Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Скиньте будь ласка номер Гайдука в приват, дуже треба. І ще порадьте хорошого алерголога!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Наша дільнича в поліклініці на Симоненка Ястремська Софія Степанівна в старшої. Молодша на обліку в 5ій, в Гевак Любов Романівни. Питання: як знайти свою поліклініку по адресі? Наприклад переїхали, то куди податися, щоб це взнати?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дзвонити в реєстратури і питати. Я минулого року то робила так довго, що капці, бо ніяк не могла знайти.Називаєте вулицю і вони кажуть чи то їх дільниця чи ні.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Якщо вас усе влаштовує у старій поліклініці, то можна й залишитися там (але це досвід власний, тобто доросла поліклініка).
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте хорошого дитячого імунолога, щоб звернутися і зробити щеплення. Дуже переживаю за ті вакцинації, хотілося б, щоб лікар добре оглянув, розказав, порадив!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, хто має контакти Орел Світлани з Дністровської скиньте будь ласка?!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Нічого поганого) Усіх трьох при потребі веду лише до неї. Нічого зайвого не призначає, з антибіотиком не спішить. Уважна (але вона вже нас знає), то завжди передзвонює і перепитує, як проходить лікування. Правда в нас аж таких серйозних проблем не було. Згадала: в старшого було запалення, вона вислухала, рентген підтвердив, вдало пролікували.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А мені порадьте ортопеда, до якого можна потрапити через запис по телефону, а не через чергу. Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата порадьте хорошого педіатра в сихівській дитячій поліклініці, треба до когось приписатись, то хотілось би до когось хорошого. Ми жили в районі Стрийського ринку, то в нас була дуже класна педіатр Пех Леся Романівна на Парковій, 1 - але туди кожен раз їздити з новонародженою дитиною буде проблематично, а шкода...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте будь ласка хорошого педіатра з виіздом на дім(р-н Топольна) (Такого щоб хімію зразу не тулив і не старався гм замінити, так як маєм проблеми з стільцем і сьогодні підвищилась темп ).
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте мені лора дитячого, підозрюю сторонній предмет в носі малоі, і переживаю, щоб не злякалась сильно при огляді.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Потребуємо консультації дитячого уролога, виявили піелоектазію обох нирочок. До кого порадите звернутися? Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка можливо хтось має контакти масажистки Ірини Миронівни з поліклініки на Симоненка. Поділіться будь-ласка в ПП. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Треба Васькові пройти узд внутрішніх органів і серця, можете когось порадити?