Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1.Чернова Марта Олександрівна
    2.Мечнікова,березень 2011
    3.Чудовий лікар,професіонал!Дуже добра та уважна людина.Постійно була поруч,підбадьорувала,жартувала)))Тиждень після родів дзвонила,питалася як ми з малечою почуваємось.
    4.Лікарю 350$,акушерці 400грн,педіатру 200грн,санітарці 50грн
    5.Другу дитинку тільки до неї!

3. misss

misss New Member

1. Винник Ольга Володимирівна;
    2. Мечнікова, вересень, 2011;
    3. Надзвичано хороша лікарка, професіонал, під час пологів була весь час зі мною, кожного дня після родів приходила питала за самопочуття;
    4. Лікарю 3000 грн, а загалом 4500 грн., тому, що брали сімейну палату.
    5. Народжувати буду тільки у неї!!!!!!:girl_yes:

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

1. Халіна Наталя Юріївна.
    2. Раппопорта (Джамбула), 8.11.11р.
    3.Знавець своєї справи, професіонал та хороша людина. Єдиний мінус - велика навантаженість лікаря а решта - задоволена всім.
    4. Ціну не називає, давали на свій розсуд (1000 грн+100 у.о). Акушерці та неонатологу по 400 грн,санітарці - 100 грн
    5.Так

5. capf

capf New Member

михайлiв ольга омельянiвна
    медiнститут.липень 2011
    л1кар 500$ неонатолог 350грн акушерка 300 медсестра 50
    л1кар супер

6. shtiljok

shtiljok New Member

1. Усик В.С. (зі слів трьох знайомих).
    2. Пологовий на вул. Мечнікова - липень 2011.
    3. Досвідчений і професійний лікар, добродушний, позитивний, легкий у спілкуванні, одну з подруг особисто переконав народжувати з чоловіком.
    4. Суму не називав. Отримавши 3000 грн. за кесарів розтин, ще перепитав чи має поділитись з рештою присутніх на операції.

7. Milli

Milli Well-Known Member

1.Середа Марія Миронівна
    2.Серпень 2011,Батальна
    3.Досвідчена лікарка,чуйна,приємна,а акушерка Наталя весь час була біля мене
    4.лікар150€,акушерка 300грн,педіатр 200грн,санітарка 50грн,(неонатологу забула дати і так обійшлося).(Я нікого не питала яку суму дати)
    5.Обов`язково в неї.

8. nemirovskaia

nemirovskaia New Member

1.Середа Марія миронівна
    2.Жовтень 2011- Батальна
    3.На мене просто супер лікар- зважена,відповідальна ( була на телефонф і вдень і вночі),чуйна,турботлива,за весь час ( а ми ще ходили до неї планувати) я чула лише-сонечко,зайчик ла лагідно моє імя. Чоловік мій від неї просто взахваті(були партнерскі).
    Була зімною-хоча реально не потрібно того-мені в той момент лише чоловік був потрібен.Огляди навіть не відчутні що планові що під час пологів.
    пару раз на день приходила оглядала,щей жіночку з масажу грудей порекомендувала.
    4. Лікарю-300 $ ( ціну не називала,сусідка по палаті дала 500 так вона 200 повернула ),акушерка-600 грн (золото а не людина,нажіль не памятаю імя),неонатолог-50$,санітарка-100,медсестра-200гр.

5.Тільки в неї і нівкого більше,у мене страх пологів був тільки в тому що може не бути її або чоловіка і все.

9. lovefreedom

lovefreedom New Member

1. Басистюк Андрій Володимирович
    2. 11.08.11 - Мечнікова
    3. Мені лікар дуже сподобався. Під час пологів був дуже уважний і зробив майже всю роботу акушерки...
    4. 200 євро лікарю, 100 грн акушерці (зміюка рідкісна попалася) і 100 неонатологу, 70 грн санітарці(було за що дати, багато попрацювала)
    5. не знаю, в лікаря так, на Мечнікова - ні

10. Люша

Люша Well-Known Member

1. Федина Роман Григорович;
    2. Мечнікова 24.06.2005, 05.10.2011;
    3. Дуже хороший лікар і дуже порядна людина, прихильник природного не тільки у пологах, а й під час вагітності ;
    4. З лікарем розраховувався чоловік - думаю сума середньостатистична на "посиденьках", і ще 1000 грн. всій тій компанії що була у родзалі - вони вже поділилися самі. Ще гривень 30 пішло на "кармани" нянькам, яких просила побути 5 хвилин з малим поки я бігала в душ, оскільки в палаті я була сама.
    5. я вдруге у нього і народжувала, і якщо Бог дасть раптом третю дитинку - то піду тільки до Романа Григоровича.

• Подобається Подобається x 1
  11. Toto

Toto New Member

1. Петришак Володимир Михайлович.
    2. Рапопорта (Джамбула) травень 2011.
    3. Не лише приймав пологи, але й вів вагітність. Ніяких зайвих медикаментів. Уважний, відповідальний.
    4. Суми не називав. Платили йому 250$, 50$ неонатологу (неонатолог - його дружина з ним працює у парі. Нею теж задоволена), 100 грн. санітарці і 300 грн. акушерці. Сусідки по палаті, які в нього народжували, давали 200, але ми 250, бо не віддячували за те, що вів нашу вагітність.
    5. Не впевнена. Хотілося б вдруге спробувати стоячи. Він так не практикує.

