Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Analgina

Analgina New Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Боган Лариса Володимирівна
    2. КЛЛЗ-2003
    3. все як книжка пише.
    4. чоловік розраховувався, але ціна не була космос, при тому що вона була зав. відд.
    5. ТАК! Власне шукаю її, бо не знаю де вона тепер працює, якщо хтось має її координати, напишіть будь-ласка, або хоч підкажіть де вона тепер працює.

3. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

1. Прокопів Ігор Володимирович
    2. Львівський обласний пренатальний центр по вул.Дж.Вашингтона - 2003, 2011 роки
    3. Справжній фахівець, врівноважений, розважливий, якісно приділяв достатньо часу і уваги, має відмінне почуття гумору, що немало важливе під час пологів. На мою думку, повністю відповідає Етичному кодексу лікаря.
    4. Вартість пологів у лікаря в межах середнього. Акушер - 600 грн., неонатолог - 50 мертвих американських президентів, і санітаркам +/- 50 грн.
    5. І втретє, і вчетверте народжувала б!

4. HalinkaP

HalinkaP New Member

1.Винник Ольга Володимирівна
    2.Мечнікова, серпень 2011 року
    3.Справжній професіонал, були важкі пологи, які закінчились терміновою операцією.Дуже задоволена.Дитинка здорова.Завдяки цьому лікарю щасливо доходила останні місяці вагітності, оскільки мені з поліклініки радили викликати пологи бо був високий тиск, а так я доносила до кінця здорову дитинку. Дуже уважна лікар, справжня ЛЮДИНА. Багато дала порад. Дуже вдячні з родиною їй. Якби не вона, не знаю чим би все закінчилось. Побільше би таких лікарів від Бога.
    4.тут на розсуд.
    5. ОБОВ"ЯЗКОВО ДРУГУ ДИТИНКУ ТІЛЬКИ В НЕЇ

5. LILIA OLIYNIK

LILIA OLIYNIK New Member

Cтепанчак Михайло Йосипович
    6 березня 2012 року, Мечнікова
    Дуже хороший лікар, прекрасна людина та знавець своєї справи. Вміє заспокоїти, розрадити, розсмішити. На родах присутній весь час. Просто лікар від Бога.
    400 дол. лікарю(суми не називає) 500 грн-акушерці, 100 грн-дит. лікарю в родзалі, 100 грн-санітарці.
    100% так!!!!!

6. jookl

jookl New Member

Трохим Андрій Васильович!
    Батальна. березень 2012
    Лікар відмінний, мене особисто спас, бо мали ускладнення. Ніяких лишніх розмов, а лише відмінна робота. Завжди був поруч, як на роди так і після. Лікар від Бога!! Дякую вам!!
    суми сам не називає. 300 дол.
    якщо надумаю народжувати - то тільки в нього.!!

7. Samilla

Samilla New Member

1.Данков О.В.
    2.28.04.2012р.
    3. Золоті руки у цього лікаря, і хороша команда лікарів, дуже підбадьорює під час самих родів. Мали робити КР, але він не дав, робив все можливе,щоб родила сама, не любить він дівчат різати, маю на увазі,щоб роди були не природньо. Моя дитинка родилась сідницями, і обвита пуповиною 2 рази, з вагою 3250. Данков О.В. можна сказати витягнув руками, при тому,що зробив один надріз.
    4. Повністю зі всім, лікарю,акушерці, неонтологу,дит.лікарю, і плюс медикаменти,які куплялись в лікарні-5000 грн.
    5.Тільки у нього, але більше вже не хочу:crazy:

8. puwechka

puwechka New Member

1.Левицька Соломія
    2.17.01.2012 ПБ на Мечнікова
    3.Спокійна,впевнена,кваліфікована
    4.лікарю 1500грн,неонатологу 250,медсестра 50,і інші дрібниці,разом 3000грн
    5.можливо,але мені Іванойко більше імпонує.

