Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Corason

Corason New Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Усик В.С.
    2. Мечнікова, серпень 2012
    3. Поклав в лікарню завчасно, за 10 днів перебування заходив лише два рази ( але це можна зрозуміти бо він начмед). Його поведінкою і ставленням на пологах цілком задоволена!
    4. Домовлялися з чоловіком що будем давати 300 доларів, але чоловік був присутній на пологах і від тих всіх емоцій забув скільки треба платити і дав 400! Але він того вартує! Неонатологу 100 грв, акушерці 400 грв, педіатру 300 грв і ще багато дрібних витрат!
    5. Думаю що наступний раз буду теж у нього народжувати!

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Данков О.В.
    Джамбула січень 2012
    Кесарів розтин провів блискуче, відновлення пройшло легко і швидко. Сприяв тому, щоби дитину одразу приклали до грудей. Кому показаний КР - раджу йти до Данкова і просити, щоб знайшов для Вас час. Відповідальний лікар і хороша людина.
    Лікар не взяв грошей з чоловіка. Анестезіологу 100 доларів, медсестрам 300 грн.
    сподіваюсь, що мені більше не знадобиться КР.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gabi

Gabi Dum spiro spero

1. Лехновська Т.А.
    2. Обласний перинатальний центр (Батальна) грудень 2011р.
    3. Дуже хороша лікар, приємна, розумна і компетентна. Бере складні випадки. В мене був КР, до останнього лікар робила все аби я народила сама, але моя доця вирішила родитись інакше. КР проведений блискуче, фізично відновилась дуже швидко і легко. Провідувала мене постійно + дала поради щодо ГВ.
    4. Лікар суми не називає, подякували на свій розсуд.
    5. Однозначно так. Наступний раз до неї на ПП.

5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

1. Левицька С.Є.
    2. 9 вересня 2012р., Мечнікова
    3.Досить приємна людина, без зайвих сюсюкань, прислухається до побажань породіллі. Неззважаючи на повну відсутність родової діяльності протягом доби схваток і дуже повільнк відкриття шийки (через кріо після перших родів) не стимулювала, хоч дуже хотіла:) При самих вже потугах сама все контролювала і приймала дитину, акушерка стояла збоку. Після пологів заходила кожного дня.
    4. Дали скільки вважали за потрібне - лікарю - 250 доларів, неонатологу -150грн (приходила питати чи ми нічого не наплутали бо то забагато, акушерці - 250грн , педіатру - 300грн (планувала дати 200, але після її слів: У нас прийнято дякувати 300грн дала скільки сказала)+ інші дрібні витрати.
    5. Не знаю, поки не плануємо третє малятко:)

6. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

1.Шекета-Степанчак Наталя Михайлівна.
    2.Січень 2012 р.
    3. Молода, але професійна, відповідальна. Спокійна, впевнена у своїх діях, адекватна, не зважаючи на перенос не спішила класти в патологію, не намагалася пришвидшити процес хоча перейми йшли три доби. Всі 10 год в родзалі була поряд, допомагала. Після пологів постійно відвідувала в палаті.
    4. Ціну не називає, віддячувалася на свій розсуд вже при виписці, до того не хотіла брати гроші.300 дол лікарю, 300 грн акушерці, 200 грн педіатру,решта не памятаю)))
    5. Так .

7. lyserg

lyserg New Member

1) Усик Валентин Степанович
    2) Мечнікова серпень 2012
    3) ----
    4) лікар-2500грн; акушер-400грн;медсест-по 50грн(їх було 2);педіатр-300грн(сказала сама);на інші потреби-510грн.В загальному в 4тис. грн вклались.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

1. Прокопів Ігор Володимирович
    2. Батальна, вересень 2012, листопад 2009, березень 2007( приймала пологи Ліда Прокопів, але він був присутній)
    3. Добрий лікар, добра людина, начмед. Виважений, спокійний. При спілкуванні з персоналом, виявилося що всі в нього народжували :)
    4. Про гроші мова не йде, дякує за те що дали.
    5. Якщо ще Бог дасть маля, піду до нього

9. Amore

Amore New Member

1.Степанчак Михайло Йосипович
    2.Мечнікова серпень 2012
    3. Просто дуже розумний і співчутливий, все пояснює. В нього народжувала моя товаришка-теж лише позитивні враження.
    4. Суми не називає, хто скільки вважає.
    5. Тільки до нього і вдруге і втретє!!!!!!!!

