Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Батальна 2013, 17 січня. Середа М.М. хороший лікар,під час усіх схваток була біля мене,дуже мені допомогла.Пологи разом обійшлишсь біля 350$ .Ціни ніхто неназивав!Після того як розрахувалась ставлення незмінилось до мене!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Гнатейко Зеновій Олегович 2. Обласна клінічна лікарня (медінститут) 15.04.2009р. 3.Надзвичайно відповідальний. Толковий, лікар від Бога. Вів мене з самого початку, знав всі ньюанси і діяв професійно. Зараз теж консультуюсь тільки у нього. 4.Ціни не називав, віддячили так як могли. 5. В нього і тільки в нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Мій допис для киянок або для тих, хто планує народжувати у Києві. 1) Зелінська Наталія Арсеніївна. 2) КМКЛ №1 ("Червоний Хутір"), лютий 2012 3) Лікарка дуже хороша, грамотна, відповідальна, турботлива, вела мене всю вагітність, консультувала і по телефону в будь-який час. Всі пологи була поруч, підбадьорювала. Не "кесерила", хоча дитина як для моєї комплекції велика була - 4150 (але довелося робити епідуральну анестезію). Був розріз, але зашила майстерно. Після пологів кожного дня приходила до нас, дзвонила, сварилася із тими, хто займався поборами і з мене ніхто грошей не брав. Я дуже їй вдячна! 4) Лікарю за домовленістю - 500$, анестезія - 100$, акушерці - 600 грн, неонатологу - 200 грн, медсестрам по 100 грн (всі ціни нам озвучили). Плюс ще за одномісну палату - 1400 грн. Разом вийшло приблизно - 1000$ У Львові, мабуть, дешевше народжувати 5) Якщо народжуватиму знову у Києві, то тільки в неї!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна; 2. Мечнікова, 20.01.2013; 3. Дуже задоволена! Лікарка приємна, уважна, не нав"язувала своєї думки,прислухалась до моїх прохань, не кричала й не сюсюкалась - була саме та золота серединка. Нічого мені не кололи, дуже підтримувала, потім заходила щодня по 2 рази, розпрощались ми з нею майже подругами; 4. Суми наперед не озвучувала, дали стільки., скільки вважали за потрібне. 5. Так, якщо наважусь на третю дитинку
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Підписуюсь під всім вищесказаним. Народжувала (кесарили) Та ж команда. Особливо закохала Чуйко!!!! Кращої немає.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Леськів Віра Дмитрівна 2. Батальна, листопад 2010 3. Уважна, приємна, все робила спокійно і вріноважено. 4. Ціни не називала, дали 400$. 5. Так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Веніамінович 2.17.01.2013 Джамбула (Рапопорта) 3. 4. Повторний КР. Олег Веніамінович(на власний розсуд)- 3000грн, анастазіолог Роман Михайлович - 800грн, дитяча Чуйко Марія -300грн, Санітарка+акушерка в операційній- 300грн, операційний набір 510грн, дит. набір. 97грн. На "поточні" витрати персоналу близько 200грн. 5. Я тільки до нього за третім чадом, але сказав дохтор, що я вредна і він ще подумає чи захоче мене втретє бачити
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Рибчинський О.Г. - Мечникова. 2. Січень 2013р. 3. Здоволена, швидко приїхав, весь час був біля мене, не кричав і дуже не сюсюкався. 4. Ціну не називав, дали 300 євро, акушерка - 300 грн., неонантолог - 100 грн., санітарка - 50 грн. 5. Так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Лехновська Тамара Анатолівна 2. Батальна, лютий 2013 3. Спокійна, врівноважена, все пояснює, відповідає на всі питання. Була присутня останні півтори години. Не стимулювала, не знеболювала (один раз запитала, чи я хочу - я відмовилась), дитину не витискала. 4. Віддячувала лікарю зважаючи на свої можливості і перебіг пологів. 