від того господаря чекати, обійшла швиденько вперід, він там в плечі мені щось бубнів, і пішла собі.

3. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Неподалік від місця моєї роботи дуже люблять вигулювати собак, то я не раз було йду і бачу, несеться якесь отаке "телятко", як вже до мене писали, а я зупинюся і чекаю, коли господар відреагує. так мало хто взагалі звертав увагу, була навіть одна дамочка, яка ще щось намагалася мені "втирати", чого це зупинилася.
    так я тоді вже докладно їй пояснила, як би мала вона сама поводитися. на що я почула: оте стандартне "він не кусається". ну тоді я вже не втрималася і відповіла їй, що вона, можливо, таке може стверджувати про себе саму, а ось собака має бути в наморднику або хоча би на повідку.

Я люблю тварин, але отакі тупі їхні господарі часто дуже дивують.... не раз було страшно самій, а тепер вже за дитину переживаю.
    Мені не треба далеко ходити, у нашому дворі таких бездумних господарів є як мінімум 3.
    Одні з великою вічаркою виходять гуляти і без намордника, і без повідка, а в дворі купа дітей і той пес не просто злий, він злющий... іноді на сусідів з того ж підїзду кидається.
    є ще одні, які рідко коли вигулюють свого пса - теж якийсь дуже великий, але не породистий, так в нас одного разу було таке, що іноді діти починають заїкатися від такого переляку. ми собі під вечір прогулювалися і вже поверталися додому і якраз проходили повз той підїзд, де живуть із тим собакою. сутеніло, дитина йшла на крок попереду - а той собацюра як вибіжить на всіх парах з підїзду і гавкати! я сама підскочила..... за ним господарі - аж десь там за хвилину вийшли... і нема там кому навіть говорити, що так не можна, добре що вчасно дитину забрали на руки.
    Про те, що в дворі і на дитячому майданчику вигулюють собак і не прибирають за ними - я взагалі мовчу, то вже окрема тема, проте таблички з написом "Вигул собак заборонено" - методично знімають.

4. terezka

terezka котяка-вишивака

5. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

українці вкрай не люблять дотримуватися правил - ІМХО враження

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а чому?

як можна передбачити реакцію і поведінку тварини? моя тітка колись працювала в італ. сімї, яка мала німецьку вівчарку. пес був в них кілька років. одного разу він накинувся на свого господаря, і якби не тітка, невідомо що було б далі... отак собаки "не кусаються"

7. Orman

Orman Модератор-бомба

тобто ви його не просили, а зразу з претензій почали? Ну так він рагуль (в якого нема на спині очей) ...

8. terezka

terezka котяка-вишивака

Отож, проїхати безоплатно в трамваї, викинути сміття там, де не можна, провести "дегустацію" в Ашані, і т.д, і т.п. І при цьому, досить часто нарікаючи на інших "рагулів"

9. AilataN

AilataN жива

Дійсно, чому?
    мені дуже сподобався проект надрукований на афішці, яка висить на дереві, яке росте біля того фонтану))
    Там має бути панночка з паном, щось таке романтичне, типу він їй квіти дарує.
    Може та купа каменів, і жаба з крокодилом ( те що було) виглядало нормально, але те що буде мені виглядає гарніше))

10. nattsol

nattsol Well-Known Member

якщо це про фонтан, то дозвіл дала мерія) а оте "панельне" чудо планується як пам"ятник львівським "Ромео" і "Джульєті" (насправді львів'янкою була "Джульєта"-Пелагія, а "Ромео"-Пауло - італійцем), які стали прототипами для відомої Шекспірівської п'єси.
    звісно, не все буде так, як планувалося (стосовно зовнішнього вигляду), зате місто цю споруду отримало "на халяву".

як на мене, то результат має бути таки дійсно кращим за купу каміння з плазунами ;)

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні подумки обізвала рагулем одного мужчинку. Він довго ішов до такого звання в моїх думках, але накінець то дійшов.
    Батько однієї дівчинки, яка ходить з моїм малим в одну групу. Вони з дружиною щоранку приводять малу удвох і так і удвох заходять в те приміщення, де батьки роздягають діток. Так от то вже в парканайцяти раз так стається, що взуваюсь прямо у нього між ногами.))) Бо стане там де люди чоботи знімають, тобто при самому вході і стоїть. Там місця обмаль, батьки частенько чекають, поки взуються інші, бо там спеціальна клейоночка постелена. А отой тип весь час стоїть прямо на тій клейонці, чекає дружину, розставить ноги на ширині плечей і стоїть як шафа. Скільки разів просила відійти, дати взутися, вже не говорю, що можна спокійно зачекати дружину в коридорі, або скинути те своє взуття і іти в середину, а нє, стане і стоїть при самісіньких дверях...
    Мені зараз взагалі важко ті чоботи взуватися, нахилятися, а тут ще його персона над душею просто впритик. Сьогодні вкотре не дійшло моє прохахання, я взбісилась і щоб не закатати шкандаль нагнулася і почала взуватися так як є, аж потім дивлюсь на мене батьки повитріщилися, я ж то мала, він кремезний і вийшло, що нахилилася і защіпаю замки в чоботах, а мій ніс чуть не втикається йому в, перепрошую, інтимне місце.:girl_crazy: Знову кажу "ну, ви б хоть відійшли..". Повний нуль.
    То називається я стою, бо мені так добре, а решта най си робе шо хоче, чи як...

12. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

То прям майже інтим:girl_dance:
    Я б піднімаючись засунула б йому руку між ноги, типу сумку хотіла підняти, а краще ліктем "ненароком". Поставила б його у дурне становище. Думаю, перехотів би там стояти. Я буваю дуже некультурна і зіпсута.

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А чому батьки роззуваються?Наші батьки не заходять в групу(для чого?)..а діток зранку приводять і біля шафок роздягають-роззувають..

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Нє-нє, то я неточно розташування вказала. Маю на увазі ту будівлю, що по діагоналі від готелю, за зупинкою. Як на мене, виглядає там дуже незграбно і костурбато...

16. Osya

Osya Active Member

Мін сьогодні одна продавчиня відмовилась продати хліб, бо я їй 5 копійок давала по 1 і 2 копійки :girl_mad:. Як це назвати? Я пішла рядом і там купила.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

18. Coshitce

Coshitce Member

То будується СУПЕРМАРКЕТ!
    Якраз "гарно" використали місце де росло пару дерев і була доріжка.

19. AilataN

AilataN жива

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

де??? на моїй памяті там було пусте місце і валялося сміття дуже часто і няякої доріжки там не було.
    а мені будівля нормальна, досить симпатична.
    а до шафок що взуті ходять? а потім туди діти йдуть пеервдягатись на сон??