Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Balu

Balu Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Винник Ольга Володимирівна
    2. Дуже уважна, була постійно біля мене, і після пологів приходила часто. Взяла мене навіть за три години до закриття роддому, коли вже збиралась додому. Можу довго і багато хорошого про неї говорити.
    3. Мечнікова, вересень 2010.
    4. 400 у.е. лікареві, але в нас окрема була ситуація, чула, що зазвичай бере набагато менше.
    5. тільки в неї!

3. Yarmila

Yarmila New Member

1. Герчаківський Володимир Йосипович
    2. Мечнікова 7.05.11
    3. Задоволена лікарем на 1000% Інтелегентний, уважний, відповідальний. Усе зробив для того щоб я народила сама і без кесаревого, враховуючи що в мене були деякі ускладнення і крупна дитина (4200) І навіть після пологів в мене були проблеми з нирками і він дуже про мене піклувася. за що йому неймовірно вдячна!
    І ще хочу відмітити те що в нього дуже легкі руки.
    Просто дякую Богу що саме в цього лікаря народжувала)))
    4. оплатили на свій розсуд і можливості. акушерка 300 неонатолог 100 санітарка 50 і пакет на пологи обійщовся приблизно 200 грн
    5. Тільки він однозначно!!!:girl_in_love:

4. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

1. Левицька Соломія Євгенівна;
    2. Мечнікова 1.05.2011;
    3. Дуже рада що народжувала в неї, тому що це лікарка, якої, як на мене краще і не може бути! Добра, уважна, коли треба - строга, дуже підтримує спільні пологи, зробить все щоб пологи були природними.Після пологів заходила до нас кожен день.
    4. Лікарка ціни не називає, каже скільки можете. Акушерка -300, неонатолог -100, санітарка -50.
    5. Вдруге народжувала б тільки у неї, це без сумнівів!

5. Agrafka

Agrafka Member

1. Зав. відділенням Патології Лех Володимир Любомирович
    2. Батальна 20.12.2010р.
    3. Професіоналізм, конкретність, супер догляд після пологів, консультації щодня.
    4. Вартість залежить від складності пологів.
    5. Якщо народжуватиму вдруге, то у нього.

Останнє редагування: 17 Травень 2011
  6. Lesjyncuk

Lesjyncuk New Member

1. Усик Валентин Степанович
    2. Мечнікова, 2009, березень
    3. Хороший лікар, без зайвих сюсюкань, дуже веселий, піднімає настрій, хоча на самих родах серйозний.
    4. Ціну не називає. 1500 грн - лікарю, питались чи не замало, казав що ні,
    800 грн. на різні медикаменти, і т.п. ще до родів (багато залишилось в них невикористаного), педіатру Оксані Ярославівні - 200 чи 400 не памятаю (порада:краще педіатру заплатити одразу після народження дитинки, я не перед випискою, зовсім інше ставлення і догляд за дитиною), акушерам - 200, палатному - 100, санітаркам - 50, Разом десь 3000 грн.
    5. Звичайно

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

1,Нікітюк О.В.
    2,Мечнікова 19,05,2011
    3, надзвичайно задоволена лікарем. як домовлялись, без зайвого медичного втруччання.
    4, лікар суми не називав. дала як вважала за потрібне. без лікарської суми вийшло 1 тис. грн. прилизно.
    5,Так!

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

1. Винник Ольга Володимирівна
    2. Мечнікова, серпень 2009
    3. Як лікар - справжній професіонал, але буває трохи строга; після пологів кілька разів заходила до мене, дещо радила, підтримувала
    4. Лікарю - 300 у.е. (суму вона не називала)
    5. Звичайно

9. bubamara

bubamara Member

1. Левицька Соломія Євгенівна;
    2. Мєчнікова 25.05.2011;
    3. Після того як пройшли мої пологи можна багато написати гарних слів про Соломію Євгенівну, але головне, що мені в ній імпонує, це те що з нею можна вести розмову на рівних, а не як лікар-пацієнт. Після пологів веде постійний нагляд, але я б не виводила це у надзвичайну подію, бо ж зрештою так і повинно бути.
    4. Суму не називає, але ж і так усі усе знають :) (ми дали 2500) Акушерка -300 грн, неонатолог -300 грн. (дуже хороша лікар і людина, можливо зробимо її своїм педіатром), санітарка -50 грн. Медперсонал у післяпоговому - нікудишні, лише одна зміна з 4-х була нормальною. Окремо вдячна медсестрі Ліді, яка дуже допомогла мені із масажем грудей.
    5. Вдруге народжувала б теж у С.Є.

10. Kobra

Kobra New Member

1. Герчаківський Володимир Йосипович;
    2. Мечнікова, червень 2011;
    3. Лікар від Бога, спокійний, врівноважений, молодий! з почуттям гумору, уважний.І на вихідних і в будні приходив подивитись що і як. Давав корисні поради.
    4. Ціни не називає. Знаю що якщо забагато даш то може й повернути якусь частину
    5. Якщо колись наважусь на третє дитя то тільки до нього!

11. Lavrychka

Lavrychka New Member

Надіжко Вальдемар Володимирович
    Народжувала в травні 2008 на Мечнікова
    Дуже хороший лікар,професіонал.Після родів часто заходив до мене в палату,цікавився моїм і дитини здоров'ям.А симпатичний який....)
    Ціну не називав,я дала йому 1500 грн і він погодився
    Другу дитину буду родити тільки в нього!

