Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Прокопів Ігор Володимирович 2. Батальна літо 2010 3. Достатньо уважний і кваліфікований лікар, проте дуже строгий і "сюсюкань" від нього не дочекаєшся. Пологи були 5 год, з них 4 год лікар був зі мною. Після пологів заходив і оглядав 2 рази на день, у свій вихідний попросив заввіділення оглянути мене. В загальному задоволена... 4.ліка - 400 у.о.(сумм не називає), акушер 450 грн, санітарка 150 грн, неонатолог - 350 грн
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Сікора Орест Васильович 2.Джамбула вересень 2010р 3.Лікар просто супер,добре виконує свою роботу,підтримує природні пологи,після пологів приходив провідати і поцікавитись самопочуттям і просто хороша людина! 4.Розрахувалась з лікарем разом з акушеркою,неонатологом і тд. 3500грн 5.Так!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Лабінська Оксана Ярославівна 2. Джамбула червень 2009р 3. Були плюси її роботи, і мінусів не менше 4. 300$ лікарю, загалом не знаю. 5. НІ
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Прокопів Ігор Володимирович Батальна, грудень 2010 Висококваліфікований персонал, роди були 3-години, постійний нагляд за породіллю та за немовлям. Дуже задоволена. Лікар 450, акушер - 400грн., санітарка - 100грн., неонатолог - 600грн. +ще 150 грн треба мати на дрібні витрати. Вдруге тільки народжуватиму у нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Царинник Вікторія Ярославівна. 2.Мечнікова. 20 грудня 2010 р. 3.Дуже хороший спеціаліст і чуйна людина. Я була у лікарні 5 днів до родів і 4 після, не було такого дня, щоб вона до мене не прийшла пару разів на день. Під час родів постійно була біля мене, робила масаж спини і взагалі ставилася з розумінням. 4.Віддячувалася на свій розсуд, ціни не називала. 5.Наступні дітки тільки у неї)
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Веніамінович зав.пологовим відділенням 2. Джамбула (Раппопорта) 8, березень 2009року 3. Дуже хороший спеціаліст добавити просто нічого))) 4. Ціну не називав. Я його вже як мала виписуватись аж на 5 день зловила і силою гроші в кишеню запихнула, - 2500 грн(КР). Акушерці 100грн, анастазіолог - 400 грн, педіатр- 250 грн. От педіатр мені не сподобався, поки гроші не всунула в палату навіть не показався, мужчина старший , не памятаю як звати . 5. Я піду лише до нього. Коли виходила з палати казала , що прийду до нього за другою доцьою. Він сказав найближчі три роки мене бачити не хоче, я йому під час підтримки і пологів вже надоїла
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Бариляк Зоряна Іванівна 2. Медінститут, 29 листопада 2010р. 3. Прихильниця природніх пологів, прислухається до побажань пацієнта. Хороший спеціаліст і просто хороша людина. Постійно мене навідувала і оглядала і навіть після виписки з ПБ і до сьогодні, вона мій "власний консультант" по всіх питаннях, завжди допоможе порадою і заспокоїть. 4. Суми не називала. Заплатили набагато менше чим прийнято у інших лікарів, хоча вона й так хотіла половину віддати. 5. Тільки в неї. Раджу всім.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Лех Володимир Любомирович. Батальна 30.09.2008 600 доларів - кесарів розтин Дуже професійний лікар, зверталась до нього і після виписки за консультаціями протягом 2 місяців. Дуже уважно веде пологи. Небагатослівний, людина дії. Врятував життя мого Дмитрика.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Калінін Ігор Сергійович 2. Джамбула (Раппопорта),жовтень 2002р та серпень 2008р. 3. Лiкар супер, а ще акушерка Ганна..., а в 2002 акушерка Вiра...морально пiдтримували ...молодці...дуже їм вдячна! 4. в 2002р- не пам'ятаю, а в 2008р- все разом коштувало- 400$ 5. двох родила в нього...більше не планую, але якщо...то тiльки в нього...