12. Олюнчик

Олюнчик New Member

1. Данков О.В.
    2. Раппопорта, травень 2011р.;
    3. Адекватний лікар з почуттям гумору, професіонал своєї справи. Був КР, двійня. Все пройшло без ускладнень. Шов майже незамітний, що дуже тішить. Навідувався щодня;
    5. Дасть Бог ще діточок , то лише в нього.

13. Valensia

Valensia Well-Known Member

Литвинчук Любомира Петрівна
    Батальна, квітень 2011
    Консультувала під час вагітності, приходила щодня в палату після пологів. Прихильник природнього перебігу пологів.
    лікарю - 450$, акушерці - 750 грн (можна і менше), дитячий лікар - 350 грн.Пологами задоволена, наробжувала б ідруге тільки там і тільки в Литвинчук.

14. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Народжувала своїх обидвох донечок в

Литвинчук Любомири Петрівни

Квітень 2004 і листопад 2007, Батальна;

Перші пологі були складні, з повним тазовим передлежанням плоду. Саме вона по-материнські до мене поставилася і казала "Наполягати я не маю права, але раджу родити самій, бо в тебе нема прямих показів до КС. Ти зможеш народити сама". І я її послухала. В процесі вона від мене не відходила Бог знає скільки годин. Була дуже чуйною і заспокоювала (хоч це не в її характері). Народила я здорову дівчинку. Кожен день мене провідувала в палаті. Палата була двомісна з душем (що не кажіть, а це було для мене важливо).
    Другі пологи були теж в неї. Там все було легше і простіше. Ставлення до мене було таке ж приязне.
    В неї ж народжувала моя подруга. Теж була задоволена.

Розцінки, бачу ще виросли. Я платила 150 і 200 дол. Вірніше, мій чоловік.

Думаю, я вже "відстрілялася":girl_smile:, але народжувала б тільки в неї.

15. M_Talya

M_Talya Active Member

1 Данков ОВ
    2 08.11.11
    3 Професіонал своєї справи, лікар почуттям гумору.Тазове предлежання плоду. Все пройшло без ускладнень. Навідувався щодня;
    4 скільки вважала за потрібне
    5 так :girl_yes:

16. Mawa

Mawa Member

1.Коваль Ольга Іванівна
    2. Мечнікова вересень 2011
    3. уважна, чітка в своїх діях, після пологів заходила, на всі питання відповідала, було ускладнення на нирки,то швиденько це вилікувала дала свої антибіотики і навіть не хтіла брати гроші за них
    4. лікарю дала 300у.о. акушерці 300грн, санітарці 50, педіатру в родзалі 50. вся лкарня обійшлась зі всіма додатковими витратами намедикаменти 450 у.о.
    5. так

17. Gossip

Gossip Member

1. Сімкін Олександр Леонідович
    2. Батальна, 24/11/2011
    3. Професіонал, людина котра надзвичайно добре знає свою справу, уважний (до і після пологів щоденно приходив оглянути, навідь неодноразово шов зеленкою заливав), врятував від КР.
    4. 500 у.о., 900 грн- медикаменти, двом акушеркам і санітарці, 400 грн-педіатру
    5. ТАК і тільки в нього :girl_tender:

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

1. Мала-Гресик Анна Дмитрівна
    2. Мечникова, вересень 2011 - мої пологи, грудень 2011 - пологи сестри.
    3. Для мене це ідеальний лікар. Бо не боїться прислухатися до жінки, не тягнеться за медикаментами при першій нагоді, відповідальна, приємна людина. Мої пологи були довгі (більше 30 годин від початку перейм, більше доби з них в пологовому), складні, при тому обійшлися мінімальними втручаннями, на всі маніпуляції питали моєї згоди. Сестра народила швидко, без втручань.
    4. Десь середньо по форумним цінам, сестра трохи менше. Ніякі "відношення" від цього не постраждали.
    5. Однозначно

19. Haljysa

Haljysa Загублений

Ковальчук Ігор Ярославович
    Дж.Вашингтона
    народжувала у 2008 та 2011
    дуже задоволена

20. Lintiajka

Lintiajka Active Member

1. Годиш О.Я.
    2. 30.11.11, Батальна
    3. Професіонал, з почуттям гумору, після пологів приходив кожного дня, і взагалі дуже позитивна людина.
    4. Лікарю 200 євро, акушерка- 300 грн., санітарка - 50 грн, неонатолог - 400 грн, дрібні витрати медперсоналуприблизно 150-200 грн.
    5. Так

21. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

1. Сімкін О.Л.
    2. Дж. Вашингтона, 17.11.2011
    3. Консультував нас останній триместр. Мала ідеальні природні пологи (в моєму розумінні), хоч мав би бути КР. До лікаря жодних претензій, все максимально чітко було організовано, після пологів заходив кожен день і неодноразово.
    4. 500 у.о., 700 грн. мед.персоналу.
    5. Так