Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Рудаман Людмила Миколаївна з Орлика. Вона приймає і у їх консультативній поліклініці- можете підійти і узяти в реєстратурі талончик на консультацію, її викличуть по тел.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Плюсуюсь. Хороший фахівець і мегапозитивна людина. Спілкуємося ми з нею відносно не довго, але нарікань я не маю жодних.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря хто звертавс до дитячого невролога Мироновича в Чорнобильській, підкажіть: де точніше (кабінет) приймає, коли (години прийому) і як потрапити (запис/жива черга). Дякую
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте, будь ласка, хороших приватного невропатолога і приватного хірурга (таких, до яких можна в приватному порядку записатись на прийом, щоб не чекати в живій черзі, або яких можна запросити додому). Дякую!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря дівчата може хтось має телефон Костюченко Лариси Василівни....наперед вдячна
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, порадьте хорошого масажиста, щоб міг приходити додому, або можливо з Чорнобильської лікарні, живемо недалеко, то могли б їздити туди. І ще невролога, теж бажано з цієї лікарні.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Є на Дністровській масажистка п. Марія Володимирівна, хороша масажистка, любить дітей. Може мамі показати як робити масаж і вправи. Мене вона багато чого навчила.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря в Чорнобильській є масажистка Світлана Орел. Чула про неї тільки мегапозитивні відгуки.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря приєднуюсь. дуже толковий лікар. знаю багатьох людей яким вона допомогла, тобто їхнім діткам.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дiвчатка, дуже потребую контактiв хорошого педiатра, до котрого можна зателефонувати в будь-який час при потребi, або пiд"iхати/ привезти . ( з малим колись гонили алярмово на Орлика якщо щось ставалося, так i з малою почалося, а я бiльше так не хочу- гнати 30хв. в стресi та панiцi, а потiм ще в лiкарнi вiдбиватися вiд "компетентних" чергових.) Дуже прошу, якщо знаете когось толкового напишiть менi в пп. Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Планую йти у відпустку, і хочу малого обстежити, за 5 років крім горла, вуха ніколи нічого не перевіряла... Узедиста порадили хорошого Жельова (не знаю чи точно), кажуть добре дивиться, правда7 чи є кращі? Порадьте доброго окуліста, хурірга, лора, і чи треба дитині просто так робити нейросонографію? і що ще потрібно перевіряти для загальної картини??? підкажіть
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря НСГ роблять тільки коли відкрите тімячко. Вам то явно запізно. Я б не радила Жельова, змучитися в черзі стояти, краще до Козака.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря ну а як перевіряють, чи судини не розширені і так далі. Сусідка малому робила, йому 5 років, логопед скерував з садочка, казали судини трохи розширені, телевізор, копм, нервів уникати. До Жельова пояснювали тре перший раз поїхати записатись, а другий раз їхати на певну записану годину
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря нейросонографія прводиться малючкам до 1 року, поки у них не закрите тім ячко ( саме через нього і проводиться УЗД). Так що якщо вам потрібно УЗД головного мозку, то це вже не нейросонографія. а інші методи. Зрештою, вони досить серйозні, щоб без показів ( тобто зі сторони неврології) їх проводити. Жельов приймає окрім Чорнобильської ще у Біокурсі. Тут до нього потрапите без черги, але і ціна відповідна дитяча поліклініка на Чупринки. Окуліст Гузар- це досить специфічна тітонька, але вона одна з найкращих у Львові дитячих окулістів. До неї звертаються звідусіль. Юрочко. Приймає або у Охмадиті ( черги), або у своєму приватному кабінеті на Коновальця або у Св. Парскеви. клінічні аналізи- аналіз крові з формулою та аналіз сечі. А вже далі дивитися по результатам. ---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ---------- інколи УЗД можуть проводити і через кістки черепа у тих місцях, де вони тонші, але таке дослідження набагато малоінформативніше. Ну і проводять його діткам, у яких тім ячко лиш закрилося , бо там ще не щільні кістки.Взагалі по показам дітям старше року прводять електроенцефалографію. Мабуть. вашій сусідці саме це і прводили.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря може бути, то її без потреби просто так робити значить. За поради дякую, все собі запишу. Дорого бере Жельов приватно? Можна у ПП. От з аналізом крові напевно не вийде, ору буде на всю поліклініку, у нас баба лаборант то брала один раз всього, малому було півтора вроді. Наразі ця тема тяжкообговорювана, як і стоматолог. У пологовому малому поставили групу крові 1 мінус, у мене 2+, у чоловіка 2-, казали може таке бути, але перездайте ще))) Ще хірурга скажіть доброго,дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря моєму ще двох рочків нема, а кров і з вени , і з пальчика брали... у лабораторії Синево.. А в своїй поліклініці ще той концерт давав)) Може спробуйте там? Реально якось обстановка сприяє і персонал лагідніший до діток))
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря я цьго не скажу, скільки він бере в кишеню у Чорнобильській. А в Біокурсі, то можете передзвонити і спитати на рецепції- там у них все по прайсу. ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ---------- хірурга не підкажу. Якщо треба уролога для перевірки хлопчачих "причандаль"-то Рудаман Людмила , поліклінічне відділення на Орлика ( там без черг по узятому талончику проходите)
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Леся Йосипівна в ОХМАТДИТі.. на першому поверсі.. забула прізвище. Якщо зацікавить пишіть в ПП, дам нмер моб.