Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: Рагулі? (2)

В Барвінку теж всі "Растішки" без магнітів. Чесно, вже таке враження що сам персонал їх відриває перед тим, як складати сирки на полиці.

2. Leila

Leila Well-Known Member

І в Вопаку на Левандівці теж "Растішки" без магінітів при чому дорожче, ніж на базарчику.

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

може то і не до рагулів відноситься, не знаю, але більш відповідної теми не придумала.
    в арсені на чорновола на І поверсі є парфуми на розлив Jasmin, чи якось так називається.
    кожного разу, коли не прийду, там дівчина-продавець з того жасміну сидить перед дзеркальцем і щось робить на лиці. то прищі давить , то пудрою мазюкається, то олівцем очі малює, то рум"яна, ну завжди щось там на собі робить. і то так сидить лицем до всіх, що люди на касах прямо на неї дивляться.
    то для мене так не приємно, що просто капут! та хоч би відвернулись спиною, як вже така гостра потреба щось там поправити. але в мене таке враження, що то від нудьги така вже звичка у неї. краще би книжку почитала.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

добре шо ше ноги не бриє :girl_crazy: але скоро весна і хто зна, хто зна...

ви ап чьом? які книжки?!

5. Музик

Музик Мартуська

бррр, здається я про то вже писала колись.
    ходила я по меблевих якось, в одному з них сиділа дівчина-консультант, яка закинула ноги на диван і пінцетом вищипувала шерсть на ногах :)

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

УЖАС!!! Як уявлю... бррр, мурашки по шкірі :)
    Сьогодні заходила в магазин купити шампунь, а продавець мені то один, то інший показує, давлюсь на шампунь, а бачу її нігті, і те, що мало б називатись манікюром і лаком на нігтях... То капець... Може я занадто скептична, але до половини нігтя обдертий лак на кожному пальці, поламані нігті різної довжини, і бруд під нігтям, то вибачте, як мінімум некрасиво. З людьми ж працює...

7. analastanka

analastanka тень на стене

А от я сьогодні проходила сіті-квест "знайди Космо біля Іскри на Сихові" :girl_crazy:

Дівчата, це було щось))) Я Сихів знаю поганенько, але знайти Іскру була не проблема. Проблеми почались, коли я стала шукати Космо... з десяти (десяти!!!) жінок (я вирішила питати в жінок - вони ж мають знати, детой космо), яких я ввічливо і чемно запитала "де тут знаходиться Космо", вісім (вісім!!!) просто тупо пройшли мимо з виразом обличчя "цеглинка", навіть не глянувши на мене. Одна жінка сказала, що не знає. І тільки остання жіночка, навіть не подивившись на мене та абсолютно мовчки махнула рукою, в яку мені сторону йти...

Дівчата, то капец... як в іншу країну попала :girl_impossible:

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

10. analastanka

analastanka тень на стене

11. Maksli

Maksli Well-Known Member

Ой, а шо я сьогодні вислухала в свою сторону!
    Гуляла сьогодні з дитиною, їду візочком по тротуару, перед мною якийсь чоловік йде, але так не спішучи, помаленько. Думаю об*їду, його, шоб не плентатись за ним. хочу з одної сторои об*їхати, і він туди, хочу з іншої, і він туди, подумала може пяний, але ж ні, мене то трохи взлило, бо я так 4 рази пробувала! не витримую, і говорю: Ви якось йдіть по одній стороні, а то не можу вас об*їхати! То виявився якийсь пенсіонер, якому напевно вдома скучно було і вийшов прогулятись! він мені в відповідь: ти диви яка зас_анка вумна, буде ше мені вказувати як і де я маю ходити! я оторопіла, але думаю змовчу, тай піду далі, нащо собі настрій псувати, але тут він ще додає: ти ліпше сама дивись ЯК ти їдеш! не витримала і говорю,: Я ж дивлюсь, якби не дивилась, то давно би вам на ноги наїхала! Чую собі в спину: Яка ти премудра, де ж твоє виховання, так пащекувати до старших, совісті в тебе нема і поваги до старших, та як я був молодий ......

