Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дуже потрібен толковий дитячий невропатолог. На завтра. Їдем з Юстиною, бо знову зімліла і "душилася" - коротше щось невесело.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчата у моєї донечки (2 місяці) виявили золотистий стафілокок, порадьте лікаря що зможе вилікувати стафілокок без антибіотиків. (маю плачевний досвід лікуання старшої донечки антибіотиками). пишіть будь-ласка в приват. дякую
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, ХЕЛП!!! Скиньте, будь-ласочка, в пп або в карму, контакт на лікаря, який зможе приїхати додому оглянути малого, бо до нашої лікарки не можемо цілий день додзвонитись, а малий вже 2ий день має температуру 38 і вище
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, а хто що знає про Гайдук Мар"яну Ігорівну? Це донька Гайдука І. Може хтось лікувався в неї?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря М Ми до неї з нашим Дмитриком їздимо. Спокійна, врівноважена. Противниця антибіотиків. Її підхід нагадує Гайдука Ігоря))). Довіряю повністю
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Вона взагалі в інфекційній лікарні працює. А до нас приїжджала додому бо донечка захворіла і в нас не було можливості їхати самим. Нам її порадили, раніше ми до неї не звертались. На перший погляд хороший адекватний лікар, залишила після візиту тільки позитивні емоції. Подивимся чи допоможе її лікування.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря ми раніше до неї звертались. Але одного разу її лікування не допомогло, навпаки - призвело до ускладнення. Після того не звертались. Але як людина вона, дійсно, дуже приємна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дуже прошу допомоги!!! Порадьте хорошого дитячого масажиста. Дівчата, хто має, буд ласка, скиньте в приват контакти масажиста хорошого, можливо з Орлика, або з виїздом до дому. Дочці (8 міс.) лікар сказала терміново потрібен масаж, оскільки має тонус м’язів.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря знайома переiхала на вул. Тютюнника, яка полiклiнiка дитяча обслуговуе цю вул та якого дiльничого порадите?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчата, хто з хороших педіатрів проводить прийом в суботу, тобто нині? дзвонила записатись в Параскеви до Турянчик, вже все зайнято, а дуже треба...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Прошу порадити дитячого гематолога, в донечки синці на ніжках не проходять довго, хочу проконсультуватися.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Терміново потрібен номер хорошого дит.імунолога з Чорнобильської!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Ігор Іванович Фолюш Вертебролог Реабилитолог Масажист Приватна Клініка Дуже уважний, кваліфікований, консультує у будь-який годині І просто чуйна людина.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата ми переселяємось на Симоненка і згідно сайту нашою дільничою має бути Боярська Н.Т. Чи хтось щось чув про неї чи знає, як вона ставиться до ГВ? Буду вдячна за Ваші відгуки та кометарі.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря в мене гарна сімейна лікарка. приїжджає додому. якщо комусь буде треба то напишіть і я скину моб. тел. дитячого хірурга (малому відкривали пісюнчик у 1.6 міс. все пройшло безболісно.) знаю з ахмадета.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Боярська Н.Т. не наша дільнича, але пару разів приходила на виклик замість нашої. Ліпше б була Боярська завжди. Якась така адекватна, приємна жіночка, до ГВ позитивно ставиться, на рахунок щеплень не знаю, ми не щеплені.