Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Рудик Світлана Миколаївна
    2. Джамбула, червень 2012
    3. Уважна, стримана, щодня провідувала і оглядала.
    4. Ціни не називає, дали 200 дол., акушер - 400 грн. (то чоловік сунув з перепугу, думаю 200 б вистачило), дитячий лікар - 300 грн., санітарка - 50 грн.
    5. Так, хоч мене і стимулювали, і різали, але роботою персоналу я задоволена.

3. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

1.Шатилович Катерина Леонідівна
    2. Джамбула 14 червня 2012р.
    3. Задоволена всім
    4. Лікарю на власний розсуд(200 євро) дитяча 450 акушерка 300 санітарка 50
    5. Можливо так

4. Litnia

Litnia New Member

1. Жемела О.М
    2. 10.06.2012 Медінститут
    3. Професійний, адекватний лікар. Не лякала переношеною, вагітністю та великою дитиною (навідміну від інших). Роди пройшли природньо.
    4. Сума по пологовому 4000грн на все.
    5. Так.

5. Amrita

Amrita Member

1.Петришак Володимир Михайлович.
    2. 18.06.2012 Джамбула.
    3. Чуйний, спокійний, акуратний, професіонал. Дослуховувався до моїх побажань, всі свої дії докладно пояснював. Народила велику дитину без розривів та розрізу.
    4. Лікарю дали 300 дол. на наш розсуд, акушерці та неонатологу - по 300 грн., санітарці 100 грн.
    5. Без вагань вдруге народжувала б у нього.

6. Олята

Олята Member

1. Паєнок Олександр Станіславович
    2. 21.06.2012 Медінстут
    3. Професійний, але строгий. знає що робити, відповідальний. народила в нього за 10 хв.
    4. разом 600 дол. лікарю і мене нічого не хвилює.
    5. народжувала в нього вдруге, піду і втретє.

7. Pesyk

Pesyk Member

1. Халіна Наталія Юріївна;
    2. ПБ на Джамбула, 1 червня 2012;
    3. Професіонал своєї справи, пологи були дуже легкими і швидкими, хоча прогнозували КР, оскільки маю дві грижі, білої лінії живота та пупкову, все пройшло без жодних ускладнень;
    4. 200 Євро-лікарю, 500 грн - Акушеру-гінекологу та бригаді (пані Віра Николин - дуже чуйна і відповідальна особа), 200 грн - неонатологу.
    5. Так

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

1. Коржинська Р.Д.
    2. Обласна клінічна лікарня, відділення екстрагенітальної патології.
    3. Професіонал своєї справи, дуже підтримала нас у партнерських пологах, лікар, який провністю відповідає своїй посаді - заступник гол. лікаря ОКЛ з питань акушерства та материнства.
    4. -
    5. Вперше народжувала у Литвинчук Л.П. на Батальній і вдруге б народжувала, але не так сталось, як планувала і вдячна долі, що народжувала у Роксоляни Діонізівни. Вдруге б народжувала ... не знаю - у когось із них:) Обидві професіонали своєї справи і просто приємні люди.

9. nyatochka

nyatochka Well-Known Member

1.Литвинчук Л.П.
    2.Батальна, 29.06.2012
    3.Професінал, строга, без лишніх сюсюкань, конкретна у своїх діях. Мала народжувати у Данкова О.В., /та після того, як він категорично наполягав на госпіталізації у день ПДП, почав залякувати кесаревим без жодних на те причин (бо вже кінець 39 тиждня, а голова ще не опустилась :) ), а виявляється просто мав за 2 дні йти у відпустку, і я мала за тих 2 дні народити :)/ я вирішила не народжувати у нього, чому дуже тішусь, бо народила в кінці 41 тиждня сама.
    4.-
    5.ТАК

10. preatygirl

preatygirl New Member

1. Тудай Віталій Миколайович
    2. Медінститут 10.06.2012
    3. Лікар справді від Бога. Весь час був біля мене,підтримував морально. відповідальний. Всі дні приходив, оглядав.
    4. Все про все 600 доларів. Але роди були складні так як взагалі мав мене кесерити, але коли приїхала у роддом то ножки вже стирчали. Але все обійшлося добре.
    5. Якби наважилася на третю дитинку то однозначно до нього

11. KitiKet

KitiKet Member

1. Прокопив Игорь Владимирович
    2. Батальная июнь 2012
    3. Врач просто супер! Сначала может показаться очень серьезным, но при дальнейшем общении увидите, что он очень веселый и добрый. Во время родов часто заходил. Со мной все время была акушерка (Люся Михайловна - это самая лучшая акушерка в мире :girl_in_love: ). И.В. по моей просьбе делал анестезию прежде чем накладывать швы. Заходил после каждый день, а когда уезжал, то попросил другого врача меня осматривать. Я осталась им ОЧЕНЬ довольна!
    4. О деньгах мы не говорили до родов вообще. Потом муж спросил можно ли его отблагодарить - он сказал: "Если хотите...". Рассчитывались через пару дней. Одинаково хорошо относился как до, так и после. Деньги при нас не считал (у моей соседки по палате врач сразу спросил сколько и сказал что мало (Мацюра Р)).
    5. Однозначно только у него и вместе с Люсей Михайловной ))) Если они согласятся, а то я была очень вредной роженицей :ninja:

12. reserved

reserved New Member

1.Жемела Олена Михайлівна
    2.Медінститут 4.02.2012
    3.Професійний лікар, весь день сиділа біля мене, завдяки її професійності народила без жодного розриву.
    4. 400$ лікар, 1 000 грн. команда (акушер, неонатолог, санітарка)
    5. Другий раз лише до неї!

