Дитяче здоров'я

Раджу Вам дитячого лікаря

Posted by Оленка on 31 Серпень 2010 відповідей - 1.190
  1. Likysja

Likysja Well-Known Member

Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря

Скиньте будь ласка номер Гайдука в приват, дуже треба. І ще порадьте хорошого алерголога!

2. jozya

jozya Member

Наша дільнича в поліклініці на Симоненка Ястремська Софія Степанівна в старшої.
    Молодша на обліку в 5ій, в Гевак Любов Романівни.
    Питання: як знайти свою поліклініку по адресі? Наприклад переїхали, то куди податися, щоб це взнати?

3. glasses

glasses Member

Дзвонити в реєстратури і питати. Я минулого року то робила так довго, що капці, бо ніяк не могла знайти.Називаєте вулицю і вони кажуть чи то їх дільниця чи ні.

4. DYVNA

DYVNA New Member

Якщо вас усе влаштовує у старій поліклініці, то можна й залишитися там (але це досвід власний, тобто доросла поліклініка).

5. Bibysbka

Bibysbka Member

Дівчата, напишіть будь-ласка номер Гайдука!

6. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Порадьте хорошого дитячого імунолога, щоб звернутися і зробити щеплення. Дуже переживаю за ті вакцинації, хотілося б, щоб лікар добре оглянув, розказав, порадив!

7. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

Дівчата, хто має контакти хорошого дитячого масажиста, поділіться будь ласка. Дякую!

8. diuymovochka

diuymovochka New Member

Дівчата, що можете сказати про Кащук Марію Анатоліївну?

9. black cats

black cats New Member

Дівчата, хто має контакти Орел Світлани з Дністровської скиньте будь ласка?!

10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Нічого поганого) Усіх трьох при потребі веду лише до неї. Нічого зайвого не призначає, з антибіотиком не спішить. Уважна (але вона вже нас знає), то завжди передзвонює і перепитує, як проходить лікування. Правда в нас аж таких серйозних проблем не було. Згадала: в старшого було запалення, вона вислухала, рентген підтвердив, вдало пролікували.

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Порадьте хорошого масажиста, який би приїжджав додому!

12. Charmel

Charmel Well-Known Member

А мені порадьте ортопеда, до якого можна потрапити через запис по телефону, а не через чергу. Дякую.

13. Setka

Setka Мамулька непосидок

Дівчата порадьте хорошого педіатра в сихівській дитячій поліклініці, треба до когось приписатись, то хотілось би до когось хорошого.
    Ми жили в районі Стрийського ринку, то в нас була дуже класна педіатр Пех Леся Романівна на Парковій, 1 - але туди кожен раз їздити з новонародженою дитиною буде проблематично, а шкода...

14. Hits

Hits Member

і мені теж порадьте хорошого ортопеда

15. invisible

invisible Well-Known Member

Попик на Орлика

16. sonyk

sonyk New Member

Порадьте будь ласка хорошого педіатра з виіздом на дім(р-н Топольна) (Такого щоб хімію зразу не тулив і не старався гм замінити, так як маєм проблеми з стільцем і сьогодні підвищилась темп ).

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Порадьте мені лора дитячого, підозрюю сторонній предмет в носі малоі, і переживаю, щоб не злякалась сильно при огляді.

18. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Потребуємо консультації дитячого уролога, виявили піелоектазію обох нирочок. До кого порадите звернутися? Дякую.

19. Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря

Дівчатка можливо хтось має контакти масажистки Ірини Миронівни з поліклініки на Симоненка. Поділіться будь-ласка в ПП. Буду дуже вдячна.

20. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Треба Васькові пройти узд внутрішніх органів і серця, можете когось порадити?