Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Литвинчук Любомира Петрівна. 2. Батальна, липень 2012. 3. Плановий кесарський розтин, вже другий. Чудова лікарка, стримана, тверда, але з хорошим почуттям гумору. До родів три тижні пролежала в патології. Лікар приходила кожного дня. Після кесарського кожен день і навіть в суботу, неділю. Морально дуже підтримала. Окрема подяка анестезіологу Свідерко Людмилі Богданівні. 4. Про гроші (скільки вважаєте за потрібне). 5. Якщо буде третя дитина, то тільки в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Герчаківський Володимир Йосипович. Мечнікова 21.10.2012. Лікар прекрасний,спокійний,приємний у спілкуванні,молодий та ще й красивий+професіонал.навідував мене по три рази в день,дуже відповідальна людина Лікарю 250у.о.все разом 4000грн. В друге народжувати буду тільки в нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Веніамінович 2. Джамбула, червень 2012 3. Лікар від Бога, днює і ночує на роботі. Через те дуже зайнятий. Почуття гумору суперове, але носитися з тобою не буде. 4. Був кесарський розтин. Лікарю - 400$, анестезіологу -100$, бригаді - 300 грн., педіатру - 300 грн. Кесарський набір - 500 грн., дитячий набір - 100 грн. 5. За другим тільки до нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Шукатка Роман Михайлович 2.Джамбула, 5 липня 2012р. 3.Я залишилась задоволена, лікар уважний та професійний. На пологах був не лише присутній від початку до кінця, а буквально "посунувши" акушерку приймав малюка. 4.Лікарю 2500, неонатолог 400, акушер 300, санітарка 100 (Перад пологами також цікавилась і лікарем і цінами так що на пологи йшла з готовністю до того, що без грошей ніхто з тобою незаговорить. Проте ніхто про гроші і не заговорив, віддячила усім скільки вважала за потрібне вже після пологів, хто нехоче може і не давати. 5.На наступні пологи також піду до нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Веніамінович. 2. Джамбула. Серпень 2012р. 3. Ще декілька місяців тому я сама шукала тут інформацію, а сьогодні хочу поділитись своєю. Прекрасний лікар, чудовий проффесіонал, одним словом "лікар від Бога". Пологи були важкими, дитина великою,але завдяки Данкову все пройшло дуже добре. Відійшла від пологів дуже швидко,про шви забула одразу після виписки. Повірте, маю з чим порівняти, бо це мої другі пологи. Окремо хочу відзначити акушера,звати Людмила.(нажаль првзвища не знаю) Суми не називаю, бо сам лікар її не називає. 4. на все -про все витратили 800 у. о. 5. Обов"язково втретє буду народжувати в Данкова.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Басистюк андрій Володимирович 2.Мєчнікова. Вересень 2012р. 3.Народжую у нього вдруге, кращого лікаря годі шукати, уважний чуйний, відповідальний, з ним нестрашно народжувати. 4. неповірите, скільки дасте, за те буде вдячний
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Надижко Вольдемар Владимирович 2. Мечниова, 24 ноября 2012 3. Кесарево 600 у.е, 100 анастезиолог, 300 грн медсестрам( на всех), 400 педиатр ну и мед набор для операции 1000грн 4. Да-да-да, очень скпер доктор, прихрдил и до и после операции по пару раз на день, если возникали какие вопросы всегда на телефоне. К его пациенткам хорошее отношение )))
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Середа Марія Миронівна Батальна грудень 2011 Суми ніхто не називав(я і не питала) в загальному трьохденне перебування в пологовому обійшлось близько 4000 грн Лікар чудова і дуже приємна. Дуже швидко приїхала. врівноважена і уважна. Надіюсь що у неї
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Куль Наталя Степанівна 2. Джамбула , жовтень 2012 р. 3. Дуже хороший лікар і людина, після родів заходила кожен день по кілька разів, ставилась як до рідної дитини, підтримувала. 4. Було кесерове, 100$ - анастазіологу, 300 грн - медсестрам, 300 грн -неонатолог, 500 грн - родовий набір, лікарю (за гроші нічого навіть незаікалась) - 250 $ 5. Лише в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Вініамінович 2. Джамбула, 13.06.2012р 3. Лікар - золоті руки, мене кисерили (схваток не було), шов рівненький, загоївся практично зразу (повязку зняли на 2день). Данков хороша людина, професіонал, але хто любить надмірну увагу - то не до нього. 4. Все загалом винесло - 6000грн. Лікарю дали 400у.о. на власний розсуд, суми він не називає.(в палаті зі мною була дівчина, яка дала йому 200у.о. - відношення було одинакове що до неї,що до мене) 5. За другим тільки до нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Прокопів І. В. Батальна, листопад 2012р. дуже специфічний дядечко... з розумною головою і золотими руками лікар, акушер, медсестра, поточні витрати - сумарно приблизно 400уо не знаю
