Раджу Вам Лікаря з ПБ

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 9 Лютий 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Пропоную тут писати лише інформацію:
    1. ПІП лікаря;
    2. Де і коли народжували;
    3. :y: Ваші відгуки;
    4. Скільки коштували пологи (оплата лікарю, і загалом)
    5. Чи народжували б Ви вдруге у того ж лікаря?
    Без обговорень і коментарів:xaxa:!!!

Останнє редагування модератором: 8 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  2. indipes

indipes New Member

Відповідь: Раджу Вам Лікаря з ПБ

1. Чаплінська Надія Львівна
    2. Мечнікова, червень 2010
    3. лікарка суперова. Пологи були з ускладненнями (через особливості мого організму), але народили дівчинку 4100 і 55 см. без жодного розриву і надрізу.
    4. все разом обійшлось десь + - 3000 грн
    5.так

3. Latane

Latane Well-Known Member

1. Данков Олег Веніамінович
    2. Джамбули, 05.03.2010
    3. Якісно виконує свою роботу, чуйний, позитивний, турботливий!
    4. 1600(лікар)+300(акушерка)+100(санітарка)+400(неонатолог)+135(родпакет)=2535
    5. Так

4. Angelochok

Angelochok New Member

1. Панкевич Мар"яна Володимирівна, пол.будинок- вул.Мечникова
    2.20.11.2009р.
    3.Хороша,відповідальна,ввічлива...(мої пологи попали на вихідні,тому до мене в неділю не приїжджала,тільки подзвонила)
    4.М.В.-300$,акушерці та медсестрам-500,00грн (акушерка-п.Орися,супер в своїй справі!!!! Завдяки їй все обійшлось без розривів і тріщин...),неонатолог-500,00грн(Ліля Петрівна-жахлива людина!!! і лікар теж!!!!)
    5.Не наважусь...:sad:(((,через те,що йшла по знайомству...як до чужих відноситься-не знаю....

5. dydik

dydik New Member

1. Музиченко О.В.
    2. Мечнікова,(умови ужасні) серпень 2009р.
    3. Дуже задоволена! Родила легко, скоро та без розривів!
    4. 300 дол., акушерка - 150 гр. педіатр - 200гр. палатна - 100гр.
    5. у лікара так, але не в тому роддомі!

6. dasha

dasha Well-Known Member

1. Чаплінська Надія Львівна.
    2. Мечнікова 23.05.09.
    3. Позитивні, все було супер.
    4.Лікарю 2000, все загалом 3500.
    5. Так

7. Juliasia

Juliasia Member

1. Верхівська С.М.;
    2. ПБ на Мечнікова, 2009 рік;
    3. позитивні (єдине що мене дратувало - це її забобонність. Мені строго-настрого заборонили зав"язувати волосся, щоб не затягнулись пологи і мені було страшенно незручно з розпущеним волоссям, яке мені постійно заважало і дратувало. Ну і ще кілька схожих забобонних моментів було.). Прочитала гілку "не раджу лікаря з ПБ" і бачу, що мій сценарій пологів був аналогічний (стимуляція, видавлювання, розріз) і вже сама сумніваюсь, чи то справді так було потрібно, чи то в неї так стандартно?!
    4. недоречний пункт на мою думку - ми самі створюємо ажіотаж з оплатою. Верхівська навіть не натякнула за гроші і якби я сама не ініціювала подяки, то так би й пішла додому. Дівчата, не важливо хто скільки платив і чи платив взагалі. Якщо хочете віддячити лікареві - вирішуйте самі як і скільки. Мені не зрозумілі ті питання, бо якби вам сказав хтось, що заплатив 20 000$ то що - ви стільки ж платили б?? Звісно трапляються лікарі-нахаби, які самі називають суми, ще й чималі. Оце мабуть слід з"ясовувати - чи лікар "вимагає" гроші.
    5. так

