Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Пишу, можливо комусь пригодиться. В мене все дитинство були проблеми з нашим педіатром. Неврівноважена особа, повний неадекват... Я частохворіюча, тому весь час по лікарях. Тому ми завжди ходили до іншого, до якого я продовжую ходити і далі - він тепер сімейний лікар. Нічого не каже про те, що я не належу до нього. Це на площі Митній, у дитячій поліклініці, прізвище - Ткачук. Такий старший чоловік, спокійний, правда трохи буває розсіяний. Але свою справу знає добре, і ніколи проблем з ним у мене не було.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Гайдук Ігор Богданович Собко Юрій Хомич Дуже хороші лікарі інфекціоністи з інфекційної лікарні на Пекарській 54, як кажуть: "лікар від Бога!" , дійсно професіонали своєї справи!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, порадьте терміново доброго дитячого невролога. Такий який би прийняв нас з району.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, чи маєте відгуки про дитячу лікарку Монастирську Галину Тарасівну з поліклініки на пл. Римлянина біля "Кумпеля" в центрі? Кажуть у неї великий досвід, може хтось підкаже як вона як педіатр? Маємо карточку малої у Залізничній поліклініці (в принципі задоволені, наш педіатр Качуріна), але територіально належимо до Монастирської. З алергічним кашлем ще звертались до Беш Лесі Василівни на Орлика, її багато хвалять, але завжди черги щоб до неї попасти (може і про неї є відгуки?).
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, може хтось знає, в Чорнобильській лікарні є дитяча іммунолог здається, до неї ще багато звертаються перед щепленнями, як її прізвище, як звати і як до неї на прийом можна попасти? Точно знаю що про неї писали, прізвище крутиться в голові але пригадати не можу..
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря ми були в неї в січні з малими (дякувати, лише вона нас з тримісячного кашлю "витягнула" - ввечері гляну як її звати). але ми дзвонили в кабінет (не на мобільний) за записом
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря да, да, вона, дякую тепер питання як до неї на прийом попасти дорослому?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата,порадьте може хтось стикався з хорошим гастроентерологом, в малого часто після іжі болить живіт, були в одного то нічого не бачить, а болі продовжуються. Може хтось маэ толкового лікаря?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Горон Орися Богданівна – лікар-гастроентеролог дитячий, Комунальна 4 міська поліклініка м. Львова на сихові
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, чи хтось має відгуки про Олександру Миколаївну, прізвище на "Г", здається. Вона з відділення дитячої нефрології та артеріальної гіпертензії, лікарня на Пилипа Орлика. Дуже треба.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, можете підказати в пп телефон Гайдука. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Напишу ще тут. Дівчатка, будь ласка, поділіться контактами уважного, хорошого уролога. Буду дуже вдячна. Терміново!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Напишу свій відгук про цю лікарку (її прізвище Горгота). Вона була нашим лікуючим лікарем. Як на мене, то вона не сподобалась мені з першої з нею розмови, якось не впевнено призначила нам лікування, не дуже уважно слухала мої розповіді про алергічні реакції (але це може я так думаю), лікування призначила ніби добре (дитині стало краще за пару днів) те що стосується нефрології, але потім якось невпевнено призначила нам протиалергічні (коли явних ознак алергії вже не було і ми ще не відвідали алерголога). Типу сказала я вам от напишу такі от ліки, ви їх давайте (хоч в інструкції вказано що дітям до 4 років неможна цього, а вона каже що ми даємо хоч і неможна), але самі вирішуйте чи будете чи ні і то на фоні того що в дитини є побічні реакції на ліки (вона це знала). Найбільше що мені в ній не подобається це те що вона не коментує результати аналізів, а просто каже все в нормі і має звичку запізнитися на роботу (як сказала зав відділенням що вона також людина і має свої власні справи або вона немає часу) або піти з роботи швидше і не зайти до дитини і перевірити чи все в порядку. Я от трохи поскандалила за таке її ставлення до пацієнтів і вона мол образилась на мене і не заходила до нас зовсім. Поки я не пригрозила головним лікарем, то аж тоді завідуюча сама нами почала займатися. Поки лежали в цьому відділенні, то не я одна на неї зла була, ще одна мама за нею бігала і також кричала на неї.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Тепер сама потребую відгуків про нефролога Свистула Ніна, може хто стикався або знає якогось доброго дитячого нефролога
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, напишіть, будь ласка, в ПП номер приватного лікаря, який би зміг приїхати додому без питань. Бажано, перевіреного і терміново. Щось малому зовсім зле
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Потребую Номер телефону Гайдука. Скиньте, будь ласка, в пп, хто має. Цікавить, чи з ним можна проконсультуватись по телефону, не зважаючи, що сьогодні неділя? Чи можна його викликати додому, наприклад, у приватному порядку? Або хто має номер телефону хорошого приватного педіатра, якого можна викликати в будь-яку мить? Малюк хворий, три доби дуже висока температура, аналізи в нормі, інших симптомів нема. Хочу викликати сьогодні педіатра для огляду/консультації.. Боюсь, що 4 ніч з температурою під 40 ми не витримаємо. Дуже-дуже вдячна!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, порадьте хорошого очного лікаря для маленької дитинки (бажано з лікарні в Брюховичах) !
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата дайте номер толкового педіатра, який може приїхати додому послухати і подивитися дитину(т 39), бо наш педіатер у відпустці.