Дитяче здоров'я

Раджу Вам дитячого лікаря

Posted by Оленка on 31 Серпень 2010 відповідей - 1.190
  1. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Порадьте дитячого педіатра з сучасним баченням ГВ, який при першій же не стиковці не скаже годувати сумішшю, бо дитина не так вагу набрала?

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

2. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

Ми в пошуках хорошого дитячого стоматолога на Сихові, з адекватними цінами та найкращою якістю :girl_dance:
    Порадьте будь ласка!

3. wawa

wawa New Member

Останнє редагування: 20 Березень 2016
  4. zkate

zkate Well-Known Member

Порадьте педіатра/терапевта в сихівській поліклініці (хочу змінити дільничу, але не знаю на кого). Дякую

5. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата, може хтось недавно звертався до Бергтравм Вікторії, як до неї потрапити, то дзвонити в охмадит і записуватись до неї, чи на мобільний? Що можете сказати про неї, як про спеціаліста, бо все таки треба ще десь з малим звернутись бо кашель вже 2 місяці не проходить і жодні сиропи не допомагають, а ще якась висипка по тілу незрозуміла пішла. Буду вдячна за відгуки.
    І чи приймає вона ще десь окрім охмадиту? @Vesnyanka читала, що Ви були в неї, поділіться враженнями будь ласка.

Останнє редагування: 31 Березень 2016
  6. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Я зверталася років два тому з приводу дуже частих ложних крупів. То дзвонила на мобільний. Вона сказала годину. Прийняла десь хвилин на 15 пізніше. Як спеціаліст хороша ніби. Детально обстежилися. Діагноз вірний поставила, але його і без аналізів інший лікар сказав. ( хоча тут ще моя була позиція обстежити все і вся). Безпосередньо в неї не лікувалися. Лише обстежувалися для отримання діагнозу і виключення алергії. Але при стенозуючому ларинготрахеїті рекомендувала стандартно пульмікорт. Хоча ця тема була і не до кінця її. Це в інфекційну. Лікування Гайдуків мені більш імпонувало. Хоча для обстеження дуже раджу. Якщо це бронхи - легені, думаю мало б бути добре.
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2016 ---
    Ми перший раз були в неї в Параскеви. Другий вже в Охмадиті, бо вона звідти заільнилася. Зараз не знаю чи ще десь працює.

Останнє редагування: 31 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  7. oksanab

oksanab New Member

Дівчатка, напишіть хто має в пп контакти доньки Гайдука і де примає. Дякую

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Потрібен педіатр, до якого б можна було при потребі звертатися. Порадьте когось хорошого. Зараз турбують соплі і кашель, треба послухати дитину. Вона буде плакати, щоб не кричали. Бачу тут Гайдук рекомендують, можна детальніше де приймає і як потрапити або ще когось? Терміново.

9. Fragyla

Fragyla New Member

Доброго дня. Хто що може сказати про Возницю??? Скільки бере за прийом?
    Дякую

10. Olenya

Olenya Active Member

Хто має контакти Маряни Гайдук? Дайте будь ласка

11. Bibysbka

Bibysbka Member

Напишіть будь ласка і мені контактний номер дочки Гайдука. Де вона приймає? І яка ціна за прийом?

12. saprunia

saprunia New Member

--- дописи об"єднано, 18 Травень 2016 ---

ми до нього ходимо на огляд. дуже задоволена. за прийом давала 100 грн, моя подруга дає 50

13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Порадьте хорошого дитячого невролога з номером телефону, щоб можна було записатись на конкретну годину і не стояти в черзі, дякую

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Миронович, Чорнобильська. Я десь візитку поділа, то тел не знаю. Але можна передзвонити в реєстратуру, вони його вам скажуть. А далі дзвоните, кажете до кого хочете, медсестричка вас записує і все. Ми просимося, щоб самими першими нас писали, бо лікар, як правило на 15-20 хв запізнюється, бо має ще обхід в стаціонарі. Ну і відповідно час зміщується, плюс хтось без запису проскочить. А як перші, то то все ж швидше, правда, до місяця часу часом може запис бути. Ми були три рази, на плановому медогляді, то кожного разу чекали щось біля трьох тижнів.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. raspberry

Дякую, ми колись з дочкою до нього ходили. То записатись не можна було. Треба було йти і в живій черзі стояти.

Останнє редагування: 1 Червень 2016
    • Корисно Корисно x 1
  16. raspberry

17. Mamabebi

Mamabebi New Member

Порадьте,будь ласка, хорошого психолога чи психоневролога та лора.Дитина 10 років.Дякую.Я тільки зареєструвалася тут і тому незнаю чи пишу у правильну рубрику.

18. tsita

tsita Member

Дівчата, і я прошу контакти Гайдук Маряни, малий так кашляє ночами шо капєц....ні він не спить ні ми....Поділіться хто має, Будь ласка.

19. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Ооооо, в нас те саме. Вже третій тиждень вночі мусимо втавати. Вдень нормально бавиться, кажу покашляй мені, а він не може бо не хоче. Правда останні три дні сину гірше бо зявились соплі, а він їх не хоче видувати, відповідно кашель посилився і то такий поганий. Трохи інгалятор вночі виручає, але то не діло по ночах кашляти, а не спати. Ходимо до лікарки, слухаємо, каже легені/бронхи чисті. Виписала аерофелін, ношпу, алерзин, амбролітин. (Це при якому діагнозі такий набір таблеток виписують?)
    Тому дайте будь ласка і мені контакти до Гайдук і де вона приймає?

Надіслано від мого SM-A500H, використовуючи Tapatalk

20. tsita

tsita Member

Дівчатка, і знову до вас за порадою: в мого племінника ожиріння, майже 6 р і вага 37 кг. Шкода мені його, груди висять як в дівчинки...це жах, все прошу сестру завези кудись його на обстеження, а вона та куди...а шо, а як....Порадьте до кого можна звернутись з такою проблемою, може хтось має досвід у вирішенні такої проблеми напишіть в пп, наперед всім вдячна.