Пропоную тут писати лише інформацію: 1. ПІП лікаря; 2. Де і коли народжували; 3. :y: Ваші відгуки; 4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом) 5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря? Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Куль Наталя Степанівна 2.Джамбула, серпень 2010р 3.Лікар професіонал!!!!!! 4.Лікарю подякували на свій розсуд, неонатологу 400грн, акушеру 50s, санітарочці 50грн 5.Тільки до неї!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Долатказін Олег Енверович 2. Мєчнікова, серпень 2010 3. Молодий спеціаліст, дуже уважний і чуйний. Під час пологів всі свої дії коментував, все пояснював мені і чоловіку. Поклав мене в свою палату, заходив по декілька разів на день. Лишив свій телефон, сказав прийти на огляд через 2 місяці. Дуже задоволена. 4. Все перебування в пологовому з усіма "дякую" - 1400грн 5. Якщо буду родити втретє, хотіла би попасти до нього.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Євтушенко Олександра Василівна 2. Батальна, серпень 2010 3. Старша, з великим досвідом лікарка. Стиль командирський, впевнений Все робить сама, акуратна, не відходить від породілі. Дуже уважна після пологів, при потребі сама обробляє шви, дає багато корисних порад. Хотіли народжувати в Литвинчук, але вона йшла у відпустку й порадила нам свою колегу. Зовсім не шкодуємо. 4. 300 євро, неонатологу 300 грн, акушерці 450 грн, санітарці 100 грн. 5. Дружина каже, що тільки до неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Ковальчук Ігор Ярославович 2. Батальна лютий 2010року 3. Мені сподобалося 4. 2000 грн. - лікарю; 500 грн. - акушер; 400 грн. - неонатолог. 5. Наступний раз тільки до Ковальчука
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Левицька Соломія Євгенівна 2. Мечнікова, лютий 2010 рік 3. Лікар від Бога. На пологах дуже підтримувала мене, допомагала, практично всі пологи була зі мною, народила я без розривів і розрізів. На другий день після пологів вже бігала )) 4. Лікарю - на свій розсуд, акушерка- 300 грн., неонатолог - 250 грн., санітарка - 50 грн. 5. Наступний раз тільки в неї.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Данков О.В Джамбула вересень 2010 Лікар - професіонал ,все зробив класно, хоч він дуже зайнятий. лікарю 200 дол, акушерці і педіатру по 300 грн, медсестрі 50 грн,
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Петришак Володимир Михайлович 2. Джамбула, 30.10.2009 3. Чудова людина і прекрасний спеціаліст. Дав свій телефон, можна було дзвонити в будь-який час дня і ночі, завжди вислуховував. При пологах був поряд, після - заходив по 2 рази в день, дуже уважний, відповідальний. 4. Пологи були дуже важкими, то загалом обійшлися десь в 1200у.о ( з ліками для мене). Мій лікар відмовився від грошей, але наскільки я знаю їх якось йому передали. Скільки саме навіть незнаю. 5. Тільки до Володимира Михайловича!!!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Калінін Ігор Сергійович 2. Джамбула, вересень 2010 3. Хороший спеціаліст, не панькається, чіткий в діях, дуже допомагає діями і словим 4. загалом 3000 5. якщо наважусь на третє, тоді так
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Перш пологи: 1. Євтушенко Олександра Василівна 2. Батальна, червень 2004 р. 3. Впевнена, спокійно і доступно все пояснює 4. 100 дол. лікарці, 20 - акушерці 5. хотіла в неї, але не вийшло Другі пологи: 1. Леськів Віра Дмитрівна 2. Батальна, липень 2006 р. 3.уважна, кожний день приходила оглядати, я задоволена нею 4. лікарю - 120 дол., акушерці - 20 5. більше не планую, але радила б її P.S. В обох випадках неонатологу не платили - чоловікова сестра там працює неонатологом
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Сімкін Олександр Леонідович 2.Батальна, 27.08.08 3.Стежилась у ньго з початку вагітності. Задоволена на всі сто!!! 4.500 дол. лікарю, 300 гривень акушерці і всім решта. 5.Однозначно.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 27.04.2008р. Маркевич. Батальна. (300 у.о) Задоволена і в друге йду до нього. Рекомендую.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Прокопів Ігор Володимирович; 2. Батальна, вересень 2010; 3. Задоволена на всі 100%, лікар - професіонал, і ставлення просто супер. Дуже вдячна акушерці - Гайда Вікторія Юріївна - підтримувала весь час протягом переймів, допомагала (зранку до 19,30 вечора); 4. 300 у.о. лікарю, 100 у.о. акушерці, 300 грн. неонатологу. 5. Однозначно так!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ І я раджу Прокопіва Ігора Володимировича Я мала в нього родити,але не вийшло зато купа знайомих родили в ньог Супер лікар
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Федина Роман Григорович 2. Мечнікова, 8.08.2010 3. Лікар просто супер. І як професіонал і як людина. Провів біля мене цілий день (навіть в туалет ходив )))) ), підбадьорював, прікалувався, годував шоколадкою. 4. 200 у.о. + 500 грн. - лікарю, всім решта приблизно до 1,500 грн. Багато пішло в палаті. 5. Тільки до нього
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Вініамінович (Завідуючий) 2.вул. Рапопорта 3.Професіонал в своїй справі
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ Усик Валентин Степанович Мечнікова, 21.07.09 Просто суперовий лікар! Дякуючи йому родила сама і без жодного розриву, хоча були показання до кесаревого розтину. 300 $, 350 грн. акушерці, 50 грн. санітарці, 200 грн. неонатолог, і ще десь 200 грн. на інші витрати. Другий раз обов'язково тільки в цього лікаря і всім рекомендую.
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1.Долатказін Олег Енверович 2.Мєчнікова, серпень,2010 3.Лікар-сподобався: професійний, відповідальний, врівноважений. При огляді-акуратний . Під час пологів-серйозний, всі дії свої коментував мені і чоловікові. До своєї роботи відноситься серйозно, з ентузіазмом. 4.Акушер, неонатолог, санітарка,ліки-650грн і лікарю окремо, в цьому плані дуже порядна людина. 5. Звичайно, так, якщо надумаю 3-й раз
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. Данков Олег Вініамінович 2. вул.Рапопорта 21.10.2010 3. лікар просто супер, задоволена на 100% 4. всього 600 гр, без лікаря, лікарю давав чоловік 5. тільки до нього!!!
Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ 1. лікар -Усик В.С. акушер Марія Дмитрівна 2. Мечнекова серпень 2010 3. Задоволена і лікарем і акушером )))) 4. Лікар -300 S, акушер 450. Разом вийшло біля 4000 грн. 5. Думаю що до нього.