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

я в таких навіть не пробую обїхати, а одразу голосно і ввічливо прошу пропустити, ще ніхто мені кривого слова не сказав, при тому що дорогою до парку всі тротуари вузькі, ще й автомобілями вщент заставлені, там не те що возику, людині нема як протиснутись... Ну але водії, котрі так паркуються - то вже інша історія...

13. Maksli

Maksli Well-Known Member

Згідна з Вами, бо завжди теж просила і все було ОК!
    Але тоді, то вже трохи мене розізлило, тим більше я ж не нахамила, можливо трохи різко сказала, але щоб так зреагувати, ну то вже вибачте...

14. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

така сама ситуація була перед Новим роком з напоями Несквік, до яких додавалися кольорові олівці у подарунок. Ні в Інтермаркеті, ні в Метро не було жодной цілої коробки, олівці просто покрали!

15. Artemida

Artemida Well-Known Member

Йшла я в суботу до нашої форумляночки на вулицю Антонича на Сихові. Біля одного будинку на під"їзді висіла весільна "брама" і на тротуарі навпроти - купа уламків розбитої тарілки. Гострі, великі, перемішані з тим снігом-болотом, якраз там де ходять пішоходи. Людей не було зовсім, я так розумію, що весільна церемонія була вже далеко позаду.
    От скажіть мені, то рагулізм чи може така традиція? Тарілку на щастя розбили, поїхали гуляти і все решта по барабану, хай весь світ зачекає?)

16. Raven

Raven Мама малятка

Традиція, по цій тарілці мають пройтися наречені, а потім пішоходи потупцяти. Сестри тарілку вкатали через диждень в асфальт, а мою ввечері прибрали.

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Хочеться мені назвати тим негарним словом людей, які погодили проект і дали дозвіл на зведення отого чуда панельно-коричневого на пр. Чорновола через дорогу від готелю "Львів".

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Нині вранці мала "приємність" спостерігати одразу два підвиди згадуваного тут виду "рагуль звичайний" :girl_blum:
    Один на зупинці смалив, як паровоз, не стидаючись видихати всю ту гидоту в обличчя інших людей, що теж чекали на транспорт;
    інший говорив по телефону з увімкненим гучномовцем, так що вся зупинка чула подробиці його сімейного життя, і план дій на день.
    І де виховання наших людей? Чому немає підсвідомих "стоп-сигналів", коли людина навіть не роздумує, а має закладено у свідомості, що така поведінка є неприпустимою?

19. tasha

tasha New Member

Давно не мала справи з лікарями з поліклініки. Не ходила туди вже декілька років, а тут чоловіку потрібно було до уролога сходити. Почитала відгуки про наших урологів, і зупинились на одному, який саме в нашій поліклініці і приймав.
    Так от вважаю великим рагульством лікарю спізнюватись на роботу на годину часу. Тим більше, що більшість людей в черзі з повним сечовим міхурем. Не мати рукавичок для огляду, кожен платить в кишеню лікарю 20-50-100 грн, невже не можна купити партію собі рукавичок за 2 грн.
    Лікаря так і не дочекались, бо сечовий більше не міг чекати.

20. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вчора чоловік з синов гуляли в парку, дитина йшла поруч біля тата, і тут в 20-х метрах поблизу, набирає розгону собака бійцівської породи і жине просто на дитину. Чоловік вхопив малого на руки і відвернувся спиною до собаки щоб той не скочив на дитину, то собацюра почала стрибати чоловікові на плечі:girl_devil:. Дякувати Богові, все обішлося, на чоловікове запитання до власника (який доречі в той час спілкувався спокійно з колегою і навіть не помітив що його собарня витворяє) чому собака бігає без намордника, той відгаркнув "вона не кусається, і взагалі не має чого туту гуляти...:khomyak:" Ну не рагуль?
    Це має статися щось лихе аби власника собаки навчило, що будь яка собака а тим паче бійцівської породи має гуляти в наморднику?
    Я люблю тварин, розумію, що їм теж потрібний простір і свіже повітря, але нехай це буде в наморднику, вже вкотре переконуюсь, що власники тварин частіше глупіші аніж самі тварини.