10. karamelina

karamelina New Member

1.Островський Любомир Збігневич
    2. Джамбула, листопад 2011
    3. Наперед не домовлялись, просто була його зміна. Дуже хороший лікар, незважаючи на те, що молодий) Дуже приємний і розуміючий. Підтримує і заспокоює при родах. Зробив акуратний надріз, а потім акуратно зашив.Після родів приходив кожного дня.
    4. Давала на свій розсуд: лікарю - 500грн, акушерці - 400грн (дуже допомогла), санітарці-100грн, педіатру- 300грн (дуже противна жінка, вимагала гроші), палатному лікарю-50 грн, і ще всякі дрібні трати...
    5. Однозначно так!)

11. Krosha

Krosha Well-Known Member

1. Чаплінська Надія Львівна
    2. Мечнікова, 2012
    3. Не просто професійний лікар, а мама. Дуже відповідально і дбайливро ставиться. Народила дитину без жодних розривів, тріщин, за 1 потугу. Після пологів приходила до мене двічі на день.
    4. Суми не називає, подякували на свій розсуд. Іншим лікарям і персоналу: акушерка - 300 грн., неонатолог - 100 грн., санітарка - 50 грн., педіатр - 300 грн., палатний акушер - 100 грн. + інші дрібні витрати.
    5. Тільки в неї!

12. Soleil

Soleil New Member

1. Прокопів Ігор Володимирович.
    2. Батальна. Вересень 2012.
    3. Приємний в спілкуванні, спокійний, виважений, але з хорошим почуттям гумору. Довіряла йому на всі 100 відсотків. Лежала до пологів 10 днів, то заходив до мене по декілька разів на день.
    4. Про гроші навіть не говорить. То на свій розсуд дали 300 $, акушерці 500 грн., педіатру 300 грн., санітарці 100 грн.
    5. Якщо наважусь на третю дитину, то тільки до нього

13. BoNata

BoNata New Member

1.Сабат Орест Михайлович
    2. Батальна, лютий 2012р.
    3.Своєрідний лікар, але приємний, з почуттям гумору. Після пологів заходив кожного дня, коли був, спілкувались по телефону, коли були питання. Правда під час пологів виглядав наляканим - вони у мене були важкі, але без КР (були присутні всі чергові лікарі, акушерки і неонатологи), допоміг дуже Паврозник - фактично мене спас.
    4. Ціну не називав, дали 300євро, педіатр і акушерка по 400, санітарка 100.Доречі акушеркою не задоволена - Лучечко прізвище, сиділа і телефоном бавилась
    5. В нього вже не родитиму

14. Chikapina

Chikapina New Member

1. Федина Роман Григорович
    2. липень 2012 р. Мечнікова
    3. дуже хороший лікар, після пологів кожного дня приходив(хоча гроші я ще не давала).дуже позитивний і веселий)
    4. Ціну для себе не говорить.лише сказав скільки дати акушерці(500 грн)+200 грн педіатр+медсестрам+50 грн на миючі засоби
    5. так бо дійсно хороший лікар

15. zefirka

zefirka New Member

1. Куль Наталія Степанівна
    2. Жовтень 2012
    3. Професіонал своєї справи, відносилась до мене, як до своєї дитини, приходила до мене кожного дня по пару раз, збирала дівчат в яких приймала пологи і проводила лекції, що можна, а чого не можна після пологів.
    4. Лікар ціну не називає, давала на свій розсуд (200$), акушерка-300грн., педіатр-300грн.
    5. ТАК:girl_yes:

16. lya lya

lya lya New Member

1. Халіна Н.Ю.
    2. Джамбула 15. 01. 12
    3. Дуже жороша лікарка. Я надзвичайно задоволена. Підчас схватків практично не відходила, а підчас пологів дуже допомагала морально(а це дуже важливо!!!)

