Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Нечай Оксана Сергіївна
    2. Медінститут 2012рік
    3. Уважна, спокійна, відповідальна
    Коли не могла передихати потугу лікар не сюсюкалась та не кричала - спокійно та серйозно говорила Дихай!
    Ми були з чолвіком, Оксана Сергіївна заходила щогодини-дві дивитись родову діяльність, акушерка щогодини - пів слухала серцебиття.
    З позитивних сторін лікаря: позитивне відношення, зібраність, спокій, без зайвої стимуляції. Цікавилась як у мене з ГВ. Знаю, що вона спеціалізується на патологіях ( у неї народжували близько десяти моїх знайомих)
    Зі спірно-негативних сторін: проколювання вод (вже на кріслі незадовго до народження дитини), розріз (у мене був розріз та внутрішній розрив, при чому дитина не велика- народила на четвертій потузі після розрізу)
    стимуляція сосків вручну, погладжування живота для виходу плаценти(донечка вигрівалась близько пів години, наковталась вод)
    3. Лікарю на власний розсуд (1700-2000) + 50, 100, 200іншим
    4. Задоволена лікарем на тверду 4, бо за Вас лікар не народить, бувають ньюанси. Не буду ризикувати шукаючи іншого лікаря. Оксану Сергіївну вже добре знаю )))

3. Liubov Pryima

Liubov Pryima New Member

1. Данков Олег Веніамінович;
    2. Джамбула, серпень 2014;
    3. Пологи передчасні, домовленості як такої не було (лише була призначена попередня зустріч), я приїхала в роддом в 07.00 і після огляду черговим подзвонила Олегу Веніаміновичу, який приїхав через 45 хв, подивився мене "глибше" і призначив терміновий КР. Вже о 8.30 мої діти народилися (двійня) і їх мабуть одразу забрали в кювез. Чи викладали мені їх на груди голенькими я не вияснила (до мене тільки зараз дойшло наскільки це важливо). Дітей я лише побачила на 2-й день, а до грудей приклала аж на 4-й (при цьому молока в мене ще не було);
    4. Лікар про подяку чути не хотів взагалі, незамітно всунула в кишеню в день виписки. Ще дала анестезіологу і неонатологу як за двох дітей. + операційній бригаді 400 грн, сестричкам по 20 грн. Коротше десь в 6 тис. + на медикаменти.
    5. Так. Однозначно так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. EmmaZunz

EmmaZunz Member

1. Беген Оксана Степанівна
    2. 12 серпня 2014, на Мечнікова
    3. Приємна, акуратна, врівноважена лікарка, хоча що під час пологів відбувається я в неї випитувала, вона не дуже охоче сама розповідала. Загалом враження хороші, не зважаючи на те, що лікарка вирішила вколоти окситоцин, хоча на мою думку, можна було ще почекати. Окремо зауважу, що ми поїхали до неї як на чергового лікаря, не домовлялися, після пологів сказали, що не хочемо платити ніяких неофіційних внесків - хабарів, ні їй, ні "команді" - акушерці, неонатологу, вона це цілком нормально сприйняла і після цього її ставлення до мене ні трохи не погіршилося, кожного дня після пологів приходила, оглядала. Один мінус - вона курить, на щастя перед пологами запаху не було чути, а вже після.
    4. 350 грн. за стандартний набір медикаментів для пологів, 130 за набір для немовлятка. Ну і плюс ми з власного бажання заплатили суму яку хотіли на офіційний рахунок пологового для благодійних внесків (його нам дала лікарка на наше прохання). Риторика в пологовому дуже змінилася порівняно з попередніми роками, всі ці неофіційні подяки тепер не вимагають, а кажуть "якщо маєте можливість".
    5. Швидше так.

