Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. Farfalla

Farfalla Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Усик Валентин Степанович
    2. Мечникова, серпень 2010 р.
    3. Чудово. У дитинки було "сідничне передлежання". Лікарі радили КР. Народила самотужки. Зробили 2 надрізи (у випадку народження сідницями лікарі роблять надрізи, щоб уникнути розривів). Час пологів припав на "перезмінку". Мене не залишили і довели діло до кінця.
    4. Лікар - 1000 грн (через тиждень після виписки завезли, до того навіть не хотів чути), акушер - 250 грн (ледь впросили :), дит. лікар - 200 грн (сама попросила :), санітарочкам, які підмивали мене (сама спершу не могла встати ч-з шви) - по 10 грн.
    5. Тільки в цього лікаря

3. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Дівчата поділіться можливо хтось нарджував у Пирогової Віри Іванівни з Батальної.

4. OrxIdea

OrxIdea New Member

1. Островський Любомир Збігневич
    2. листопад 2010, Джамбула
    3. роди пройшли легко, лікар був постійно з нами, уважний, з почуттям гумору) поступили ми в пологовий о 16, а у 18:30 вже народили. без розривів. після пологів заходив до мене в палату кожен день по кілька разів.
    4. 300 грн акушерка, 50 грн санітарка, 400 грн педіатр. лікар 200 євро (подякували на свій розсуд, так як суми він не називав)
    5. 2-га дитинка тільки в нього!))

5. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

1. Куль Наталя Степанівна
    2. 15 листопада 2010р. ПБ №3 (Джамбула)
    3. Уважна і дуже приємна жінка, професійна і просто живе своєю роботою, пологи пройшли дуже легко і згадую їх як свято.
    4.Лікарю 200 дол., акушерці 400 грн. (правда можна було менше, але вона постійно була біля мене), дитячій 250грн. Внесок на лікарню 100грн., род.набір 120грн., дит. набір 90 грн. Інші дрібні витрати до 50 грн.
    5. Наразі не планую, але зарікатися не буду- тоді тільки до неї!

6. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

1. Литвинчук Любомира Петрівна
    2.Жовтень 2006, Батальна
    3.Попередню дитину теж у неї народжувала (ще в мин.столітті :)).Цілеспрямовано йшла саме до неї. Л.П.займається тільки вагітністю й пологами - жодних абортів та операцій.Я вірю в енергетику лікаря, тому це для мене аргумент.
    на той час вона була далеко не в захваті від мого бажання, щоб пологи були партнерськими.Опісля сказала: "З твоїм чоловіком і родити можна" ))). Тому рада була тут почитати, що її точка зору змінилася.
    Спровадила до неї 3-4 знайомих.Всі задоволені.
    4.Якщо не помиляюся, 300$, акушерка 100 грн, неонатолог (знайома) 50 євро (потім ще додому приходила).Решта не пам"ятаю зовсім.
    5.Буду щаслива, якщо старша донька, коли прийде її час, погодиться народжувати в цієї ж лікаря.

7. Ніка

Ніка Well-Known Member

1. Бариляк Зоряна Іванівна
    2. Жовтень 2010, Медінститут
    3. Дуже хороша лікарка!!! спершу мене насторожила тим, що хотіла "відфутболити" (чого я так рано до неї дзвоню - на 34тижні, нащо мені по домовленості ітд...), але як виявилось, це була просто перевірка на міцність і відсіювання небажаних "клієнтів". насправді їй більше пасує назва "повитуха", аніж "лікар" - максимально все природньо, в пологах дуже позитивна!!!
    4. все разом до 200доларів обійшлось (могло бути і менше, просто треба було від неонатолога "відкупитись", щоб швидше втекти додому)
    5. якщо колись наважусь ще й на третього, то тільки до неї!!! головне, щоб їй Бог ще здоров.я дарував!!!

8. Kviten

Kviten Member

1. Калінін Ігор Сергійович
    2. Джамбула, літо 2008 р.
    3. Найкращий лікар. І гарно зробив КР (шов вже через рік став зовсім непомітним), і не робив операцію завчасу, як деякі (хоч операція була планова), чекав початку перейм, хоч довелось йому їхати мене оперувати в 12 ночі! (і це, до речі, при тому, що роддом вже закривався на профілактику на другий день). Операція пройшла швидко, тому в дитини не було жодних наслідків наркозу, а це для мене головне. А ще лікар врахував мої побажання - і дитину до грудей приклала зразу після огляду педіатра, і знеболюючих доволив не приймати (біль був для мене терпимий, а я не хотіла, щоб ті дімедроли з анальгінами йшли в грудне молоко). Після операції через 4 години вже змогла піднятись з ліжка (звісно, під наглядом лікаря).
    І після операції доктор по кілька разів на день приходив, і спілкуватись приємно з людиною. Дай йому Бог здоров"я!
    4. Не можу точно сказати, бо не я розраховувалась :) Але не вимагав і не називав сум то точно!
    5. Тільки до цього лікаря!

Останнє редагування: 27 Листопад 2010
  9. OlesjaDi

OlesjaDi New Member

1.Тудай Віталій Миколайович
    2.Медінститут, січень 2009р.
    3.Справжній професіонал, уважний і відповідальний. Просидів біля мене всі пологи (12 год.), часто провідував, приїха тільки я подзвонила!!!
    4. Все загалом обійшлось 600 у.о.
    5.Звичайно в нього!!!!