4. Ціну вона не каже, я платила(лікарю 300 $, акушерці 400грн, санітарці 100 грн.)
    5. Сподіваюсь що ще колись обовязково скористаюсь послугами цієї лікарки.

17. AmazonkaZ

AmazonkaZ New Member

1. Прокопів Ігор Володимирович
    2. Батальна, жовтень 2012
    3. Професіонал на всі 100%
    4. Давали на свій розсуд, лікар - 350у.о., акушерка - 600грн, педіатр 500 грн. санітарка 100грн.
    5. Однозначно тільки у нього.

18. opel

opel Well-Known Member

1.Лех Володимир Любомирович
    2.Батальна,жовтень 2012
    3.Врятував дитинку,складний кесарський розтин,профессіонал!!!
    4.Про оплату не говорив ні слова(розрахувалась в день виписки) Давали на свій розсуд. Повністю в пологовому залишили 10 000 грн(лікар,анастезія,педіатр,ліки та ін.)
    5.Шкода,але за станом мого здоровя вирішили спинитися на трьох дітках. Інакше б пішла родити до нього

19. lilit

lilit New Member

1. Царинник Вікторія Ярославівна;
    2. Мечнікова, червень 2011;
    3. хороший спеціаліст, швидко приїхала на пологи. Не відходила під час пологів, робила масаж спини. чітко і доступно пояснювала, що робити як дихати і т.д. Кожен день і до (я лежала на підтримці) і після пологів навідувала, дуже чуйна людина. давала корисні поради (під час вагітності і після пологів), допомогла з налагодженням ГВ ;
    4. Лікарю дала на свій розсуд (суму не називала) 2000 грн.акушер 300 грн. неонатолог 500грн. (не вартувало стільки давати :-(). ну а в післяпологовому поки не заплатиш до тебе і не подивляться, бардак повний
    5. звичайно. вагітна вдруге і вже домовилась

20. Karine

Karine New Member

Не знаю, чи можна київських лікарів. Але ж тут навряд лише львів*янки) Ну або раптом хтось буде у Києві буде корисно!
    1. Мазур Тарас Миколайович
    2. 7-й пологовий будинок м. Києва
    3. І ПБ і лікар чудові! Пологи пройшли досить швидко, хоча ситуація була і не надто для цього сприятлива. Малюк народився великим і здоровим. Були показання для кесарево, але у цьому ПБ підтримують природні пологи
    4. Не знаю скільки платили лікарю - це домовлялвся чоловік. Мені він нічого не сказав аби я не хвилювалась. Ну і ще платили благодійний внесок за пологи у самому будинку. Там небагато
    5. Якщо б народжувала вдруге, то точно у Мазура!

21. MariaGam

MariaGam New Member

1. Середа М.М.
    2. Дж.Вашингтона,жовтень 2012;
    3. Пологи були досить легкі.Все відбулось швидко і боляче:girl_cray:Персонал хороший,майже всім задоволена.))
    4. Лікарці 250 є(сумму вона не називала) ,акушерці 350 грн.,педіатру 300грн(вона того не вартує),санітарці 70 грн(така золота жіночка,всім би таких санітарок)
    Окреме дякую Людмилі з центру лактації,все розказала,показала,тепер не маю ніяких проблем з ГВ та доглядом за грудьми.Загалом пологи обійшлись 550 є.Витрати починаються ще не доходячи до родзали:акушерка принесла список і чоловік купляв набір всяких препаратів,капельниць і т. д-180 грн(це набір на пологи,мене це дивує,якшо медицина безкоштовна,чому в лікарні цього не надають???!!!)
    Після пологів:набір по догляду 70 грн(в набір входив аж цілий камфорний спирт,не знала,що він такий дорогий):girl_crazy:,
    креми,мазі,всяка фігня,кожен день в пологовому обходився не дешево))
    5.Народжувала б вдруге в неї.Консультувала мене навіть з питань ГВ,та харчування))