• Подобається Подобається x 1
  5. Lyusichka

Lyusichka New Member

1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна
    2. Червень 2014, Мечнікова
    3. Молода, емоційна, гламурна :girl_cool:, але досить приємна та досвідчена лікарка.. Рада, що до неї потрапила - до пологів, під час та опісля проявляла себе, як професіонал. Після пологів провідувала регулярно. Всі її поради були дуже корисними. З негативного: виглядає зайнятою, певно має багато клієнтів - трохи непросто до неї пробитися, чоловікові не сподобалося, що курить - мене ж більше вразив різкий запах парфюму в закритому просторі після пологів :wacko1: В основному, задоволена і вдячна їй за успішні пологи :i-m_so_happy:
    4. За порадою лікаря дали акушерці 400 грн, неонатологу (чудова жіночка!) - 200 грн, 50 грн. санітарці, за себе ж лікар нічого не згадувала, то ж чоловік розплатився на власний розсуд, ще 200 грн. педіатру (Оксана Павлівна без грошей у ваш бік глядітиме вельми не охоче :nea:), 50 грн. за виписку і за "винос" з пологового решту дрібязку. + 500 грн. довелося заплатити ПБ за відсутність прописки.
    5. Скоріш за все - так. Хоча, якщо все добре родити можна і в сільського фельдшера, важливо як лікар себе проявляє при складних випадках.

6. karmaksjy

karmaksjy New Member

1. Халіна Наталія Юріївна
    2. 20.04.14, Джамбула
    3. Дуже чуйна та відповідальна,врівноважена лікарка. Народжувала в ніч на Великдень,попри свята,дуже відповідально ставилась.Біля кожної породіллі викладається на всі сто.Після пологів дуже часто заходили,питала про самопочуття-уважна.При виписці багато чого порадила по догляду за собою та малям.Акушерка у нас була Никули Віра,дуже хороша-раджу.
    4.На власний розсуд.
    5.Якщо другий раз народжувати то тільки до неї.

7. sunnySvit

sunnySvit New Member

1. Прокопів Ігор Володимирович
    2. 2010 і 2013, Батальна
    3. Лікар професіонал, добре знає свою справу, але строгий, без емоцій і зайвих сюсюкань.
    4. На власний розсуд, на той час 200 і 300$ відповідно.
    5. Так, хоча вже не плануєм.

8. ashpektorova

ashpektorova New Member

1. Данков Олег Веніамінович
    2. 2013, Джамбула
    3. лікар професіонал своєї справи. Не сюсюкається, але каже, що і як потрібно робити. Народжувала сама з сідничним передлежанням на 42 тижні. Лікар чекав, коли дитинка сама захоче народжуватись, що мене дуже втішило. Все пройшло чудово.
    4. ніхто за гроші не казал і відповідно цін не називали. Лікарю 2000грн, акушерці 100грн, санітарці 50 грн, неонатолог 200грн
    5. Тільки в нього.

9. zhyttja prekrasne

zhyttja prekrasne New Member

1. Олег Веніамінович Данков
    2. Пологовий будинок на вул. Раппапорта липень 2014 р.
    3. Сподобалося, що лікар відповідав на усі дзвінки у передпологовий час, в усіх ситуаціях знаходив добрий вихід, і на самих пологах мені було з ним комфортно - пологи пройшли швидко та відносно легко. Він приймав дитинку а не акушер як на попередніх пологах. Плюс врахував всі мої болячки і я щасливо дожила до народження дитини. Це людина на свому місці у житті. Йшла до нього розраховуючи на його багаторічний досвід та професіоналізм та не помилилася. Один момент - людина він популярна мяко кажучи, боялася за те, що буде зайнятий якимось важчим випадком, проте так Бог покерував що пологи випали в останній тиждень перед відпусткою доктора та я була єдиною його породіллею.
    3. 2000 грн + 500 грн акушеру + 400 неонатологу(була незадоволена нею)+ ще 600 пішли на всілякі набори/санітари/все що куплялося за час перебування у пологовому
    4. так, би народжувала. Легко якось все й нього. Пологовий будинок правда повне середньовіччя.