13. valisneryja

valisneryja New Member

1. Жемела Олена Михайлівна
    2. Медінститут 17.07.2012
    3. Лікар, який знає свою справу, майже весь час була біля мене,завдяки чому мінімум ускладнень.
    4. 2700 грн. лікар, 500 грн. акушер, 400 грн. неонатолог, 100 грн. санітаркам.
    5. Знову до неї.

14. murawka

murawka New Member

1.Литвинчук Л.П.
    2 Батальна, липень 2012.
    3. На всі мої закиди, що буду народжувати тільки за допомогою КР відповідала, що подивимось. Тримала мене у потології до 41 тижня, поки не розпочались роди. Постійно була біля мене, все обійшлось без КР. У мене лише пару зовнішніх швів, де тріс попередній рубець, бо дитинка була великою. Під час родів не було метушні, жодного зайвого руху, кожен учасник процесу був на своему місці.
    4.Лікарю- стандартна ціна за роди, акушер-400, медсестра( чи то санітарка) - 70. Неонатолог, яка пізніше була палатним лікарем- 800, потім ще 200, щоб не комизилась і виписала нас на вихідні додому.
    5. Як наважусь, тільки до неї.

15. lapysia

lapysia New Member

1.Левицька Соломія Євгенівна.
    2.Мечнікова.квітень 2012р.
    3.Були покази до КР,але вона настоювала на припродні пологи,за що їй вдячна.Родила за годину.
    4. 200євро.лікар.300грн акушер.200педіатр,і на все решта 500грн.
    5.Так!

16. MartikM

MartikM New Member

1. Левицька Соломія Євгенівна
    2. Мечнікова , серпень 2012
    3. Постійно була біля мене, народила без розривів, щодня приходила після пологів, через специфіку професії вже повернулась до роботи.
    4. 300 дол. лікар, 500 грн. акушерка, 50 грн. педіатр на все решта 500 грн.
    5. так!!!

17. Viviene

Viviene New Member

1. Калінін І.С.
    2. Джамбула, вересень 2010р.
    3. Серйозний, небагатослівний, хороший спеціаліст.
    4. Лікарю - 200$, 500 грн. акушерці і 200 неонатологу.
    5. Так.

18. Melya

Melya New Member

1. Халіна Наталія Юріївна
    2. Джамбула, 18.08.2012
    3. Плановий КР. Професійна, відповідальна, пунктуальна і просто хороша людина. Наталія Юріївна зам. Данкова О.В.. Шовчик гарний косметичний. Заходила часто після операції, присилала лікарів у свою відсутність, дзвонила сама, відчувалась справжня турбота і переживання лікаря за свою пацієнтку.
    4. Лікарю - 400 у.о., анестезіолог (завідуючий - веселий мущина, хороший лікар, точний, відповідальний, також часто навідувався) - 100 у.о., санітаркам, медсестрам в операційній 300 грн., неонатолгу - 400 грн., разом все обійшлось біля 6500 грн.
    5. Так, без сумніву!!!

19. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

1) Федина Роман Григорович
    2) Мечнікова, серпень 2012
    3) Сподобався тим, що не рекомендував ніяких ліків ні до ні після пологів, не спішив класти в паталогію при тренувальних переймах, відпустив додому гуляти, коли приїхала з регулярними переймами, але без відкриття. Тай загалом позитивна і приємна людина, завжди відповідав на телефонні дзвінки, постійно підбадьорював і налаштовував мене на природні бепроблемні пологи. В результаті вийшло так як я і хотіла -приїхала в пологовий в 16.30, а о 18.00 народилась донечка.
    4) Лікарю 2000грн, персоналу на пологах і палатним близько 1000грн
    5) Не планую більше, але якби передумала, то однозначно так

• Подобається Подобається x 1
  20. puha

puha New Member

1. ПРокопів Ігор Володимирович
    2. Батальна, 02.2007 і 12.2009
    3. Вселяє повну довіру (в мене з лікарями це дуже рідко);
    4. 600 у.о. операція (у конверт не дивиться, дається, скільки можеться) + анастезіолог + неонатолог
    5. Народжувала б ще і ще !

21. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

1.Усик Валентин Степанович, нач.мед.
    2.Мечнікова, 11.04.2012.
    3.Серйозний дядько, специфічне почуття гумору, кому хочеться мусі-пусі - не до нього.А так, як спеціаліст хороший, якщо якісь були проблеми лікарі ходили до нього за порадою.Пологи були важкі і дуже довгі, були деякі нюанси, але як на мене все що лікар міг зробити, він зробив.
    4.300 доларів (ціну відмовляється називати, як і всі інші), по розповідях чула, що йому давали і 150 і 200 доларів, акушерка 400 грн (поки родила помінялось 3 зміни акушерок), неонатологу 300 грн., ну і все решта - медсестрам, за довідки, за передачі, все разом вийшло 500 доларів.
    5.Навряд,він дууууже занятий, годі зловити, на час пологів може бути десь у відрядженні, тоді буде приймати хтось інший (мені ще повезло).Коли мала проблеми з грудьми, був у Києві, весь час був поза зоною.