Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Майте на увазі, лікар місцями строгий і не добирає слова. Але як спеціаліст, то один з найкращих по Львову.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря А хто знає про лікаря Бобер? На жаль, не знаю імені, прізвище назвали і сказали, що толкова. То або імунолог, алерголог чи педіатр.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте, будь ласка, хорошого дитячого ЛОРа, бажано з Чорнобильської, якщо там є таке відділення.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В нас знову з"явилася потреба у дитячому оториноларинголозі. Протягом останніх років лікувалися/консультувалися у Юрочка, Висоцької та ін. лорів. Тепер мені порадили Івасівку Христину Петрівну, приймає в шпиталі ім. митр. А. Шетпицького (в тому ж кабінеті де приймала колись Висоцька Р.). Сьогодні були вперше з Данилком в неї на прийомі, сподобалося те, що приділяє достатньо часу на консультацію і про все можна розпитати, але цікавить чи хтось в неї лікувався сам або лікував дитину, чи лікування призначене нею було ефективним. Буду вдячна за відгуки.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте будь-ласка массажиста для дитинки 1,5 місяць на кривошию і тонус?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Підкажіть будь-ласка чи працює в Чорнобильській лікарні гастроентеролог - Поліщук Наталя Євгенівна і які про неї відгуки???
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Возниця Ярема Володимирович на Дністерській - хтось у нього був на прийомі. Нам порадили до нього звернутися - цікаво які про нього відгуки. Проблема в нас така: виявили стафілокок і клепсіелу, а дільничий педіатр хоче давати з 2-х місяців Ніфуроксазид (багато знайомих відраджує від прйимання цього препарату) - от і хочемо іти до цього лікаря.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Irysochka, хороший лікар.Можна ще звернутися в інфекційну лікарню до Гайдука Ігора Богдановича-це більше їхній профіль.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте терміново лікаря з орлика. ажано з номером телефону. маю направлення в стаціонар. але не хочу лягати
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Вас покладуть в педіатрію для діток до 1. Там найкраще до Світлани Іванівни, завідуючої. хвадять ще мужчину-лікаря.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря від знайомих чула, що дуже хороший лікар (але до нього важко попасти, черга)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря це точно - нині телефонувала то вільно аж на наступний понеділок
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря лежали 2. бо в першій не було місця, переночували в і втікли додому. Порадьте приватного педіатра, котра не буде при першому кашлі класти в лікарню
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря теж потрібно терміново дитячий педіатр, який не буде з ходу виписувати антибіотик!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Підтримую, лікар, який не перестраховується з лікуванням!!! + в будь-який момент можна здати аналізи( що деколи дуже важливо) і додаткові обстеження, + він завідувач стаціонару дитячої обласної інфекційної лікарні, що теж дуже суттєво і не відмовить з онлайн-консультаціями по телефону. Не в плані реклами, - але перебрала вже з десятків дитячих лікарів, зупинилась на ньому і як на мене з ним дуже надійно. ---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ---------- Призначення антибіотика в нього, тільки після підтвердження його необхідності після здачі розгорнутого аналізу крові, на це дуже навіть наголошує. Дуже-дуже рідко назначав нам антибактеріальні препарати, тільки у разі крайньої необхідності, а зі звичайних вірусів вилазили майже власними силами + пиття, прогулянки + максимальний контроль.