Останнє редагування: 28 Липень 2010
  8. Nasha

Nasha New Member

1. Середа Марія Миронівна (перший поверх):girl_smile:
    2. Батальна липень 2008
    3. Радить звичайні роди, а не КР, не лякається діагнозів, себе не нав'язую, зайві гроші віддає.
    4. 200 дол., акушерка - 150 грн., педіатр 250 грн. (і не менше), 30 грн. санітарка, краще до попасти до педіатра - Леся Василівна
    5. Можливо

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. karpa

karpa New Member

1. Н.Л. Чаплінська,мечнікова,8.
    2. квітень 2010,народжувала сестра.
    3.Лікар супер,завдяки їй сестра змогла народити сама без кесаревого розтину,без розривів,задоволена на 100% її роботою і ставленням.
    4.Все разом 2800грн.
    5. ТІЛЬКИ В НЕЇ.

10. Ingochka

Ingochka New Member

1.Федина Р.Г., Мечнікова
    2. липень 2010
    3. лікар уважний, після пологів заходив кілька разів на день
    4. звичайно народжувала б другу дитину в цього лікаря

• Подобається Подобається x 1
  11. Kosmichna

Kosmichna New Member

1. Чернова Марта Олександрівна
    2. Мечнікова, Червень 2010
    3. Відповідальна, без зайвих емоцій і сюсюкань, пояснювала кожен крок і процедуру, що проводила, зробила кесарів розтин дуже професійно а перед тим ще цілий місяць доглядала мене в патології. Після пологів перевіряла мій стан по декілька разів на день, допомогла із проблмами грудей, які почались ще в роддомі.
    4. Суми не називала, чоловік дав їй 600$, асистенту, що був на операції 300 грн, анастезіологу вона дала сама, і операційним медсестрам 200грн на всіх + медикаменти для операції близько 800 грн.
    5. Швидше за все так!

12. zeza

zeza New Member

1. Беген Оксана Степанівна.
    2. Мечнікова. липень 2010.
    3. Попала випадково, як до чергового лікаря (мого не було в Україні). Народжувала вдруге. Боляче, але швидко і без розривів і порізів. Лікарка і акушерка весь час були біля мене.
    4. 200 єв. і 1000 грн
    5. Якщо на третій раз відважуся, то звичайно хотілося б.

13. Delleo

Delleo New Member

1.Ошуркевич Орест Євгенович
    2.Батальна квітень 2010р
    3.Всі лікарі хотіли кесерити,тільки він взяв під свою відповідальність природні пологи,компетентний,уважний,відповідальний,приїхав в ночі по першому дзвінку,на пологах не відходив,після пологів і в суботу і в неділю приходив.
    Запропонував мені акушерський гель придбати,я дуже задоволена.
    4.Ціну не називав собі чоловік дав 500$,акушерці сказав дати 100$,педіатор 500 грн.
    5.Тільки в нього

14. Krapivka

Krapivka New Member

1. Начмед Усик Валентин Степанович
    2. Мєчнікова, травень 2009 року.
    3. Лікар - від Бога!!!!!!!!!!! Були дуже легкі пологи завдяки лікарю, всилу зайнятості приходив не дуже часто,але уважний був завжди
    4. Суму не говорить
    5. Якщо у цього лікаря, то певно цілу футбольну команду б родила, бо знаю що все буде Ок!!!!!!!

15. Lilimania

Lilimania New Member

1. Надіжко Вальдемар Володимирович
    2. Мечникова, липень 2010
    3. Людина, яка на 100% знає свою справу, спокійний, врівноважений, вміє підтримати, переймається тобою, має почуття гумору, біля нього почуваєш себе так, що в нього все під контролем і в тебе все получиться, головне слухати і робити те, що він говорить. Після родів заходив кожного дня, інколи по декілька разів на день, причому і в суботу і в неділю.
    Також дуже хороша акушерка нам попалась - Гаєвська Марія - жінка дуже чуйна і також професійна, знає свою справу.
    4. Суми не називав, дали 350 дол. лікарю, акушерці - 350 грн.
    5. Так, тільки в нього.