10. Lvivna

Lvivna Member

1. ПІП лікаря - Данков Олег Веніамінович.
    2. Де і коли народжували - Джамбула, листопад 2010 р.
    3. Ваші відгуки - роддом і умови - середні, або і нижче, а лікар - супер.
    4. Скільки коштували пологи - лікарю - по бажанню, а загалом - до 2500 грн.
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Так.

11. madchen

madchen Member

1. Куль Наталя Степанівна
    2. 19 листопада 2010 р.
    3. Лікар "від Бога". Дуже хороша, позитивна людина. Склалось враження, що роддом-її домівка. Заходила в палату по 3-4 рази на день, оглянула, побавилась з дитинкою і завжди запитала як себе почувають інші породіллі(ті, які в неї не народжували).
    4. Лікарю дали, скільки вважали за потрібне(суми вона не називає), акушерці 50 дол., санітарці-100грн., неонатологу-300грн., внесок на лікарню-100грн., набір в родзал-160 грн., дит.набір-84грн., інші витрати- до 50 грн.
    5. Тільки в Наталі Степанівни!!!!!!!

12. Pycalka

Pycalka New Member

1.Паньковський Сергій Віталійович
    2. Джамбула, 27.11.09
    3. Ваші відгуки;Хороший лікар, задоволена. Найбільше сподобалось твердісь і те, що зі мною не сюсюкались,. Таким "переживальницям" як я це потрібно-приводить до тями. Народила сама, доволі швидко без розривів і інших проблем.
    4. 3000грн за все.
    5. Якби народжувала, то ,мабуть, в нього, а може би ризикнула і скористась порадами форумчан.

13. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

1. Халіна Наталія Юрівна
    2. Джамбула, листопад 2010
    3. Лікар-професіонал, молодчинка, знає свою справу...
    4. Загалом - 3000 гр. (лікар ціни не говорить)
    5. Тільки в неї!!!!!

14. Katrine

Katrine Member

1. Годиш Олександр Ярославович
    2. Батальна, листопад 2010
    3. Лікарем задоволені на всі 100%, прихильник природних пологів, всі свої рішення/дії пояснює, під час перебування в ПБ заходив по кілька разів на день, дуже уважний і розуміючий
    4. Лікар ціни не називає, як і всі інші... загалом пологи обійшлись орієнтовно в 6 тис.грн.
    5. Однозначно!

15. Oneal

Oneal New Member

1. ПІП лікаря; Паєнок Віра Олегівна
    2. Де і коли народжували; медінститут, червень 2010
    3. Ваші відгуки; задоволена на всі 100%, жодних стимуляцій, все що робили пояснювали для чого, була на пологах всі початку і до кінця. після пологів за 3 дні в роддомі постійно заходила, оглядала.
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? так
    Без обговорень і коментарів!!!

16. Asichka

Asichka New Member

1. Рудик Світлана Миколаївна
    2. Джамбули, вересень 2010
    3. Дуже задоволена, бо було сідничне передлежання (вона визначила, бо консультація 2 місяці запевняла шо голівка внизу).Родила сама.Була від початку і до кінця.3 дня оглядала, промивала 1 раз, все доступно пояснила.
    4. Ціни не називала.На свій розсуд.
    5. Звичайно)

17. Tree

Tree Member

1,Улашин Олександр Борисович
    2,джамбула серпень 2010р.
    3.чудовий лікар,принаймі для мене
    4.пологи 250 у.о.,хоча ціни не назвав, загалом 3000грн
    5.вдруге тільки до нього

18. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

1,Улашин Олександр Борисович
    2. джамбула лютий 2007р.
    3.в мене все пройшло добре, надрізав, але вже коли була потреба
    4.пологи 220 у.о.,я народжувала швидше терміну і ціну ми не узгоджували, але інші породіллі сказали суму 200 у.о.
    5.вдруге я б хотіла в медінституті, просто на Джамбула погані умови (якщо нічого не змінилось)

19. erene

erene Well-Known Member

1 Яремчук Тетяна Петрівна
    2 Батальна грудень 2010
    3 Задоволена повністю, ставлення людське, підтримка під час пологів, прихильник природніх пологів, коментувала кожну свою дію під час пологів, невідходила від мене ні на хвилинку, належний догляд в післяпологовому періоді
    лікарю 400 у.о

20. ashe

ashe New Member

1.Халіна Наталя Юрівна
    2.7.12.2010 р, пологовий на Джамбула (Рапопорта)
    3. Задоволена не тільки лікарем, а і акушеркою!!!Звали її п. Аня. Старша пані, всі перейми і потуги була біля мене, не відходила.так як дитинка була великою, то прийшлось Халіній трішки мене розрізати. Шви наклала ідеально, за тиждень часу я змогла вже сідати.
    4. лікар ціни не назвала, ми дали 200 дол., акушерці 300 грн, санітарці-50 грн., неонатологу-350 грн.Загалом-близько 3 тис.грн.
    5. народжуватиму в Халіної або Чередніченко (прекрасний лікар)

21. Uljana

Uljana New Member

1.Маркін Леонід Борисович.
    2.Джамбула 2008р.
    3.Неплановий терміновий КР.800$ все обійшлося
    4.Наступний раз буду народжувати тільки в нього