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Прокопів Ігор Володимирович 2. Батальна ,травень 2009року 3. Супер лікар,відмінний спеціаліст. З почуттям гумору,тим паче стриманий в словах! Приходив постійно навідатись ,коли виникли проблеми з дитинкою,то навіть ходив зі мною до зав.педіатрії і та чемно повідомляла ситуацію.А потім наїжджала на мене чому йому жаліюсь.(адже він -начмед) 4.лікар - 300 у.о.(сумм не називає), акушер 400 грн, санітарка 50 грн, Педіатр-400грн 5.Тільки в нього!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Маркін Леонід Борисович 2. Джамбула 2007 рік 3. Терміновий, неплановий КР (дякуючи Маркіну синочок народився живим, якби не він, все напевно закінчилось би трагічно) 4. 450$ все разом 5. Наступного разу буду в нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Халіна Наталя Юріївна (хоча домовлялися з Данковим......до речі про Данкова, ну дуже вже зайнята людина, хоч і не родила в нього, проте лежала перед родами цілий тиждень, не сподобався мені...) 2. Джамбула, листопад 2010 року. 3. Професіонал, приємна, уважна. 4. Лікарю 250$. акуш-300 грн.(молоденька, дуже хороша), неонатол.-300 грн. 5. Хіба, якщо б не на Джамбула (умови там жахливі!!!, не враховуючи родзалів!!!)
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Ошуркевич Орест Євгенович 2. Батальна, грудень 2010р. 3. Дуже хороший лікар, пологи пройшли як по маслу, після - приходив перевіряти кожен день. і після виписки жодного разу не відмовив в огляді 4. не знаю... я тим не цікавилась 5. тільки в нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Данков Олег Веніамінович 2.Джамбула, липень 2009 3.Лікар ПРОФЕСІОНАЛ, менше слів-більше діла, не сюсюкається, просто робить свою роботу на всі 1000% професійно. Без потреби не ріже, не стимулює, все природньо, роди пройшли дуже добре. Хоча на рахунок зайнятості-справді дуже зайнятий, оскільки зав.відділ.-дуже багато їздить в райони. 4.200 дол.сша лікарю, по 300 грн. педіатру і акушерці (ніхто про суму не говорив, самі вирішили) 5.дуже хотіла б тільки у нього 4.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Ковальчук Ігор Ярославович 2. минулого року на Батальній 3. умови непогані, обслуговування чудове 4. суми не називав, дали 400 доларів, акушерці і педіатру по 400 гривень 5. дуже добрий лікар!!! Наступного разу також там і в нього!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Винник Ольга Володимирівна 2. Мечнікова 12. 2009 3. дуже уважна людина, добре знає свою роботу, дуже часто промовчить щоб не сказати лишнього 4. 400 доларів лікарю 5. тільки в неї
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Чернова Марта Олександрівна 2. Мечнікова 01.2011 3. Пологи без ускладнень, лікар майже весь час була присутня в родзалі, хороший спеціаліст, пілся пологів протягом 3-х днів, оглядала, давала поради по догляду за дитиною, допомогла з ГВ. 4. 400 у.о всім 5. Без сумніву, тільки у неї!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Усик Валентин Степанович 2.Мечнікова травень 2009 3.Домовлялась з Данковим О.В. так як лікарня була на мийці, направив до Усика, сам подзвонив до нього.Приїхав швидко, була 2-га год. ночі.Складний випадок, двійня і кесарів розтин, лікаря не бачила жодного разу, мені б плакати а тут він такий хороший, добрий з почуттям гумору, одним словом я і не встигла злякатись, все пройшло добре без ускладнень в мене і малюків. 4.500 у.о 6.Так, але з мене поки досить)))
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Леве Ольга Сергіївна 2. Джамбула, серпень 2010 3. Умови залишають бажати кращого, персонал - 50 на 50. Лікар дуже хороший, уважний, кожного дня забігала глянути чи все добре 4.Лікарю - 200 (суми не називала), неонатолог - 350 грн, акушер - 350 грн 5. Обов'язково в неї!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков 2. Джамбула. 03.09.2010р. 3. Задоволена. Чудове відношення акушерки. Чудове відношення лікаря. Враховуючи термінові і стрімкі пологи робив правильні рішення і був досить уважним після пологів. 4. Лікарю 3000, педіатр 600, акушерка 300 5. Думаю, що так)