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

1.Данков О.В.
    2.Червень 2011.Джамбула
    3.Лікар виправдав свою репутацію на всі 100 %. 9 год. пологів закінчились КР. Після пологів по 2-3 рази в день заходив в палату провідував.
    4.300 у.о. лікарю. 200 у.о.-інші витрати (анастезіолог, акушерка, інший мед.персонал + набір для пологів та КР)
    5.Вдруге тільки до нього. Для мене він найкращий!!!!!

13. Bella Donna

Bella Donna Guest

1. Данков О.В.
    2. Січень 2006, березень 2009
    3. Врівноважений, відповідальний, з почуттям гумору,давав чіткі відповіді на питання що і як будемо робити- що є важливим для мене.Після пологів забігав кожен день, дуже задоволена
    4. Ціни він ніколи не називає, але особисто від мене нічого не взяв, акушерки -теж.
    5. Втретє,якщо наважусь:girl_blush2:, до нього.

14. Liliya Shukh

Liliya Shukh Member

1. Рачкевич О.С.
    2. медінститут, травень 2011
    3. дуже добра і професійна лікарка, враження тільки позитивні, після родів часто приходила в палату
    4. ціни не називала, скільки дасте
    5. другий раз тільки в неї

15. Tagonga

Tagonga New Member

1.Федина Р.Г.
    2. Мечнікова, вересень 2010
    3. Народжувала стрімко, часу "розібратися" що й до чого, але лікарем задоволена, оперативненько спрацював, добре і швидко зашив, кожен день заходив до палати. В цілому нарікань не маю, хоча, людина, як на мій поглід, специфічна...
    4. дали 2000 грн. лікареві, 300 грн. акушерці ("подяка" на власний розсуд, ціни не називав)
    5. Другу - можливо до нього! :)

• Подобається Подобається x 1
  16. HaveABaby

HaveABaby New Member

1. Прокопів Ігор Володимирович
    2. травень 2011р, Батальна
    3. Задоволена на всі 100%. Лікар і Людина з великої букви. Відчуваєш себе як за кам"яною стіною. Надзвичайно відповідальний і уважний, після КР лежала тиждень, то він приходив по декілька рвзів на день (і у вихідні теж). Шов дуже акуратний. Через 2 тижні після родів мала проблеми, не пов"язані з гінекологією, і тим не менше, лікувалася під його пильним наглядом.
    4. НІХТО мені не назвав ні одної суми! виходили виключно зі своїх можливостей.
    5. ТІЛЬКИ В НЬОГО!!!! І всім раджу. Дякую долі, шо звела мене з цією людиною.

17. onebyone

onebyone Well-Known Member

1. Федина Р.Г.
    2. травень 2004, січень 2010
    3. ціни він нівколи не називає, віддячували йому вже після виписки . дали 250 у.е. , акушерці 300 грн, неонатолу також 300грн. Як людина він дуже простий і взагалі дуже хороша людина. Прихильник всього природнього і натурального.
    4. якщо наважуся на третю дитинку ( дві дівчинки в нас і чоловік хоче ще сина) то тільки до нього!

• Подобається Подобається x 1
  18. Eine

Eine New Member

1. Місюра Анжела Григорівна
    2. квітень 2011, Джорджа Вашингтона
    3. Лікар спокійна і навіює впевненість і довіру. Я мала природні пологи, приїхала в лікарню за 3 години до народження дитини. З лікарем домовлялася заздалегідь, просила, щоб пуповину не відрізали, поки вона не перестане пульсувати і щоб дитину відразу після народження поклали на живіт. Лікар не заперечувала, але моїх прохань не виконала. Я залишилися дуже розчарованою і до цієї пори залишилися неприємні враження.
    4. Лікар ціну не називає. Дали 300 у.е. лікарю, акушерці і неонатолу по 300 грн.
    5. Ні.

19. Masiapusia

Masiapusia New Member

1. Сімкін Олександр Леонідович ;
    2. Батальна, грудень 2010 ;
    3. Лікар відповідальний . Всі пологи був біля мене, не відходив. Хоча був Новий рік та свята він кожного дня чере мене одну приїжджав в ПБ. В іншого лікаря мене б кесарили, так як дитина велика а таз подовгастий, але він зробив все можливе і я сама народила. Без стимуляції . Лікар прекрасний ;
    4. Лікарю дали 350 ЕUR, а на всіх інших 900 грн ;
    5, Другий раз тільки в нього

20. Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1.Прокопів Ігор Володимирович
    2.червень 2011р.Батальна
    3.Лікар від Бога. На пологах весь час був біля мене ,після заходив по 2-3р на день.Дуже уважний.
    4.Суми не називає.Хто скільки може стільки і дає.
    5. Якщо захочемо ще третю дитинку. То тільки у нього або його дочки(вела мою вагітність)

21. masaryk

masaryk New Member

1. Юрченко Олександр Валерійович
    2. квітень 2011 Медінститут
    3. Дуже уважний, культурний, пунктуальний (якщо мова йде про консультації), і до і після пологів. Попри те, що мої пологи легкими назвати важко, і довелося натерпітися (як сказав лікар треба було діяти швидко, бо пріоритет - дитина), обійшлося без кесарівського і з дитиною все ОК, за що й вдячна.
    4. Думаю так, лише б молилася, щоб з дитиною і зі мною була краща ситуація під час пологів.