5. Так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Кузьо Олеся Володимирівна 2. Медінститут, 2012 листопад 3. Приємна, спокійна, чуйна, відповідальна( після пологів і до виписки по кілька раз на день прибігала питатися чи все гаразд і це при тому, що з нею не домовлялия ні про що,(лікар з котрим домовлялася- мене підвів, тому раджу домовлятися з двома) не стимулювала пологи і не видавлювала дитину, уважна, під час пологів не відлучалася. 4. Ціну не називала, віддячилися на свій розсуд. 5.Якщо відважуся на третю дитину, то швидше за все, що так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Олена Жемела 2. Медінститут. Січень 2013 3. Спокійна, майстер своєї справи. При візиті на огляд виявили відкриття 6 см. Забезпечила всім необхідним на випадок, якщо б чоловік не встиг приїхати з речами. 4. Ціну не називала. 5. Вдруге хотіла б народжувати знову в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Батальна Прокопів І.В. Джамбула Улашин О.Б. Дуже гарні і порядні лікарі.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Басистюк андрій Володимирович 2.Мєчнікова. Січень 2013р. 3.Дуже уважний і чуйний, народжувати було не страшно 4. 400 $ лікарю і акушерці 5. Якби наважилась на другу дитинку то ще раз народжувала б в нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1 . Кухаєвич Ірина Богданівна 2 . Пологовий на Мєчнікова 2007 , 2011 3 . Врівноважена , адекватна , знає свою справу , уважна 4 . 300 у . о. лікарю акушерці 400 грн 5 . Так за два рази вона мене не розчарувала
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Веніамінович 2. На Раппапорта, лютий 2012 3. Дуже хороший лікар, від Бога, все зробив на найвищому рівні! 4. Кесарський розтин 400$ (ціни не називає, дізнавалась у дівчат, що вже народили), 300 грн медсестрам і 50 санітарочці. 5. Тільки в нього другий раз!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Царинник Вікторія Ярославівна 2. Серпень 2012, Роддом на Мєчнікова 3. Дуже толкова лікарка. Працює в патології, тому знає всі можливі проблеми з якими можна стикнутися при пологах і знає як їх вирішити. Під час родів пояснює по ходу що і для чого робить. Крім того дуже уважна. За час перебування в роддомі після родів заходила до мене по 2 рази на день (навіть у вихідні). Дає багато корисних порад. 4. Суму не називє. Лише каже, що кому дати (акушерка, за родзал і т.д.). Їй віддячили на власний розсуд. 5. Ще один раз родити до ней б пішла.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Анна Дмитрівна Мала-Гресик 2. Мєчнікова, лютий 2013 3. Дуже задоволена що пологами що ставленням лікарки. Заходила кожен день по кілька разів, цікавилась що моїм самопочуттям, що малечі. Уважна, людяна і відповідальна! 4. Дали на свій розсуд 2500 5. За наступним дитям звісно до неї
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Лехновська Тамара Анатоліївна 2. Батальна, березень 2013 3. Дуже-дуже мені сподобалась і як людина і як лікар. Спокійна, виважена, культурна(!), чудовий спеціаліст, все розказує, не нервується всяким "а то що?" , " а це для чого?", " а що буде, якщо...?". Після пологів часто відвідувала в палаті. 4. 200у.о. + мартіні, кава, цукерки. По 400грн неонатологу (до речі, теж дуже класна, дуже часто приходила, цікавилась як бейбік) і акушерці і 20 грн тьоті,що вдягнула дитину на виписку і усьо 5. Втретє? Хіба " так сі стане", тоді так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна 2. Мечникова, березень 2013 3. Спокійна, впевнена, дуже приємна і позитивна людина, чітко казала, що робити, як дихати, мені залишалося виконувати тільки її вказівки . Народила сама, швидко, природньо, без розрізів і розривів. Лікар заходила після пологів щодня, цікавилася моїм станом і дитинки. 4. Лікар про гроші не говорила, дали 200 у.о. + 900 грн на все решта 5. Так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Ісаєва Катерина Юріївна Бесєдін Олександр Вікторович 2 ЛОКЛ Нєкрасова 4 березень 2013 3. Дуже хороші і привітні люди і лікарі виокої кваліФІКАЦІЇ 4.Про гроші не говорили 5.Так