Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1 Леськів Віра Дмитрівна 2 січень 2010 3 відповідальна, чуйна, спокійна!, людяна; під її "диктовку" під час потуг я не наробила помилок, як під час перших пологів - дитина вийшла сама і швидко!!! 4 я віддячувала як вважала за потрібне (небагато, бо народила за 2 год.). сама ціни не каже, не вимагає, однаково людяно ставиться до пацієнтів з різними гаманцями 5 втретє народжуватиму в неї або в лікаря, що приймала перші мої пологи. скерувала до Леськів В.Д. вже двох людей, всі нею задоволені
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Ковальчук Ігор Ярославович 2. Батальна, лютий 2009р. 3. діяв спокійно, чітко, професійно, без метушні. після пологів приходив щодня в палату. 4. 2000грн (=250дол), акушерці 400грн (на оплату не натякав, про суму сказав "це залежить від вашого бажання і можливостей") 5. так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. ПІП лікаря: Прокопів Ігор Володимирович 2. Де і коли народжували: Батльна 11.07.2011 3. Ваші відгуки: лікар від Бога! Врятував мене від кесарського! Дуже відповідальний та професійний підхід. Та і як чоловік приємний: серйозний, але з гумором. 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом): загалом вийшло 500 у.о.,але то педіатр забагато взяла - аж 100 у.о. 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Так! Тільки в нього!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Усик Валентин Степанович; 2. Мєчнікова, 12.07.11; 3. Пологи пройшли як "по нотам":всі дії чіткі і злагоджені, склалось враження, що весь процес відбувався по добре відпрацьованому сценарію- лікар, акушери та інші учасники знали свої "ролі" на відмінно. Біля півночі ми поступили в пологовий, а вже в 4.25 зустрілись з нашим синочком! 4. Оплата- середні суми для кожного (лікар, акушер неонатолог), які озвучувались тут на форумі. Грошей прямо ніхто не вимагає- лише легко натякають...Тому можна платити по мірі своїх можливостей... 5. Вдруге народжувала б також у Валентина Степановича.Окремо вдячна йому за те, що переконав мого чоловіка на партнерські пологи!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Левицька Соломія Євгенівна 2. Мєчнікова, 24.07.2011 3. Лікар-професіонал, підтримує природній перебіг вагітності і пологів з мінімумом медикаментозного втручання. Дуже виважена і порядна людина. Після мого нічного недільного дзвінка приїхала в пологовий навіть раніше від нас, брала активну участь у пологах (не передаючи цю роль акушерці). Діалог веде на рівних, відповідаючи на всі запитання (включно з поясненням незрозумілих медичних термінів). 4. Ніякої суми не називає. Ми заплатили спираючись на середні ціни, вичитані тут же на форумі (2500). Якби дали менше, то так би й було. Інші витрати (це вже по "місцевих" тарифах): акушерці - 300, неонатологу і санітарці - по 50, педіатру - 150, пакет медикаментів для обробки дитини - 40, УЗД - 20, довідка в ЖК - 20, довідки в РАГС та поліклініку - 50, медсестрі. що виносила дитину - 20. 5. Так.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Іванойко Василь 2. Мечнікова, 12 червня 2011 3. Лікар "старшого покоління", знає, що робить, має цікаве почуття гумору, знавець своєї справи. Пологи важкі були - і він зробив все, що від нього залежало. Дякуючи йому родила здорову дівчинку без КР. Робив ручне відділеня плаценти (при чому руки в нього трохи пралізовані після інсульту) 4. 200-акушерці (так лікар сказав), 50 - санітарці(теж він сказав), 200- педіатр (досі не можу розібратись чи вона й була палатною, лікар знову ж сказав щоб я їй "віддячилась"), 40-п. Ірині, що робила масаж грудей, по 10-три рази ходила на лікування тріщин сосків, 20 - УЗД, 50 - пакет для дитини (я дала 30, бо дещо мала з нього) 20 - одна справка, 50 - дві справки, 20 - сестричці, щоб знесла дитя, 10 - щоб знесли речі. Ліки обійшлись десь 200, пологовий пакет 160. І ще на всякі дрібниці. Лікарю 2700 (досі думаю що за мало, зважаючи на тяжкі пологи, але так на той час склалась ситуація) 5. Так, або в того молодого лікаря, що допомагав витискати (посмішка в нього гарна була)
