Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, а хто стикався на Дністровській з такою лікаркою, як Ольшанська? Мені її дуже радять, але я перший раз про неї чую, а в неті інформації ноль, бо дуже прізвище знамените...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А ще порадили Василишин Анну Андріївну... І про неї нічого толком не чула...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Підкажіть, будь ласка, потрібен хороший дитячий гастроентеролог. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Нам він дуже подобається і як спеціаліст і як людина. Навпаки завжди усміхнений, жартує. І ще жодного разу не помилився в діагнозі і лікуванні.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка що живуть в центрі міста ,порадьте хорошого дитячого педіатра. Дуже потребую, оскільки дільнична навіть номера не дає і якщо що, подзвонити навіть нема куди. Дякую!!!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Добрый день !!! Подскажите хорошего педиатра на ул.Римской 2, в Поликлиничном отделении 1й городской Поликлиники )))))
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте хто знає хорошого неонатолога з медінституту, і відразу його координати, щоб можна було домовитися про його приїзд на пологи. Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Непоганий неонатолог в Медінституті завідувач дит. відділення - Сенів Оксана Ярославівна. На рахунок виїзду на пологи я не в курсі. Напишу її роб. телефон вам в карму.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Посоветуйте хорошего педиатра, чтоб стать на учет беременной и потом уже с малышом )))) Просто не со Львова, живем на боковой Лычаковской, и нет разницы что у них на Римской платить чтоб стать на учет что где-то в другом месте. Не хотелось бы дважды или даже больше бегать, сразу хочется найти толкового врача )))Буду очень благодарна за ответы
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, порадьте хорошого дитячого масажиста, щоб додому приходив, або що живе чи працює в р-ні Левандівки. Буду дуже вдячна!!!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Девочки,посоветуйте врача-педиатра.У малышки(1 год) 4-йдень высокая температура,которую сбиваю нурофеном. Никаких признаков болезни больше нет. Участковый врач понаписывала кучу лекарств,антибиотиков,непонятно от чего Что делать не знаю!Срочно нужен толковый врач. Жду Ваших рекомендаций с контактами. Заранее благодарна
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Осадчук Богдан... дерматолог шкірвендиспансер на Замарстинівській Адекватне лікування ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ---------- Обов"язково здайте загальний аналіз сечі-це можуть бути нирки і бажано звернутись до нефролога. Ми в Охматдиті лікуємось. Кажуть, на Орлика нефролог непоганий. Але аналіз-обов"язково
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В доці була така температура висока, виявилось, що то горло, ми ходили до Оксани Орестівни, я задоволена, бо дуже швидко без антибіотиків нас вилікувала. Єдиний мінус - дорогувато трохи, дитину з температурою потрібно на огляд по-любому до неї вести, добре, що ми живемо в кількох кроках, і в неділю вона не піднімає трубку, бо вихідний, правда, передбачує ускладнення і пише, що в такому випадку робити...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчатка, потрібен толковий дитячий дерматолог, допоможіть, будь-ласка
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря нам дуже Сех допомагла, в шкірновенерологічному диспансері на Коновальця.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте лора. Міка мала 2 тижні соплі, потім 3 дні походила в садок і знову соплі були тиждень, але після цього вона уже тиждень не може дихати носом - вона говорить через ніс, а вночі так хропить, що я не можу спати. Уже на тубос ходимо, але поки ніякого результату.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Раджу завідувача дитячої педіатрії Возницю Ярему Володимировича в Чорнобильскій поліклініці, попробуйте записатись на прийом через реєстратуру, або так йдіть, це на третьому поверсі, дуже хороший лікар!!!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте дитячого хірурга чи травматолога. Малий вечором носа розбив. Довго плакав\ніс троха підпух\дихає через рот. Боюся перелому. Рентген робити не хочеться(((.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А хтось може ходить до Федини, хочу почути ваші відгуки про неї. Порадили мені, як дуже хорошого педіатра.