Дитяче здоров'я

Раджу Вам дитячого лікаря

Posted by Оленка on 31 Серпень 2010 відповідей - 1.190
  1. Lvivna

Lvivna Member

Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря

Дівчата, а хто стикався на Дністровській з такою лікаркою, як Ольшанська? Мені її дуже радять, але я перший раз про неї чую, а в неті інформації ноль, бо дуже прізвище знамените...

2. Lvivna

Lvivna Member

А ще порадили Василишин Анну Андріївну... І про неї нічого толком не чула...

3. Valensia

Valensia Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, потрібен хороший дитячий гастроентеролог. Буду дуже вдячна.

4. Malinka

Malinka Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка хорошого імунолога-пульмонолога. Дякую!

5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Нам він дуже подобається і як спеціаліст і як людина. Навпаки завжди усміхнений, жартує. І ще жодного разу не помилився в діагнозі і лікуванні.

6. Samilla

Samilla New Member

Дівчатка що живуть в центрі міста ,порадьте хорошого дитячого педіатра. Дуже потребую, оскільки дільнична навіть номера не дає і якщо що, подзвонити навіть нема куди:girl_sad:. Дякую!!!

7. mazurik

mazurik New Member

Добрый день !!! Подскажите хорошего педиатра на ул.Римской 2, в Поликлиничном отделении 1й городской Поликлиники )))))

8. Analgina

Analgina New Member

Порадьте хто знає хорошого неонатолога з медінституту, і відразу його координати, щоб можна було домовитися про його приїзд на пологи. Дякую.

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Непоганий неонатолог в Медінституті завідувач дит. відділення - Сенів Оксана Ярославівна. На рахунок виїзду на пологи я не в курсі.
    Напишу її роб. телефон вам в карму.

10. mazurik

mazurik New Member

Посоветуйте хорошего педиатра, чтоб стать на учет беременной и потом уже с малышом )))) Просто не со Львова, живем на боковой Лычаковской, и нет разницы что у них на Римской платить чтоб стать на учет что где-то в другом месте. Не хотелось бы дважды или даже больше бегать, сразу хочется найти толкового врача )))Буду очень благодарна за ответы

11. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Дівчатка, порадьте хорошого дитячого масажиста, щоб додому приходив, або що живе чи працює в р-ні Левандівки. Буду дуже вдячна!!!

12. madey

madey New Member

Девочки,посоветуйте врача-педиатра.У малышки(1 год) 4-йдень высокая температура,которую сбиваю нурофеном. Никаких признаков болезни больше нет.
    Участковый врач понаписывала кучу лекарств,антибиотиков,непонятно от чего
    Что делать не знаю!Срочно нужен толковый врач.
    Жду Ваших рекомендаций с контактами. Заранее благодарна

13. kalynka

kalynka New Member

Осадчук Богдан...
    дерматолог
    шкірвендиспансер на Замарстинівській
    Адекватне лікування

---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Обов"язково здайте загальний аналіз сечі-це можуть бути нирки і бажано звернутись до нефролога. Ми в Охматдиті лікуємось. Кажуть, на Орлика нефролог непоганий. Але аналіз-обов"язково

14. Lvivna

Lvivna Member

В доці була така температура висока, виявилось, що то горло, ми ходили до Оксани Орестівни, я задоволена, бо дуже швидко без антибіотиків нас вилікувала. Єдиний мінус - дорогувато трохи, дитину з температурою потрібно на огляд по-любому до неї вести, добре, що ми живемо в кількох кроках, і в неділю вона не піднімає трубку, бо вихідний, правда, передбачує ускладнення і пише, що в такому випадку робити...

15. veronka

veronka зла друзя

дівчатка, потрібен толковий дитячий дерматолог, допоможіть, будь-ласка

16. Hexe

Hexe Well-Known Member

нам дуже Сех допомагла, в шкірновенерологічному диспансері на Коновальця.

17. Fast

Fast Well-Known Member

Порадьте лора.
    Міка мала 2 тижні соплі, потім 3 дні походила в садок і знову соплі були тиждень, але після цього вона уже тиждень не може дихати носом - вона говорить через ніс, а вночі так хропить, що я не можу спати. Уже на тубос ходимо, але поки ніякого результату.

18. sensual

sensual New Member

Раджу завідувача дитячої педіатрії Возницю Ярему Володимировича в Чорнобильскій поліклініці, попробуйте записатись на прийом через реєстратуру, або так йдіть, це на третьому поверсі, дуже хороший лікар!!!

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Порадьте дитячого хірурга чи травматолога. Малий вечором носа розбив. Довго плакав\ніс троха підпух\дихає через рот. Боюся перелому. Рентген робити не хочеться(((.

20. Soleil

Soleil New Member

А хтось може ходить до Федини, хочу почути ваші відгуки про неї. Порадили мені, як дуже хорошого педіатра.