10. Joll

Joll Well-Known Member

1. Чередніченко Наталія Миколаївна, начмед та практикуючий лікар-гінеколог пологового будинку 3 МКЛ.
    2. Раппопорта 8, вересень 2014 р.
    3. Народжувала у цього лікаря вдруге – у мене був майже плановий КР (майже, бо води відійшли за 3-4 дні до планової операції). Це професіонал із великої літери – у всьому бездоганна та пунктуальна, незважаючи на адміністративну роботу, ніколи не запізнюється до своїх пацієнтів, все ретельно пояснює, коли є якась проблема, обов’язково передзвонить, на вихідних своїх пацієнтів не кидає – приїжджає сама на огляд (якщо, не дай Бог, важкий випадок), якщо все гаразд - у неділю до своїх присилає чергового лікаря. Сьогодні такі лікарі – це, радше, рідкість, аніж правило. Коли у мене над ранок відійшли води, терміново зібрала команду на операцію, приїхала і прооперувала. Шов мені зробила такий акуратний, що майже не видно (і це на тлі попереднього, який залишився від першого КР). Чесно признатись, я дуже задоволена цією прекрасною жінкою.
    4. Суми не називає (це не в її правилах), анестезіологу 1000 грн, двом медсестрам, що були на операції (і на цій зміні) – 300 грн, дитячій лікарці (неонатологу) дала 300 грн (воно того вартувало, дуже мені допомогла, вона нас із дитиною теж вдруге вела). Набір ліків для КР обійшовся у 900 грн, дитячий набір – 98 грн, дитяча суміш, що пропонують неонатологи у перші дні, поки немає молока – 100-110 грн. На виписку – медсестрі дала 20 грн за довідку і з винос дитини, нянечці, що несла кульки – 10 грн.
    5. Не знаю, чи зважусь на третю дитину таким способом, але Н.М. мені розповіла, що у них у пологовому сьогодні третій КР – це вже давно не рідкість, а буденна річ ))). І з 4-тим КР бували жінки. Тільки треба зачекати років зо 5 ))).
    6. Окремо про пологовий будинок. Жіноча патологія за 3 роки не дуже змінилась – туалети трохи «вбили» (3 роки тому, коли лежала з першою дитиною, тут все було новесеньке), а от післяопераційне відділення на третьому поверсі навпаки – поремонтували, палати побілили, я навіть не впізнала ту палату, де лежала раніше. Ясно, що в загальному там не супер-пупер умови, але загалом сподобалось те, що ніхто нічого не вимагав, персонал був привітний, не бачу сенсу обирати інший родом, а лікарі там хороші та без «зіркових» хворіб. Чула також і за платні палати, і за палати-бокси, однак цього разу побачити їх не вийшло, так як моє перебування у пологовому було нетривалим (6 днів, із них 5 - післяопераційний період, а один день зайняло оформлення та огляди).

11. YaMalanka

YaMalanka New Member

1. Мала-Гресик Анна Дмирівна
    2. Мечнікова, вересень 2014
    3. Анна Дмитрівна - просто золото, а не лікарка. В мене залишилось дуже багато позитивних вражень про неї. Пологи були для мене дуже важкі, я ніяк нормально не вміла тужитись, але Анна Дмитрівна не здавалась, і по всякому пробувала мені допомогти. Дуже запам*яталась її підтримка у всьому, і до родів і на родах і після родів. Завжди усміхнена, привітна і рада допомогти. Так як роди і так нелегка справа, то в цей момент дуже потрібне було людське ставлення. Анна Дмитрівна і акушерка (точно не памятаю її імені, здається Світлана) дуже уважно і терпляче відбули зі мною роди. Я дуже чекала відкриття Мечнікова, щоб саме в Анни Дмитрівни родити, і рада що дочекалась. Я перед тим знайомилась з Бонсаревською (Мечнікова), Калініним (Джамбула) і з Мала-Гресик, то саме Анну Дмитрівну я вибрала для себе.
    4. Анна Дмитрівна не говорить ціну, ми дали на свій розсуд - 3500 грн, бо були дуже вдячні за її терпіння до мене, бо я була непроста пацієнтка. і треба було зі мною помучитись. Акушерці - 500 грн, санітарці - 50 грн. Педіатру Ользі чи Оксані Павлівні дала 50 грн, бо на більше не заслуговує, дуже вже все робить через гроші. і ставлення дуже міняється взалежності від суми. Лактологу за масаж - 50 грн.
    5. Так, звчиайно, тільки у Анни Дмитрівної

