Рагулі? (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by Svjatkova, Jan 10, 2013.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Якраз хотіла про це написати. Правда ціна була 10 грн. на місяць. Мені казали прийти з паспортом і написати заяву. Оплатити можна на цілий рік, чи на 6 місяців.

• Подобається Подобається x 2
  2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

точно не 2 гривні, але не більше 40-50 грн. А сусідці я б сказала, може ще й за мене листи мої читатимете, що я не напрягалась?

• Подобається Подобається x 1
  3. Leditanya

Це для підприємств, для населення було 10 грн. Бо за рік платити 500 грн., то трохи круто.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Вже виправила, побачила на сайті Укрпошти інфу про 10 грн, хоча, може і та застаріла. Єдине, що не хочеться на пошту щодня заглядати, але якщо це єдиний метод..
    Та, і за посилками хай піде.. може то замовити щось з магазину типу "Полуничка" і запропонувати забрати, раз така добра - раптом завстидається і лишиться того діла?. Нє, ну в мене слів нема. Я на лист чекаю, а він вже два дні в неї, хоча ніби нечитаний. Мені відправлення прийшло, а корінець в неї, добре, що я потім випадково застала ПОВТОРНИЙ !!! (власне з !!! в тексті) в скриньці . До маразму за віком ще ніби далеко, але.. чи то її так наша комуналка хвилює і що я там замовляю-кому пишу, чи просто наголос, що ми тут ніхто, а вони собі з бабцею домовилися 300 років тому та й так робиться? Я до неї зараз принципово не піду. Хоче - хай тицяє все гамузом в скриньку, хоче - бабі віддає, хоче - собі лишить. Буде борг - може, тоді щось до когось дійде. Але найгірше те, що я сподіваюся на книжечки з книжкового дива.. хник...

Last edited: Jan 15, 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Leditanya

В нас раніше теж такі трабли були з квитанціями. Час від часу бракувало одної-дві. Але відколи перейшли на оплату через приват24, то ті квитанції і не дуже потрібні. Але то питання не тільки в квитанціях, бо я теж не люблю такого втручання.

6. Colombina1982

Справа в тому, що нам з певних причин зручніше оплачувати готівкою, і за відсутності квитанції, чи якщо є непорозуміння (а буває..), зразу все ж з нею на руках з"ясовувати з відповідною організацією, чи на тій же пошті. Тому приват 24 не підходить, автоматичне відрахування з картки також не підходить. А зараз я, наприклад, навіть уявлення не маю, яку суму маю заплатити за попередній місяць, і як далі планувати свої видатки, це нормально? І питання навіть не в способі оплати тих злощасних комунальних, а власне в тому, що людина лізе в чуже життя без мила.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Leditanya

На infolviv.com.ua можна роздрукувати всі квитанції (холодна вона, утримання будинку, гаряча вода, опалення та газ). Ми так робили коли квитанції загадковим чином пропадали.
    Згідна на всі 100%.

• Подобається Подобається x 4
  8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Як же я терпіти не можу тих рагулів, які викидають через вікна всяку гадість!
    Презервативи - то вже і згадувати не треба, скільки їх там. Але презервативом хоча б нікого не вб'єш. А ці зарази викидають пляшки від вина і горілки, після НР були пляшки від шампанського. З якогось не 3го і навіть не 5го поверху. А в нас край міста, і нетерплячі рагулики іншої категорії частенько "ховаються" за дерево попісяти. В лапках - звісно, бо при безлистих деревах і на білому тлі снігу пісяють вони просто напоказ. І мені часто крутиться думка, що отака пляшка має здорові шанси забити пісяючого рагуля..

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 1
  9. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

і у нас викидали, поки не повішали в під'їзді оголошення-попередження про стягнення штрафу за такі речі.

• Корисно Корисно x 1
  10. cjomcjomka

о, цікаво, дякую! А хто стягує штраф і встановлює порушення?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. lesja.f

lesja.f Well-Known Member

поняття не маю, там під оголошенням написано - "адміністрація". напевно жек з нашою допомогою. Але скоріше всього що то просто хтось з під'їзду надрукував на принтері і повішав на дошці оголошень - щоб боялися. Бо реально вирахувати хто це робить =0, хіба хтось таки випадково побачить.

12. Raven

Raven Мама малятка

@Patty, зареєструйтесь на сайті львівенерго і львівгаз. Там і квитанції про оплату модна роздрукувати.

• Корисно Корисно x 1
  13. Colombina1982

За газ ми власне можемо роздрукувати з інфольвів, бо вже там зареєстровані, бо вже був неприємний прецедент з шаленою сумою. Правда, більше ніяких опцій, крім газу, я на цьому сайті, на жаль, так і не знайшла. А за світло в принципі кажуть на пошті, нам квитанція давно не приходить, там не дуже багато, та все одно дякую, будемо контролювати. Залишилося тільки питання квартплати, води і телефону, сподіваюсь, їх можна оплатити за номером рахунку з попередніх квитанцій.. Словом, мені тепер дорога на пошту то все з"ясовувати.. "Всьо сложно.."

14. Leditanya

Там є опція додати рахунок. Мій кабінет - особові рахунки - додати рахунок. Додаєте номер особового рахунку і код активації, які вказані в квитанції. Тобто там має бути три рахунки. Окремо на газ, окремо на утримання будинку та холодну воду, і третій на опалення та гарячу воду.

• Корисно Корисно x 2
  15. veronka

veronka зла друзя

"Штрафу не буде, а п***юлєй получити можете!" - десь таке оголошення висіло
    --- дописи об"єднано, Jan 15, 2016 ---
    таке відчуття, що ви про мою сусідку пишете: вже кілька разів ловили "сполічним" як вона в чужих скриньках ковиряється і в мене з дверей квитанції виковирює (і не питайте, чому з дверей)). Кілька разів рикала, потім сказала, що до учаскового в гості прийду - буду просвітлювати з приводу клептоманії нєкоторих, так виглядає, ніби подіяло. Зі. я негуманна, непокалдиста абсолютно скандальна і вредна істота))

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. cjomcjomka

я вішала, а потім зі мною розмовляв ЖЕК про те, що оголошення мають бути пристойними, узгодженими з відповідними органами тощо :)

• Смішно Смішно x 4
  17. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Таки 10 грн+2 ПДВ, сьогодні побачила на своій пошті

18. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Так, 12 грн. за міс. Договір складається на півроку, якщо з січня. А якщо з середини року, то до 31.12. Я он на днях не продовжила, бо ніхто не писав:) Правда, з скринькою теж не виключена плутанка. Мені часто клали чужі листи і газети. Може і мої кудись клали. Ну і в нас не всі квитанції листоноша носить. З ЖКГ і з Теплоенерго, здається, їхні працівники. Як з ними домовитися? Хоча, може то не всюди так.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

19. zdorov

zdorov Well-Known Member

Ну то треба було відкоригувати
    ''Вибачте,

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  20. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

а я в одному ліфті бачила оголошення, вже так дослівно не пам'ятаю, то якось так :" Люди можуть не бачити що ви робите, зате Бог все бачить". Хоча може ті, які викидають всяку гидоту, то і не читають ні оголошень ні попереджень, і їм все одно.