Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчата, порадьте, будь ласка, дитячого масажиста, який може прийти додому. треба когось з добрими руками і просто хорошу людину, бо малий в тому плані дуже чутливий. буду вдячна за контакти, особливо в пп
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Собі я робила кардіограму серця у клініці Шептицьких(ціна 12 грн) бачила що там і дітям роблять. Подзвоніть і спитайте. Дуже приємна жіночка мені робила і черг не було.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Вчора якраз робили малому в Охмадиті, в лікарні. В 14-00 без черг, дуже швидко та приємно))). Потім пішли в поліклініку до Куриляк (записувались зранку з 8-30 до 9-00 в реєстратурі). Дуже приємна та хороша людина. Правда, в черзі довелось чекати на годину довше, але там в неї завжди так.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Скажіть, а як потрапити до невропатолога в Чергігівську ,ну і взагалі до будь-якого лікаря. Наш мені не подобається, а по телефону сказали що направлення потрібно. Чи це дійсно так?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря якщо в лікарні є т.зв. поліклінічне відділення(знаю що в багатьох лікарнях є - Охматдит, Чорнобил.), то спочатку можна туди піти до педіатра, а він вже при потребі скеровує до вузького спеціаліста.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Підкажіть будь ласка. Донечці моєї родички потрібно зробити УЗД нирок (щось типу на рефлюкс сечі, якщо я правильно запам'ятала). Бачу багато хто тут радить Жельова. Як до нього потрапити? Попередній запис потрібен чи просто чекати в черзі? Чи приймуть у Чорнобильській без скерування та з іншого міста? (бо вони з Рівного самі). ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- Ще знайшла якогось Жельова в Біокурсі. То той самий?
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря той самий, але там ціна узд - 500 грн. я цікавилась свого часу....
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата- порадьте, будь-ласка, хорошого ЛОРа. Бажано дитячого, та вже який буде. Треба подивитися чи ніс цілий. Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Мені на багато більше сподобався Козак (учень жельова), який приймає в Істині і ціни там нормальні і записатись реально! І спеціаліст він дуже хороший, я зі своїми тільки до нього. В Біокурсі жельов нам робив УЗД внутрішніх органів 3 хвилини, а заплатили ми 1200грн! Ну і може це вже плітки, але багато хто каже, що він випиває.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Конкретно не пораджу, бо з такими травмами, дякувати Богу, ще не стикалася, але думаю, що можна під"їхати в будь-яку дитячу лікарню і показатися хірургу. Наприклад, на Дністерській в поліклініці хірурги приймають на другому поверсі.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Хотіла до Сех записатись, а вона на навчанні до жовтня. В зв'язку з цим шукаю дерматолога хорошого. терміново. наперед вдячна
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря є хороший дерматолог в шрін-вендиспансері на Замарстинівській Осадчук, звати Євген Борисович здається. він дорослий спеціаліст, але і з дітками можна до нього йти.