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Пирогова Віра Іванівна; 2. Батальна 29.04.2011р.; 3. Лікар від Бога, надзвичайно приємна і розумна жінка, але в першу чергу вибрала її - бо вона чудовий фахівець своєї справи; 4. пологи були не стандартними (КР, багато ускладнень та нюансів) тому і писати суми не буду - все-одно людині зі сторони не зрозуміти. 5. І тільки в того лікаря. Без обговорень і коментарів!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Усик Валентин Степанович 2. Мечнікова, 29.07.2011 3. Надзвичайно вдячна цьому лікарю, який допоміг народитися на світ моїм діточкам. Людина, яка закохана у свою роботу, а пацієнтам це дуже відчувається. 4. Пологи були не прості - кесарські, двійня. Суми ніхто не називав, розрахувалися на свій розсуд ( приблизно як ціни в цьому роддомі). 5. Якщо Бог нам дасть третє - то лише в нього !!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков О.В 2. Джамбула 06.04.2011р. 3. Чудовий лікар (без коментарів) 4. лікар 300дол., акушер 300грн., педіатр 300грн, санітарка 50грн 5. Тільки в нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Годиш Олександр Ярославович; 2. червень 2011, Батальна; 3. Лікар суперовий, спокійний, виважений і дууууже професійний. Завдяки тому, що швидко прийняв рішення - врятував мого синочка; 4. В мене було кесарське, загалом все обійшлося в 1000 дол. 5. Лише в нього Без обговорень і коментарів!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Рибчинський Олег Григорович 2. Мечнікова, 6 серпня 2011 3. Супер - лікар, спокійний, виважений, розмовляє з тобою як рідний дідо, перед пологами довго розмовляв як пройшли попередні вагітності, чи приймали якісь ліки (дуже для нього було важливо). Ніяких пробивань вод, ін'єкцій, капельниць, лише катетер про всяк випадок. 4. Лікарю 1600 (суми не називав), акушерка 250, дитяча 50, санітарка 20, медикаменти 145. Після пологів - дитяча 100, палатний 50,набір дитячий 50, узд 20,на фонд відділення 50 (ніби як за всі довідки), медсестрі яка виносила дитину 30. 5. Так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Середа Марія Миронівна батальна, 2007р, 2010р Хороший спеціаліст, розумна і турботлива жінка, у будь-якій ситуації під час пологів поводила себе абсолютно спокійно і врівноважено, справжній фахівець своєї справи, і відповідно не дорого 300$
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Бонцаревська Оксана Григорівна 2. Мечнікова, травень 2011 3. Приїхала посерд ночі одразу ж, як зателефонувала. Виконала свою роботу професійно, без сюсюкань, хоча насправді дуже приємна. Пологи з нею пройшли лекго, без усладнень і навіть розривів, за що дуже дякую. 4. Лікарю 300 дол. хоча можна було і менше - нічого б не сказала. 5. Безперечно, тільки в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Литвинчук Любомира Петрівна 2. Батальна, липень 2010р. 3. лише позитивні! лікар - професіонал своєї справи! Синочка вагою 3900 при двурогій матці народила природнім шляхом, чим їй дуже завдячую! 4. Природні пологи. 400у.о лікарю, 400 грн. акушерці, 400 грн. дитячому, 50 грн. санітарці 5. Тільки в неї!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков О.В. 2. Джамбула, березень 2011р 3. лікар супер. Був кесарський розтин, двійня. все акуратно і без ускладнень 4. лікарю 4000грн (ціни не називав), 800грн анестезія, 400грн медикаменти, 300грн медсестрам, 400грн неонатологу 5. тільки в нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Данков ОВ 2.Раппопорта, 15.06.2011 3.Лікар від Бога 4.Суму ніколи не називає, тому не доцільно вказувати, хто скільки може. 5.Безперечно.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? 1. Надіжко Вальдемар Володимирович 2. ПБ на Мечнікова 22.10.2007 і 16.08.2011 3. забезпечив повністю природні пологи без жодних стимуляцій, з збереженням температурного ланцюга, дочекався відпульсування пуповини... Все, як домовлялися. Людина добра, чуйна, стримана, з почуттям гумору, чудовий спеціаліст. Заходив по кілька разів на день. Дійсно переймається станом і самопочуттям породіллі і дитинки. 5. Вже народжувала вдруге. Поки більше не плануєм.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Сабат Орест Михайлович 2.Батальна 12.08.2011 3.Уважний, при родах помагав(розважав) і після кожен день навідувався 4.Лікар ціни не називає 5.Так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Леськів Віра Дмитрівна 2.Батальна 10.02.2011 3.Уважна,дуже мені помагала при родах бо родила дитину 4.140 кожен день навідувалась навіть на вихідні приїжала. 4.ціни неназиває 5.тільки до неї
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Сімкін О.Л. 2. Батальна 2.08.2011 3.Професіонал своєї справи 4. 400 у.о , 400 грн. акушерка і 100 у.о дитяча 5. Якщо дасть Бог, то тільки у нього.