Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. травень 2010
    3. компетентний, з почуттям гумору, приходив щодня(і коли лежала на збереженні, анвіть у вихідні)
    4.350доларів +по 300грн акушерці і педіатру
    5. у травні знов до нього плануєм

3. Amore

Amore New Member

1. Степанчак Михайло Йосифович
    2. МКПБ №1, вул. Мечнікова, липень 2011
    3. Тільки позитив!!!!!Надзвичайно чуйна людина, підкаже, порадить, вислухає, дуже позитивний! Каже все як є, не лукавить. Спеціаліст від Бога!
    4. подяка - на свій розсуд, ніхто суми не називав.
    5.ТАК! Однозначно так!:girl_wink:

Останнє редагування: 23 Лютий 2012
  4. chacha

chacha New Member

1. Шекета Наталя Михайлiвна;
    2. Мечнiкова травень, 2010;
    3.домовлялася з Шекетою старшою, але приїхала її донька (це було свято). Діяла грамотно (хоча, як на мене були і свої мінуси), після пологів заходила.
    4. Ціну не називала.Казала, ми не на базарі. Все разом з палатою обійшлось 400 у.е.
    5. Ні. Хотіла б народжувати у вертикальному положенні (а у них так не прийнято)

5. Nuokris

Nuokris New Member

Середа Марія Миронівна
    Батальна, вересень 2011
    Відмінний спеціаліст і людське ставлення, досить уважна
    Ціни не називала, скільки дасте - стільки буде
    Тільки до неї!!!!!!!!!!

6. lindenfeld

lindenfeld New Member

1. Боцаревська Оксана Григорівна.
    2.МКПБ №1 на Мечнікова.
    3.травень, 2011р
    4.уважна, добра,весь час підтримавала, майже не відходила від мене,
    5. усіх своїх майбутніх діточок буду народжувати в неї.... Дай Бог їй здоров"я і довгих років життя !!:girl_in_love::girl_in_love:
    6.ціна залежить від складності пологів

7. чоня

чоня New Member

Шекета Наталія Михайлівна
    2.Мечнікова
    3.лютий 2012
    4.уважна, привітна, професійний медик, постійно знаходилася поруч
    5.так
    6.300 у.о, 100у.о-акушерці

8. Smarta

Smarta New Member

1.Герчаківський Володимир Йосипович.
    2.Мечнікова, лютий 2012.
    3.Дуже позитивний доктор.Відповідальний,спокійний,врівноважений.Все контролює.
    4.Доктор ціни не називає. Акушерці-300грн.
    5.Другу дитину народжуватиму тільки в нього.

9. Tamada

Tamada ла-ла-ла

1. Школьник Олена Семенівна (асистент на кесарському її син Михайло).
    2. Медінститут, 2002, 2009
    3. Тільки позитивні емоції, душевна, чутлива, КОРЕКТНА! людина
    4. Ціни не називає, ми до пологів визначили середній рівень цін, стільки й дали.
    5. Вдруге вже так. І втретє б!

10. nitif

nitif New Member

Кочержат Василь Іванович
    Кесарів розтин у пб м. Борислава( хоч живу у Львові)
    у літі 2010р
    коштувало мало:)
    Дуже поважаю і довіряю цьому лікарю.
    Якщо доведеться, то звернусь до нього ще раз.

11. natiok

natiok Member

1. Кухаєвич Ірина Богданівна
    2. Мечникова, серпень 2011
    3. Важкі пологи, сідничне передлежання, дитина була немаленька. Родила сама,якщо брати до уваги ситуацію, то все можна сказати пройшло добре. Лікар зробила все, що від неї вимагалося.
    4. Лікарка ціни не називала, сказала, дасте стільки, скільки вважаєте за потрібне, а акушерці, медсестрам та неонатологу разом 100 y.o.
    5. Напевно

12. ValiaKurta

ValiaKurta New Member

Мечнікова
    Герчаківський Володимир Йосипович
    Найкращий лікар з усіх про кого чула:справжній професіонал,уважний,чуйний,лежала на підтримці приходив кожен день по декілька разів і після родів так само в палату ходив.Я дуже їм задоволена і однозначно якщо наважусь на другу дитину то в нього.Супер Супер лікар!!!!З великої букви!

13. Setka

Setka Мамулька непосидок

1. Кузьо Віра Михайлівна
    2. Медінститут - літо 2011р.
    3. Загалом лікар досвідчена, кваліфікована. Кілька разів провідувала в палаті. А потім через тиждень після виписки ще треба було проконсультуватись і оглянутись, то без проблем.
    4. Сказала скільки дасте, дали 300 зелених попугаїв + по 300 укр козаків (акуш. і неонат.)
    5. Скоріше за все ні, через те, що не хочеться в медінституті

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:54 ----------

Забула написати: сестра чоловіка у неї лікувалась, то вона нею не задоволена!