9. ZOSYA Bulyakova

ZOSYA Bulyakova New Member

Імшинецька Альбіна Бекерівна
    Мечнікова
    Я народжувала в неї у 2003 і в 2009 своїх діток. Задоволена і вам раджу!!!
    Ціни не говорить, мало того, ще й викреслює дещо зі списку необхідного, що його медсестри готують.типу, нащо того аж 5 пар, достатньо 2; а цього нам взагалі не потрібно, а це можна дешевше взяти, а це безкоштовно...Ставлення - ЛЮДСЬКЕ! Спеціаліст хороший , ще старої закалки. Вона колись була заввідд. патології.При родах турбується, забагато не сюсюкає,я при ній жодного разу не "порвалася".Тепер вона моя гінеколог.Всім раджу!

10. aleandra

aleandra New Member

Чернова Марта Олександрівна
    Мечнікова, 06.01.2012
    Дуже сподобалась лікар в першу чергу як людина прийхала зразу , хоча перед тим сутки чергувала , все пройшло добре без стимуляторів, вчасно зробила розріз ,
    як вирішу народжувати то обовьясково повернусь :girl_yes: і саме головне все вийшло не дорого , кого зацікавить пишить я дам номер

11. Viktosha

Viktosha New Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. Мечникова, травень 2012
    3. Людина, яка на 100% знає свою справу, спокійний, врівноважений, вміє підтримати, з почуттямм гумору.
    Після родів заходив кожного дня по декілька разів.
    4. Суми не називав.
    5. Так, другу дитинку тільки в нього.

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

1. Федина Роман Григорович
    2. 19 травня 2012р, Мечнікова
    3. Класний лікар, правда дуже вже любить народну медицину. Приїхала з схватками - виявились тренувальні. Другий лікар вже б стимулював. Він - ні, взагалі проти стимуляції, так і родила успішно сама через кілька днів. Щодня заходив по декілька разів. Були у мене проблеми з нирками (піднялась висока температура) - то приїхав у свій вихідний і підняв на вуха весь роддом. Спілкується з пацієнтками, як зі старими друзями.
    4. ціну не називає, хто скільки дасть і за все дякує. Ми дали 2000 грн., решта 500 грн.
    5. Рідна сестра родила і я. Наступні дітки тільки у нього

• Подобається Подобається x 1
  13. Morena

Morena Well-Known Member

1. Чаплінська Надія Львівна
    2. 02,2011
    3. Лікар знає свою справу. Приїхала вчасно. В палату приходила часто. Але нічого не пояснювала на родах, розговорилась вже коли зашивала. Роднабір в неїбув на 100 грн дорожчий, ніж в решти. І ще, вона любить виписувати дуже багато медикаментів і сама їх може продавати.
    4. Скільки їй давати не каже, але дуже переживає чи подякували всім решта. Лікарю 200 дол. за годину роботи + ще стільки ж за все решта.
    5. Не впевнена.

14. Excite

Excite Active Member

1. Халіна Наталя Юрівна
    2. 30.05.2012 р. Джамбула
    3. Дуже уважна, в відповідальний момент не дала розкиснути. Пологи пройшли успішно і швидко.
    4. Лікарю 2500 грн. і 1000 грн. решта персоналу.
    5. Так.

15. Anastasija

Anastasija New Member

[/COLOR]1. Герчаківський Володимир Йосипович
    2.Мечнікова, 23.01.2012
    3. Це людина, яка дійсно знає свою справу. Як лікар - чудовий спеціаліст, як людина - стриманий, уважний, відповідальний, та просто дуже приємний. Лишнього ніколи не скаже, завжди налаштовує на позитив. Ніколи не поспішає з діями, робить все виважено та уважно. Роди проходять чудово, не кричить, не сварить, як дехто, а наоборот підбадьорює і допомагає. Після родів не пропадає, як буває в інших лікарів, а заходить щодня в палату... Зайвих медикаментів не виписує. Про такого лікаря я ще не чула...., мені пощастило, тому хочу, щоб й іншим теж повезло з
    лікарем.
    4. Суми не говорить, дала 300$ (лежала в паталогії + роди були важкі), 300грн акушерка, 300грн педіатир, 100 санітарка... + різні дрібнички
    5. Вдруге родити буду тільки в нього, без варіантів!!!!!