16. parom77

parom77 New Member

1.Курило Вікторія Мирославівна
    2. 27 грудня 2001, 29 липня 2009, Мечнікова.
    3.Дуже відповідальна, рішуча , дуже етична людина.Обидві вагітності з тяжким перебігом, підвищенням арт тиску, вона можна сказати, дотягнула мене до перших родів, тому ДУЖЕ вдячна їй за свою першу донечку, бо на той час вона мені тяжко далася.Хоч я була тяжкою пацієнткою і за перебігом вагітностей і зі своїм негативним відношенням до лікарні - вона приймала правильні рішення і наполягала на них.В непередбачуваній ситуації з нею залишитися не страшно.
    4.Ціну не називала, самі визначали приблизну суму подяки.
    5.Двічі і народжувала.

17. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

1.Петришак Володимир Михайлович
    2.18 червня 2008р., Джамбула(Рапопорта 10)
    3.Лікар просто супер. Відповідальний, уважний, спокійний, переймається своїми пацієнтами, професіонал на всі 100%. До родів в палату заходив по декілька разів на день і після родів теж. Всі схватки був біля мене, не відходив ні разу і навіть родив зі мною:D( я кричу аааай а він оооой):girl_blush2:.
    4.Ціну лікар не казав. Все разом обійшлось до 1500 грн.
    5. Третє не плануєм. Але якщо щось, то тільки до нього.

18. belik

belik New Member

1. Шекета Наталя Михайлівна
    2. Мечнікова, серпень 2010
    3. Лікар врівноважений, відповідальна, спокійна. Щодня навідувалась в палату
    4. лікар 200 євро, акушер 300грн, санітар 50грн. В загальному обійшлось 400у.о.
    5. Напевно так

19. NoOne

NoOne миється в бані

1.Литвинчук Любомира Петрівна
    2. Батальна, квітень-2010
    3. Спокійно, впевнено, співчуває, але і розслабитись не дає. Дитину вагою 4120г завдяки їй родила сама за 6 годин. тільки хороші враження
    4. Думала буде більше, дуже помірна ціна
    5. Хотілось би в неї

20. Lelka

Lelka New Member

1 Скибак Любов Василівна
    2 на Джамбула Лютий 2009
    3 Вона професіонал і конкретна кобіта. особливо не сюськає, але виважено все пояснює, не зловживає ліками. дає їх при потребі, а не для підстраховки, крім того я трохи переношувала і вже сама просилась стимулювати (хоча щодня робили моніторинг малого), а вона сказала, що для дитини краще напевне ще почекати і справді за 5 днів я народила сама, малий виявився без жодних ознак переношування.
    4 гроші не взяла, знайома батьків. А решта 350 неонатологу, 150 акушерці, 50 санітарці, дитячим медсестрам до 50 за навчання, 20 - в патології на анлізи
    5 однозначно, так

21. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

1. Калінін Ігор Сергійович
    2. Джамбула, грудень 2009
    3. Виважений,професійний лікар. Сюсюкатись не буде, я того і не хотіла. Оглядає дуже легко і безболісно. Приймав пологи одночасно в 3-х породіль(так сталося, мав одні планові, а я і ще одна жіночка звалились на нього несподівано). Ніяких стимуляцій, прийняв дитинку, зашив шийку і промежину абсолютно безболісно(порвалась дуже сильно, бо були стрімкі пологи), приходив кожного дня(ми лежали 7 днів), гроші не вимагав, дала, скільки вважала за потрібне. І ще він дуже приємний і красивий мужчина...:girl_blush2: :blush::blush:
    4. Лікарю дала 300 дол., акушерці і неонатологу по 200 грн.(я спитала в І.С. скільки їм дати)
    5. Звичайно, тільки до нього! Можливо бувають кращі лікарі, але мені страшніше іти до того, кого не знаєш...