Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В поліклініці на Симоненка була така сімейна лікарка, як Мацко, вона пішла на стаціонар. А хто прийшов на її місце? Це наш дільничий я ще ніразу не була, а зараз хочу сходити, але навіть незнаю хто то і чи варто взагалі йти. Може хтось є з тої дільниці?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Передзвоніть в реєстратуру (263-60-81), Вам скажуть, хто тепер Ваш сімейний, а потім вже тут запитаєте конкретніше
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А порадьте, будь-ласка, хорошого дитячого уролога... Я трохи не в курсі, може є урологи-хірурги?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря На Орлика хороші спеціалісти. Майже всі) Ми по- потребі звертаємось до Наконечного Андрія Йосиповича
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, маємо проблему. Починалося з ларинго-трахеїту. Маю тепер підозру на ускладнення - бронхіт, можливо навіть запалення легень. Можливо вірусне. Напишіть, пліз, в разі чого в яку лікарню нам краще з таким звернутися і якого лікаря шукати (пульманолог чи то терапевт?)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря і мене дуже цікавить така інформація, бо дільнича щось нічого внятного неможе сказати, а малу кашель дусить чуть не до рвоти((
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря У нас так було. Дільнична теж хіба Синекод радила. В результаті нам кололи протиалергічне, бо кашель був від набряку дихальних шляхів при ларинго-трахеїті. Спробуйте принаймні дати якийсь препарат від алергії.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря та прописала дільнича антигістамінне, но-шпу і кетотіфен і сказала, що це такий трахеїт, але хотілося б щоб ще якийсь нормальний лікар послухав, аби щось не пропустити...
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А у нас вже таки бронхіт Мала 5-ий день антибіотики приймає, а температура й далі тримається Завтра кров здаємо, тоді й буде зрозуміло, що далі робити.... Є вже геть зовсім згризлася - коли вже та болячка нас відпустить. І в наші лікарні не хочеться без крайньої необхідності потрапляти Мусила бути якась конкретна вірусяка, що таке конкретне ускладнення дала
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Собчук або Гайдук в інфекційній, у будь-яких спірних і незрозумілих випадках їду до них (там і лабораторія нормальна й аналізи швидко роблять і лікарі адекватні, не раз нам допомагали. Я переважно їду до Собчука, а як його нема, то вже до Гайдука) В мене інше питання: у малої знов уже кілька тижнів ввечері і по ночах ніжки болять. До кого звернутися?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В нас було щось подібне, вдома 4 дні пили Сумамед (антибіотик), температура все одно піднімалась до 39,4, я не витримала, поїхала в лікарню, поклали з бронхітом і ще 5 днів кололи антибіотик + капельниці, температура теж не пропала, тільки вже не така висока було, потім виявилось що в малої середній секреторний отит обидва вух, і нас вже перевели в лор відділення. В кінці виявилось що у нас був і бронхіт і той отит (який ще так легко не ліувався, прийшлось ставити шунти у барабанну перетинку)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, в поліклініці на Виговського є якийсь адекватний педіатр? Порадьте.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря є в дитячому стаціонарі - Леся Мар’янівна - завжди до неї ходимо - детально огляне, виписує ліки переважно з рецептурних аптек, направляє на фіз.процедури (особливо при кашлі), працює з 9.00 до 14.00 (але чергу треба займати десь з 8.20 або вже після 11.30 - бо людей завжди багато)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря До речі, наш приватний лікар спростував нам бронхіт, і таки по малій схоже, що його таки нема і не було. Тільки зрідка тепер ще відкашлює. Але от тепер теж маємо отит, але наче тільки початки. Традиційне лікування (капання у вушка Отіпаксу+на початках судинозвужуючі вніс) наче допомагає, температури не було.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дічатка порадьте хорошого дитячого лора ,треба малого показати бо постійно соплі+спить з відкритим ротом
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчата до кого якого педіатора-терапевта можна звернутись в межах сихова(можна далі) або викликати додому.наша сімейна-неваріант.мала з одніеі хвороби в іншу заходить.Вже зробила аналіз крові але треба комусь толковому показати.буду дуже вдячна за контакти в пп.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Потрібен добрий невропатолог.Але адекватний.І було б прекрасно як би можна було викликати додому.Буду безмежно вдячна.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, хто може дати номер телефону Гайдука з інфекційної? Три тижні лікуємо дитину від кишкової інфекції., а краще не стає. Дякую!