Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1.Анна Дмитрівна Мала-Гресик
    2.Мечнікова, листопад 2013року
    3.З початку, чесно - страшно, коли перед собою бачиш однолітку...але лікар хороший. Привітна, під час родів не сюсюкалась, гарно "керувала" пологами і як результат - жодних розривів, заходила кожен день після пологів.
    4.Питала скільки, відповідь - скільки вважаєте за потрібне.
    5.Так!

3. VikKris

VikKris New Member

Маркевич Роман Олексійович. Львівський перинатальний центр (Дж. Вашингтона). Акушер П"ядик Наталія. Безмежно задоволена обома. Народжувала у них два рази, при чому перші і другі пологи були не простими, але завдяки їм все склалось якнайкраще. 2008рік - оплата 200 у.о лікар, 100 у.о акушер, 200 грн неонатолог; 2011 рік - 300 у.о лікар, 50 у.о акушер, 200 грн неонатолог. Дасть Бог в третє піду також до них.

4. Frendly

Frendly New Member

1.Чаплінська Н.Л.
    2.Мечнікова,лютий 2014.
    3.Тільки позитивні,хороша як людина,контролювала мене під час вагітності,і в родах все було під її наглядом,професіонал,лікар від Бога.
    4.Суму не називала,віддячилися самі, 2500грн.
    5.Тільки до неї.

5. Нюта

Нюта Well-Known Member

Левицька Соломія Євгенівна.
    Мечнікова, квітень 2014.
    Це мої перші пологи, але маю лише позитивні враження. Дуже терпелива, витримана, позу для родів вибирала, піклувалася після пологів про нас з синочком. Я дуже худенька але не маю ні тріщин ні розривів, мабуть тому що чітко казала що і коли робити. Родила 3 години.
    Суми не називала.
    На наступний раз до неї!

6. hryka

hryka Member

Островський Любомир Збігнієвич,
    На Раппопорта(Джамбула) 06.04.14
    Прекрасний лікар, задоволені з чоловіком на всі 100%. Та й персонал,теж висококваліфікований і приємний.
    Насправді дуже раджу, якщо дасть Бог ще діток, то лише до нього народжувати ще

• Подобається Подобається x 1
  7. Gocka

Gocka New Member

1. Островський Любомир Збігневич
    2. Джамбула, червень 2013
    3. Дууууже хороший і приємний лікар, пологи тривали досить довго, то він весь час був привітний, акушерка теж дууже допомагала. Щодня заходив і перевіряв як справи. Ми з чоловіком дуже задоволені.
    4. Суму не називав, заплатити на наступний день (то по моїй вині :))) то навіть нічого не питав і не казав де гроші, дали 400 $ , бо вже дуже нам сподобався.
    5. Так, в нього б ще народжували (але хотілось би кращих умов на Джамбула ))

8. Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Тудай Віталій Миколайович
    2. Медінститут, грудень 2012р.
    3. Хороший кваліфікований спеціаліст, спокійний з нормальним почуттям гумору ( треба, коли чогось боїшся - не так напряжно). Всю вагітність спостерігалась у нього, турботливий - завжди порадить і дасть відповіді на твої питання!!! Роди були трохи важкі, але пройшли без паніки і ускладнень, за що дуже вдячна!! ( під час пологів був спокійний і всіляко підтримував і допомагав )
    4. 550$ ( за все - за всю вагітність, яку спостерігалася і консультувалася в нього, пологи і поки не виписалася додому - через 2 міс. приходила ще на огляди післяродові!!!)
    5. Так, обовязково!!!

9. Intromis

Intromis New Member

народжувала в 2014 р. на Мечникова
    Левицька Соломія Євгенівна
    300уе лікарю, 500 акушерці, 100 педіатру, 50 санітарці
    пологи пройшли легко та без ускладнень
    Буде видно

10. Bilenka

Bilenka Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. травень 2014 р., Мечникова
    3. дуже задоволена лікарем!!! 2 тижні лежала в патології і кожен день мене навідував і контролював моє самопочуття, був плановий КР після якого почувала себе прекрасно і через тиждень після операції вже бігала на каблуках. для себе відзначила те,що лікар з почуттям гумору і в будь-якій ситуації може підтримати)
    4. віддячились на власний розсуд. загалом перебування в пологовому обійшлось приблизно в 8 тис. грн (подяка лікарю,анастезіологу,сімейна палата,медикаменти на КР і дрібні розтрати, ні палатному лікарю,ні дитячому,ні санітаркам нічого не давала і виписали без проблем)
    5. тільки до нього!!!!

11. Fashionista

Fashionista Member

1.Островський Любомир 2.червень 2014,Джамбула 3.Хороший спеціаліст,приємна людина,дзвонила до нього з хибними переймами за декілька днів до пологів вночі,був готовий приїхати в ПБ. Під час пологів чітко пояснював що я маю робити,як дихати,завдяки чому немаю жодного розриву. Після-заходив кожний день,навіть коли був вихідний,приїхав на годинку. 4.суму не називає,дали 200 у.о., акушерці 250 грн,санітарці 100грн, неонатологу 200 грн,ще десь 400 грн пішло на набори для партнерських і породіллі. 5.так

12. Knjagna

Knjagna New Member

1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна
    2. Червень 2014, Мечнікова
    3. Сподобалось, що лагідна:), а коли треба гарно керує процесом все чітко і ясно під її керівництвом проходить.
    4. Спитали, сказала на свій розсуд.
    5. Тільки у неї.

13. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

1. Коваль Ольга Іванівна;
    2. Мечнікова, листопад 2013;
    3. Мудра, серйозна жінка, вчасно приймала важливі рішення;
    4. Давали на свій розсуд.
    5. Так

14. Oljusuk

Oljusuk Member

1.Оленяк Валентина Сергіївна.
    2.Пустомитівський роддом,лютий 2014
    3.Спокійний,терпеливий,чуйний і кваліфікований лікар.Дитячий лікар п.Зоряна Петрівна допомагала у всьому з дитинкою.Нема ніякого заглядання в кишеню.
    4.Ніхто не говорив,на свій розсуд.
    5.Так.

15. hereiam

hereiam New Member

1. Лікар Халіна Наталя Андріївна
    2. Джамбула, 2012 рік
    3 Все пройшло дуже добре, сподобалася, чуйна,спокійна,без зайвих слів. Права рука Данкова (за словами медперсоналу)
    4 Казала сільки дасте, стільки буде! Ми дали 2 000 грн. тільки їй, в той час роди в середньому були 2.500.
    5. Так,тільки до неї хочу, я народжувала 5 годин зі всім! 2 год.легеньких схвато і 3 год в родзалі! Взяла до уваги моє бажання без швів і мастила мене всякими олійками:)))

16. rozumnytcya

rozumnytcya New Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. Мечнікова, квітень 2014
    3.Професіонал, спокійний, впевнений, з гумором, дуже уважний, тактовний та симпатичний, пояснював те, що відбувається, відповідав на питання, підбадьорював;почувалася на пологах жінкою, людиною, особистістю, а не просто черговою пацієнткою, після пологів приходив по кілька разів на день. Завдяки йому спогади про перебування у пологовому райдужні:)
    4. Віддячили на свій розсуд, суми не називав, змогли добитися лише, скільки дати акушерці, неонатологу, санітарці (причому доктор казав спочатку:"Якщо маєте можливість і вважаєте за потрібне, до такої-то суми") - 500, 200, 50грн відповідно
    5. Вже не планую вагітніти, але якщо раптом таке станеться -спокійно і з радістю піду лише до нього!

17. konsyltant

konsyltant New Member

1. Мінералова Лілія Петрівна.
    2. Липень 2014 року, пологовий будинок на Мечнікова.
    3. Потрапила до неї як до чергового у ту ніч лікаря. Дуже задоволена: пологи пройшли на 100% природньо, легко. швидко, практично безболісно. Лікар дуже уважна, компетентна, слідкувала за процесом пологів, допомагала слушними порадами. Найголовніше - врахувала моє бажання природньо народити і всіляко цьому посприяла. Супроводжувала усі дні перебування у пологовому будинку.
    4. Суми не називала, оплатили на свій розсуд.
    5. Так до неї, і тільки до неї.

18. Flo Rida

Flo Rida Member

1.Усик Валентин Степанович
    2.Вересень,2013р. пб Мечнікова
    3.в мене був складний випадок (дворога матка з повною перетинкою, сідничне передлежання, ножкою вперед, обвиття пуповиною, передчасні пологи на 36 тиж..Кесерили) зробив все як професіонал!
    4. суми не називав взагалі..ми ще самі за ним бігали щоб подякувати (2500)йому ще асистувала Роксоляна Іванівна (прізв не знаю) їй (1000) анестезіолог(1000)
    5.Так

19. Yulia

Yulia New Member

1. Халіна Наталя Юріївна
    2. Джамбула 23.08.14
    3. Надзвичайно чудовий лікар. Щодо моєї скромної персони то вела себе, як мама до доньки. Після пологів кожного дня заходила по 2 рази.
    4. Подякували на власний розсуд, ніяких кривих поглядів)
    5. Так, тільки якщо родити буду не на Джамбула.

20. Milli

Milli Well-Known Member

1. Улашин Олександр Борисович
    2. Джамбула, липень 2014р.
    3. Уважний, приємний, стриманий лікар, весь час був поряд, нічого зайвого не робив і не призначав. Впевнено веде себе під час надзвийної ситуації
    4. Лікар-2000, акушерка-200, педіатр-200, санітарка-50, при виписці цукерки і шампанське.
    5. Якщо наважусь на 3-є, то тільки до нього.

21. Smurfyk

Smurfyk Well-Known Member

1. Халіна Наталя Юріївна
    2. Джамбула 09.08.14
    3. Подзвонили ми до неї в 5 ранку і відразу після огляду чергового лікаря вона приїхала, думаю, що лише завдяки їй пологи в мене пройшли швидко і безболісно, мому чоловіку навіть скучно було, бо я не кричала і тепер він думає що народжувати дуже легко. Усі дні вона бігала, питала про самопочуття.
    4. На власний розсуд
    5. Так, якщо народжуватиму там, лікар неонатолог не сподобався