Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря маєте повне право - пишете заяву на ім'я зав.поліклініки. Тільки врахуйте, що якщо в тої лікарки дільниця в іншому кутку, то вона буде зовсім не щаслива від того, що Ви її "вибрали". Бо одна річ, якщо їй на виклики ходити в два сусідні багатоквартирні будинки, а зовсім інша, якщо гнатися кудись задля Вас
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря моя товаришка в поліклініці на пасічій змінила дільничого лікаря, бо захотіла , щоб залишилась та, що раніше була педіатром. Написала заяву, зпаідуючий сказав, що підпише, якщо ця лікарка погодиться (усно). Лікарка погодилась, бо її "нова" дільниця поруч з будинком моєї товаришки. Змінити лікаря реально.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря На скільки мені відомо, то вам потрібно запитати лікарку, чи захоче вона ходити до вашої сім"ї. Якщо вона погодиться, писати заяву і ви будете рахуватись за нею. ---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ---------- Про Любов Антонівну різні відгуки, багато хто від неї відмовляться через різноманітні причини Хороша лікарка, також її раджу.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря 1. Мавдрик Юлія Михайлівна. 2. Сімейний лікар. 3. Доросла поліклініка на Сихові. 4. Відповідальна, кваліфікована, дуже добра людина. Як хороша подруга. Цілком їй довіряю свою дитину! Задоволена на всі 100%.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка підкажіть хорошого педіатра в р-н Топольної,щоб можна було б серед ночі,в неділю подзвонити і запитати,або навіть викликати додому.Буду дуже вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Ми теж належимо до тієї поліклініки, але тепер навіть не знаю хто наш дільничий лікар і до кого краще піти... А Ви вже до когось записались і до кого саме?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря можливо і хороша, але тільки на рівні поліклініки. Були в неї, то призначила нам хіба ванночки з хвоєю, а в малої були серйозніші проблеми для такого лікування.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря стосовно Сидорук. Знову ж таки, повторюю, вважаю її звичайною, нічим не визначною. Оскільки ні в мене, ні в прив.педіатра не виникало ніяких сумнівів в "нормальності" моєї дитини, то для планових оглядів і формальних записів в карточку її цілком "вистарчає"... Але якщо щось турбує, краще додатково проконсультуватись в іншого невролога. ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- дійсно , в поліклініці на пасічній великі зміни. Для початку дізнайтесь, хто тепер ваша дільнична - можна тут почитати відгуки про лікаря чи спитати, якщо ще нічого не писали. Ми, наприклад, зміною дільничної дуже задоволені.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А я задоволена лікарем вона дуже хороший нервопатолог і якшо в дитини все нормально, то для чого їй давати якісь ліки, якшо можна просто поробити ваночки)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А в дитячій поліклініці на П. Орлика є хороші дитячі лікарі, бо ті з якими доводилося стикатися щось мені не дуже імпонують? Була дільнича Андрієвська - така ніби непогана неконфліктна, але звільнилася.. і тепер нас пустили по руках...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря 1. Мачинський Мирослав 2. Педіатр 3. Чорнобильська лікарня 4. Молодий спеціаліст, але ми дуже ним задоволені. З 1,5 місяців ходимо тільки до нього зі своїми бронхітами, виліковує нас без антибіотиків)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Я ним незадоволена. Бронхіт пропонував лікувати антибіотиками, крім цього 9 міс. дитині прописав сироп від кашлю, рекомендований з 4 років. На моє зауваження, хіба так можна, відповів: "Робіть, що хочете".
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Підскажіть, хорошого масажиста для дитини 1,5 року і його розцінки?дякую
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А ми задоволені, хоч були у нього всього один раз, але це після "лікування" 4 лікарями на протязі 2 тижнів. Тільки він поставив точний діагноз (двобічний отит), інші "лікували" прикореневе запалення і тому подібне. І хоч би хто припустив, що дитину треба на огляд ЛОРу або просто ПОДИВИТИСЯ у вуха! Що й казати - я вже з розуму сходила! Нам його порадила медсестра, якій я довіряю. Тому раджу і буду ще звертатися при потребі.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Ми ходили в поліклініку на Симоненка до Ірини Миронівни. Дуже сподобалась і як людина, і як масажист. А з Яринкою ходила в той же кабінет до Артема здається Володимировича, теж задоволена. Ціна - 25грн за раз
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря о, і ми потребуємо маажиста , але ми ще маленькі нам всього 2 міс. Ті масажисти займаються всіма дітками? І підкажіть, будь ласка ще якісь координати, так як живем на Сихові , а тут, кажуть, місцеві масажисти не дуже...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря якщо Ви з Сихова, можу порадити Вам свою масажистку. Якраз закінчую масажі своїй найменшій кнопі. Приходить додому. Масажувала всіх моїх дітей. Якщо цікавить-пишіть в приват.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте, будь-ласка, хорошого дитячого лора (крім Чорнобильської).
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря тільки не січкоріз. він як лікар компетентний , але як людина дуже не приємний . Підскажіть на Сихові знаючого дитячого лікаря. Користуюсь послугами Супрунової О.В. (але задалеко малу возити )