Останнє редагування модератором: 11 Червень 2012
  16. EmmaZunz

EmmaZunz Member

1. Левицька Соломія Євгенівна.
    2. Мечнікова, 25.04.2012.
    3. Лікар за партнерські пологи (народжували разом з чоловіком). Дуже спокійна, врівноважена. Все детально пояснює, що відбувається. Також підтримує природні пологи, без жодних стимуляцій і т.п., дитинку відразу виклали на животик мамі, все як книжка пише:).
    4. Лікар бере "скільки вважаєте за потрібне", чоловік "вважав" 2400 грн. + усім решта 400 грн.
    5. Так, однозначно.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

1.Сімкін Олександр Леонідович
    2.04.09.2007, 17.01.2010 Батальна
    3.Строгий, відповідальний, знаю багато років - ас своєї справи
    4.Бере багацько (майже найдорожчий на Батальній) але вартий. Останній раз було 3500.
    5.Якщо буду, то тільки в нього)

Останнє редагування модератором: 23 Червень 2012
  18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Другі пологи
    1.Леськів Віра Дмитрівна
    2. 18.04.2012 Батальна
    3.Лікар від Бога. Спокійна не нервується, знає коли підтримати, коли пожартувати. На Джамбула пропонували кесарєво, бо велика дитинка була, вона сказала народишь сама, і я народила сама :) без стимуляцій
    4. Скільки вважаєте за потрібне. дали 2000грн + 1000 на все решта (акушерка, педіатр, медикаменти)
    5. якщо надумаюсь на третє - так. в неї :)

19. galinkalo

galinkalo New Member

1. ПІП лікаря;
    Прокопів Ігор Володимирович
    2. Де і коли народжували;
    Батальна, 10,06,12
    3. Ваші відгуки;
    Професійний, відповідальний, уважний. Не маю з чим порівнювати, але я ним страшенно задоволена як і зміною акушерки котра мені попалась. Після пологів приходив щодня, помимо того що мене вже і на другий день можна було виписати, він всерівно ходив і питав як справи.
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    Ціни не говорить, та і взагалі про гроші не говорить, почитавши форум вирішили 3000, акушерці і педіатру по 500, на дрібні витрати щось до 200 грн пішло
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Обовязково

20. senka

senka New Member

1. Леськів Віра Дмитрівна
    2. Другі пологи лютий 2012
    3. Дуже підтримувала під час схваток і на самих пологах. Після пологів заходила кожного дня.
    4. Ціни не називала та й взагалі про гроші мова не йшла. Почитала тут хто скільки дає і дали по середньому 2000 грн, решта 500
    5. Раптом щось то тільки до неї

21. Gunko

Gunko New Member

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря: Данков Олег Веніамінович
    2. Де і коли народжували: червень 2012 року; Пологовий будинок 3-Ї міської клінічної лікарні, вул. Рапопорта,8
    3. Ваші відгуки: кесаревий розтин робив Данков О.В., анестезіолог Роман Михайлович. дитяча лікар - Чуйко Марія Миколаївна. Всі дуже добрі спеціалісти. Уважні і до мами і до дитини. Данков - стриманий, серйозний, говорить чітко і зрозуміло. При цьому з добрим почуттям гумору. Мінус - дуже зайнятий. Але якщо комусь потрібна гіпер-опіка раджу Попович Аллу Іллівну. Дитяча лікар Чуйко - кращу важко буде знайти.
    4. Скільки коштували пологи:лікар Данков суму не називає і в кишеню не заглядає (дають від 3000 грн до 4000 грн за кесаревий розтин), анестезіолог - 800 грн, дитячий лікар - 400 грн, сестра+санітарка+акушерка -300 грн, комплект для кесаревого - 500 грн, клізма - 10-20 грн, УЗД - 20 грн, забір крові -20 грн. Все перебування в лікарні мені обійшлося у 6000 грн.
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?: однозначно так
    P.S. Мушу згадати за саму лікарню. Моя оцінка - 3 бали. Плюси - досвідчені лікарі і вишколений персонал. Мінуси: харчування, проживання, стан палат,ліжок, туалетів, душових.

Останнє редагування модератором: 23 Червень 2012