Дівчата порадьте, хорошого окуліста для дитини 2 роки. Може бути і приватна клініка. З народження зір не перевіряли, хочемо піти для профілактичного огляду. Дякую
не знаю з якого ви району, але ми постійно ходимо у сихівську дитячу пол-ку до лікаря Паляниці, досить хороша , усе розкаже і пояснить.
Дівчата, порадьте хорошого хірурга чи то уролога (в синочка не виводиться повністю голівка статевого органу, і зявилось запалення.)
Шевченко Лариса Петрівна, лікарня на Орлика. Робила нам дві операції, все пройшло ідеально! Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
в Династії є хороший апарат для перевірки зору, але лікар мене особисто не вразила, і легенько схиляла до реклами оптики в якій працювала чи працює
Плашенко Світлана Іванівна 1. Алерголог-пульмунолог 2. 5-та дит поліклініка на Чупринки 3. Дуже хороший спеціаліст, чудова і приязна людина, мінімум ліків, уважна, завжди вислухає і допоможе Ладус Галина Іванівна 1. педіатр 2. дит поліклініка на Хімічній 3. Дуже розумна, гарно пояснює все, завжди вимагає аналізи крові і завжди розказує що там не так і що робити щоб було так, кожні ліки які виписує пояснює як приймати, коли і для чого вони потрібні. Теж дуже приємна людина, малий дуже її любить
Точно, Єрін, з ендокрилогічного диспансеру. Значить, наша педіатр сказала не правильно. Я думаю - гуглю-гуглю і нічого про нього. Дякую величезне!
Відгуки найкращі! Були в нього, правда давно, але пам'ятаю, що кожній дитині приділяє багато часу, близько години. Гарно дивиться, питається, одним словом вникає в проблему. Нам аналізів не призначав. Більше до нього не ходили.