12. GIS

GIS Well-Known Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович;
    2. жовтень, 2014р., Мечнікова;
    3. Було позапланове кесарево, поміж те що я хвилювалась про бодай таку можливість Вальдемар Володимирович постійно заспокоював мене, в той же час не сюсюкав, дуже відповідально і чітко пояснював чому так чи інакше. Старався аби були пп, а коли зрозумів, шо це ризковно, все таки рекомендував(як потім виявилось недарма) кесарево; Дуже мені він імпонує!
    4. Пологи коштували приблизно 6,5 тисяч.(оплата лікарю+ команді, що оперувала-4 тис., і решта все на ліки(для операці і післяопераційні ускладнення). Більше нікому нічого не платила!
    5.Так !

13. MyRmUcHkA

MyRmUcHkA New Member

1. Степанчак Михайло Йосипович.
    2. Жовтень 2014, Мечнікова.
    3. Михайло Йосипович - лікар від Бога, рятував мене і мою крихітку. Дуже уважний. Поклав мене перед пологами з гестозом, кожного дня, незважаючи чи це вихідні чи будні, прибігав по кілька разів питати як самопочуття. Пологи в мене були дуже складні. Він весь час був коло мене - підтримував, розказував що робить і допомагав чим міг. Всі схватки я провела лежачи, через високий тисе не можна було ні на мячику посидіти, в родзалі провела ні походити, мала такий стан, що не розуміла що зі мною відбувається, щей донечка застрягла і не могла вилізти,ки а потім виявилося що вона два рази обмотана пуповиною, хоча жодне УЗД цього не показало. Завдяки Степанчаку все пройшло добре, дитина здорова, а в мене жодного розрізу чи тріщини.
    4. Лікар суми не називав, віддячили по можливості. Чесно скажу, що лікарю дали менше чим обійшлося все решта. (довідки, на відділення, і тп.)
    5. І вдруге і втретє лише до нього!!! Він найкращий!
    П.С. ... і дуже красивий =)
    Без обговорень і коментарі

14. Zosyk

Zosyk New Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович.
    2. Жовтень 2014, Мечнікова.
    3. Можу сказати лише те, що це лікар від Бога! Кілька разів їздила до нього на консультації під час вагітності, все дуже детально пояснював і давав поради що і як робити. Самі пологи в мене були досить швидкі і це були в нього другі пологи за ніч, попередні були кесерський ростин. Та незважаючи на втому, дуже професійно себе поводив і чітко давав мені вказівки що і як робити. Завдяки цьому не маю жодної тріщини. Не було жодної стимуляції, за що дуже йому вдячна. Також в його команді дуже хороша акушерка, не запам"ятала її імені. Після пологів приходив щодня провідувати, цікавився як моїм станом так і дитинки.
    4. Лакарю заплатили по можливості. Не можу сказати що пізніше з обслуговуючого персоналу хтось вимагав гроші, абсолютно такого не було. Заплатили хіба за ліки для дитинки, на відділення при виписці (це добровільно, бо виписки дали без проблем) ну і неонатологу Штогрин О. П. дала на свій розсуд 200 грн, хоча і вона за гроші не згадувала. Провела лекцію по догляду за дитинкою і попрощалася, я сама потім до неї підходила. Загалом роди обійшлися трошки більше 3 000 грн.
    5. Це мої другі пологи, тому на наступні (якщо дасть Бог) тільки до нього!

