Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Потребую дитячого дерматолога. Живу в районі Цуму, то хтілось би не далеко. Буду дуже вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря То не в районі Цуму, але... Сех (чи то правильно Сек?) на Коновальця в ОШВД
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Право вибору. Кожна мама хоче для своєї дитини найкращого і для неї кожен огляд лікаря є важливим. ну і термін "простий огляд" дуже не однозначний, та сама дитина в очах одного лікаря - хвора, в іншого - здорова. То чому не зробити вибір в користь того лікаря, про якого є багато позитивних відгуків?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Сех Ірина Миколаївна, якщо ситуація нагальна, то вона діток приймає і без запису, ми так до неї ходили на огляд, навіть викликала мам з дітками, щоб не чекали в черзі, але то було рік тому, можливо щось змінилося
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря а не Анатоліївна? Щодо без запису, казала що якщо щось термінове, то в кінці дня, після 17 завжди можно підїхати, вона прийме. Враховуючи що там запис наперід за тиждень-півтора, то часом після 17 їздити зручніше.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дякую, дівчата, як тільки чоловік вилікується, підїдемо з малечею на консультацію, а то червоні плямки вже мені спокою не дають
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, дуже прошу порадьте хорошого педіатра, можливо хтось знає хорошого лікаря на Орлика, чи в тому районі, добре було б щоб міг працювати із виїздом додому. На черговому огляді донечки у три місяці наша "сімейна" лікарка поставила страшний діагноз (дочка дуже розплакалась на огляді і зригнула багато), сказала, що в неї якийсь там невроз і пульсує тімячко викликала для нас швидку і відправила у лікарню. Все непідтвердилось, але страху я набралась!!!! Аж досі тремчу, коли згадую той день. ТОж не маю більше довіри до лікарів, особливо сімейних. Буду вдячна за будь-які рекомендації фахівця.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря ви заспокійтесь.. ще не таке буде))) раджу не так буквально сприймати всі слова лікарів. то дитину шось турбує?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Ми з чоловіком хворіли ГРВІ і доня очевидно від нас підхопила, кашляє, має нежить, температура була 2 дні 37,1. а ще у неї досі сильні газики і дуже болить животик (інколи через це сильно плаче), хоч їй уже за кілька днів 5 міс, хотіла би порадитись з фахівцем чи це норма чи є підстави зробити аналізи тощо
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Тре дзвонити в реєстратуру, або пиходити під вечір, біля 17 Але тре знати коли працює
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте, будь-ласка хорошого дитячого лікаря і невропатолога.Скиньте номер телефону можна в ПП.Буду дуже вдячна.І скиньте номер Куксенко О. в ПП.Дякую
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, порадьте педіатра в Сихівській поліклініці на днях буду йти на розвідку туди, бо тільки переЇхали в цей район! Портібно мати якісь знайомства на всяк випадок Бо не факт, що повезе з дільничим!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В Сихівській поліклініці сімейна медицина, є декілька відділень сімейної медицини, частина знаходиться у дорослій поліклініці, частина у дитячій. Тобто нема окремо дільничих педіатрів, а є сімейний лікар, який мав би лікувати всю сім"ю. У нас сімейний лікар у минулому терапевт То вона сама сказала, що по дитячих хворобах не альо. Користуємось послугами лікаря з Сихівської поліклініки, яка колись була педіатром з у приватному порядку.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата а хтось стикався з Лютик Ольга (Сихів) вона наша дільнича, відгуків про неї щось не знайшла, цікавить наскільки їй можна довіряти?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Взагалі мені якось в черзі дівчатка казали (я теж сама тут не жила раніше), що цитую "тут нема хороших лікарів, тільки так сходити, для галочки"