14. newlife

newlife New Member

1. Федина Роман Григорович
    2. Мечнікова
    3. Народжувала не я, а сусідки по палаті. Дуже уважний до кожної пацієнтки. Щодня і по декілька разів заходив. Палатні до пацієнтів Федини не приставали з "уявиними проблемами". Дівчата дуже ним задоволені.
    5. Напевно що так. Тільки тому, що мій лікар ДУЖЕ занятий адміністративною роботою.

• Подобається Подобається x 1
  15. Svitlanak

Svitlanak New Member

1. Рудковська Марія Іванівна
    2. Батальна, грудень 2011
    3. Моя кума родила у неї хлопчика (так як це другі пологи вона має з чим порівняти) у 2005році, приїхавши до неї я почала розпитувати про пологи на що кума сказала - я у тої лікарки родила б ще 10 дітей (всі подружки куми родили у неї). Для мене це столо вагомим аргументом при виборі лікаря. І от я в грудні 2011 родила у Рудковскої, дуже задоволена це людина з золотим серцем, розуміюча приємна їй хочеться довіритись, у мене були серйозні ускладнення під час пологів і вона оцінивши ситуацію нестала мучити мене і ризикувати здоровям дитини - зробила кесереве. Лежала у неї на підтримці, і після пологів кожного дня по кілька разів заходила в палату і нікуда неспішила відпвідала на всі мої питання. Дякуючи їй я тішуся своєю доцею:girl_in_love:, наступні пологи лише у неї.
    4. Не казала скільки, чоловік сам це вирішував
    5. Лише у Марії Іванівни

16. alfochka

alfochka New Member

Калінін І.С.
    Джамбула, лікар сам направив до акушерки Ганни Михайлівни (підтримка супер!!!)
    Листопад 2007р, віддячили більше , ніж казали , бо лише завдяки Калініну маю здорову дитину . Якби вчасно не почали стимулювати роди , то навіть страшно подумати, що могло би бути...До родів лежала 2 тижні на підтримці. Уваги , як на мене ,достатньо . Ввічливий , професійний . Родити в цієї людини супер . Обов"язково до нього піду ще !

17. Aprelia

Aprelia New Member

1. Левицька Соломія Євгенівна
    2. березень 2012?, Мечнікова.
    3. в міру уважна (без зайвих "нависань"), без фамільярностей та сюсюкання; відчутно, що проникається станом породіллі, усіляко підтримує та допомагає і фізично(масажі, наприклад), і морально (що не скажеш про акушерку:sad: ). з нею легко обговорювати перебіг пологів, на все дасть відповідь. вона прихильних природніх п, наскільки можливо (хоча деякі препарати все одно рекомендує, і пояснює, чому).
    4. загалом все обійшлось в 4000 грн
    5. так, без сумнівів.

18. Missis Love

Missis Love New Member

Усик Валентин Степанович
    Листопад 2006
    Класна людина, хороший спеціаліст! Як я замітила багато форумчанок пишуть без "сюсюкань"-це також про нього) і мені це подобається.Професіонал своєї справи-це про нього! Навіть після родів вже 5 років спостерігаюсь в нього!
    Про ціну він говорити навіть не хоче(хто скільки буде вважати за потрібне, і по мірі можливого) не обідиться ні на кого.
    Маю родити в липні 2012 лишень в нього

19. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Місюра Анджела Григорівна Батальна 26 березня 2012 року Професійне ставленя до пацієнтів,без зайвих сюсюкань,чіткі відповіді на запитання,після пологів приходила по 2 рази на день. 300 дол. лікарю(ціни не називала)100гр. санітарці,300 гр.акушерці(Наталя дуже позитивна жінка!),300 гр. дитячому (така противна "баба" я б їй і гривні не дала але та наглота прямо казала про гроші, щей малу мені догодувала) Тільки в неї!Мої пологи пройшли на шаленому позитиві!!

20. Андріана

Андріана Well-Known Member

1.Школьник О.С.
    2.Медінститут, квітень 2012р.
    3.Природні пологи без жодної стимуляції і розривів, навіть після попередніх пологів, де була "хрестиком вишита від і до"
    4. все разом 350$
    5.думаю, що так.

21. byzja

byzja New Member

1. Сімкін О.Л.
    29.03.2012р. Батальна
    Лікар від Бога, уважний, спокійний, професіонал своєї справи, весь час приходив і контролював процес схваток, під час пологів не відходив, родила за 4год 30 хв. і це перші роди без жодних розривів і стимуляцій. Повністю ним задоволена. Якби надумала родити ще раз, то тільки в нього. Також була на зміні дуже хороша акушерка, п.Надя, тож команда в мене була найкраща, на наступний день вже бігала!)))