15. la gatta

la gatta New Member

1.Кузьо Олеся Володимирівна
    2.Медінститут, серпень 2014
    3.Пологи були стрімкі. Лікар спокійна, все чітко пояснювала. Не сюсюкає, але і не кричить. Головне уважно слухати і виконувати вказівки. Вся команда дуже професійна. Народила сама без жодних розривів і тріщинок.
    4.Ніхто і не згадував за гроші, окрім наглої медсестри, яка нічого і не отримала. Давали все на свій розсуд. Загалом обійшлося в 6000 (з медикаментами)
    5.Так.

16. natailya

natailya Member

1) Тудай Віталій Миколайович
    2) Медінститут, жовтень 2014
    3) Прекрасний лікар, молодий, з великим досвідом , спокійний, дуже добре керує процесом, ні на мить не залишив мене в родзалі, хоч народжувала з чоловіком, такі лікарі на сьогоднішній час велика рідкість, завдяки йому про пологи тільки позитивні спогади.
    4) 500$ для всієї бригади, що була на пологах
    5) Тільки в нього

17. paloyashka

paloyashka New Member

1.Степанчак Михайло Йосипович
    2.МКПБ №1 на Мечнікова 10.12.14
    3.Лікар ну і сам пологовий мені дуже сподобався.Лікар дуже професійний,тактичний,добрий,вічливий дуже позитивний.....можна ще багато похвали писати.Ситуація в мене була не проста,але дякуючи йому все пройшло добре і для мене і для малечі.Мені і мому чоловіку він дуже сподобався,незважаючи на не легкі пологи перебування в пологовому було позитивним!!!
    4.Михайло Йосипович не називав нам суми....він навіть про це не хотів говорити
    5.Якщо надумаєм ще родити то тільки в нього інших і розглядати не стану)))

18. dreamangel

dreamangel Member

1. Долотказін Олег Енверович
    2. МКПБ №1 на Мечнікова 05.12.2014
    3. Лікар дуже уважний. Перед пологами 10 днів лежала в патології, то лікар щодня по кілька разів приходив і цікавився як себе почуваю. Коли мала досить сильні тренувальні перейми, то був зі мною десь до 8 вечора, хоча робочий день уже давно закінчився. Був налаштований на ПП, але все ж був КР після якого увага лікаря була не меншою ніж до цього. Нам з чоловіком дуже сподобалось його ставлення.
    4.Олег Енверович суму не говорить, тому дали скільки вважали за потрібне. Дитячій Оксані Володимирівні дали 100 грн, палатній - 50 грн, хоча також ніхто нічого не говорив і виписку давали без проблем.
    5. Якщо наважимось на ще одного малюка, то однозначно тільки до нього.

• Корисно Корисно x 1
  19. Netty

Netty Well-Known Member

1. А.Д.Мала-Гресик
    2. Мечнікова літо 2014р.
    3. Дуже уважна. І перед пологами, і під час, і після підтримувала мене і чоловіка ;). Інколи сміємося, що вона "родила", а не я)))
    4. Дали гарну суму за гарну роботу і відношення.
    5. Так.

20. Petrova

Petrova Member

Анна Дмитрівна Мала Гресик
    Мечнікова січень 2015
    Хлопчик родився 4 кг 56 см, жодного розриву чи тріщини, лагідна і добра, пологи вела дуже грамотно і зрозуміло
    Платили на свій розсуд
    Тільки в неї

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  21. Lusutsya

Lusutsya New Member

1. Анна Дмитрівна Мала-Гресик
    2. Мечнікова, липень 2014
    3. Дуже класна, проста, уважна. Прікалістка))) любить пожартувати, пояснює (як до родів так і під час них) як і що робити. часто навідувалась щоб розпитати як справи і самопочуття. Без зверхнього ставлення, що дуже важливо. Розмовляє як з подругою. Вона мене стимулювала, роди були не дуже важкими, але після них була невелика кровотеча. Родила без розривів дівчинку 4100г і 55см.
    4. За гарне ставлення дали їй 3000грн.
    5. Тільки у неї

• Погоджуюся Погоджуюся x 3