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Прокопів І.В Жовтень,2012. Батальна Лікар від Бога, дуже досвідчений, малослівний, якщо любити, щоб сюсюкали і бігали по 20 раз на день - не до нього. Ціни не називає, загалом обійшлося біля 400 у. о. Третє - не планую.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Михайлів Ольга Омельянівна 2. ЛОКЛ медінститут (відділ патології вагітності) 31 жовтня 2012 3. Вона дуже класна людина, весела, добра, уважна, просто профі! Я сама народжувала у неї двійню! Була присутня від початку схваток і до кінця родів. 4. Рекомендую звертатися до неї з двійнями, бо в медінституті вбільшості таких посилають на кесарів розтин, а вона пускає в роди, якщо все гаразд, у мене обидвоє дітей лежали головами вниз.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Прокопів І.В 2. грудень ,2012. Батальна 3. Не сподівайтеся сюсюкання , десь буває навіть занадто строгий але дуже адекватно оцінює ситуацію , швидко реагує і приймає правильне рішення, на 100% виконує роботу, це справді Лікар від Бога. Своєрідне почуття гумору до якого треба звикнути. Провів пологи природнім шляхом з одним розрізом як сказав "шкірки " при вазі дитини 4680. Відповідальний на 200% приїхав незважаючи на лікарняний (в нього серозна проблема з ногою) , перервав лікарняний вийшов на роботу і заходив по кілька раз на день. 4. ціну не називав в кульок не дивився розрахувались при виписці дали мало але скільки могли 200 у.о + гарний коняки. акушерка п. Люся не пам'ятаю прізвища - як мама просто супер 400 + цукерки , санітарка 100, педіатр 300 (не задоволена нею на Батальній слабенькі дитячі лікарі , а про дитячих медсестер то жах, дві нормальні решта гроші гроші гроші ( хоча не відкритим текстом ніхто не вимагає але зрозуміти дає що треба дати ) і все рівно не хочуть нічого робити поки їх не попихаєш - все разом -4300 5. Тільки в нього!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Вовк Марія Іванівна (а також Грицишин і Паєнок) медінститут,грудень 2012 моя розповідь про пологи-найкраще свідчення її роботи.лише діставала за зайві кг немилосердно)) кума в неї народжувала в лютому-все чудно,жодних розривів.чула тільки позитивне про двох супроводжуючих мужчин.а в паєнка дві знайомі вже по дві дитини народили.чекають на 3,щоб з лікарем зустрітись))) повністю в пологовому витратили десь 700у.о так.хоч не готова ше до дітей
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Леськів Віра Дмитрівна 2. Батальна 2013р. 3. Спокійна і врівноважена. Прихильниця природніх пологів. ПДП в мене була 26 грудня, народила 5 січня. Весь цей час чекала, не стимулювала. Надзвичайно задоволена лікаркою. 4. Віддячились, виходячи із наших можливостей. Після подяки ставлення не змінилось 5. Якщо раптом прийдеться народжувати, то тільки в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.ЛЕСЬКІВ ВІРА ДМИТРІВНА 2.БАТАЛЬНА,ЛЮТИЙ 2011 І ЛИСТОПАД 2012р 3.Лікарка від Бога,врівноважена,спокійна,прїде в будь якій годині.Ядуже задоволена лікаркою 4.Суми за роди неназивала,сказала скільки мможеш стільки даш,немаєш вродиш без грошей. 5.якщо підем за донечкою то 200 процентів що тільки до неї.Лікарці,акушерці,санітарці,ненатологу плюс деякі лікарства 2500
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 2 дитина 1) Годиш Олександр Ярославович 2)Батальна грудень 2012 3)Дуже хороший, позитивний, адекватний лікар. Домовлялась про роди з Прокопєвим І, але він захворів тоді почала по відгуках шукати лікаря і зупинилась на Годиш О.Я. приїхала в роддом сказала що він мене незнає і я з ним не домовлялась але хочу народжувати в нього. Він сказав що без проблем і в цей же день народила ще оного хлопчика-за що дуже вдячна лікару і акушерці Ларисі дуже підтримували і допомагали і постійно контролювали усі 2,5 години під час схваток ! 4) Все оплачувала скільки вважала за потрібне нікого не питала і хочу сказати що ніхто не казав що замало-роди обійшлися більше ніж в половину дешевше ніж перші (все разом приблизно 300$)! 5)Якщо наважусь на донечку то тільки в нього! Усім раджу!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Усик В.С. 2. Мечнікова, червень 2011 3. Все чітко і професійно. 4. 2000 грн. - лікарю (хоча він ніколи не називає суми, дали стільки, скільки вважали за потрібне), 400 грн. - акушеру, 200 грн - неонатологу 5. Думаю, так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Степанчак Михайло Йосипович 2. Мечнікова, листопад 2012р. 3.Дуже уважний та професійний, прихильник природніх пологів, без лишнього сюсюкання, але і без крику, просто та приємно. 4. Дали стільки, скільки вважали за потрібне, суми не називав і не натякав на гроші взагалі. 5. Так