Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря в нас дільнична - Яцків Аріадна Любомирівна, вона колишній педіатр, тепер сімейна. Мені подобається. Уважна, спокійна. Дуже обережна в призначенні ліків, зайвого не призначає.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дайте будьласка i менi контакти i цiну масажиста хорошого в ПП. Массаж на кривошию, м'язовий тонус.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, порадьте педіатра, що б міг прийти нині додому. В поліклініку додзвонитись не можу. Район Нового Цуму. Мала температура+кашель+соплі. Але кашель не подобається, треба щоб послухали
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчатка, дайте номер в приват хорошого спеціаліста-педіатра, якого можна і додому викликати і підїхати на роботу. Не подобається мені стілець в мальоти, переживаю. Ну і взагалі наша дільнича була лише як нам було 7 днів, тре пупець глянути, очка киснуть, ну і просто оглянути мальоту. І ціну напишіть будь ласка, бо взагалі не орієнтуюсь за віддяку
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Олю,ми промивали слабенькою заварочкою чаю очка.носик закапували молочком.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря не допомагає, вже від вчора промиваю розчином фурациліна, вже вроді краще. Саме найбільше мене хвилює стілець. Коли ми були на штучному, потім на півштучному - він був жовто-коричневий з білими комочками, а зараз особисто мені він видається зеленкуватим, хоча на підгузнику - жовтий і дупу витираю теж жовтий. Хлопці мої кажуть, що не бачуть зеленого. Але дуже хвилююсь, бо не такий він все одно. Якийсь дуже підозрілий і в туалет ми ходимо лише раз великою кучкою. А так хіба пукає і там якийсь грам ще випорожнень є.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря в нас таке саме було то здавали как на аналіз.висіяли стафілокок і лікували дизбактеріоз.Незнаю чи співпало чи помогло але пили Ентерожерміну і стало краще
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря в Оріясі оченята закисали місяців до 9-и (точніше ліве десь до 3-4 місяців, праве довше). причиною може бути звужений слізний канальчик. наші лікарі радять його пробивати або десь до 3-х місяців, або до півроку; за кордоном чекають до року, поки він сам не розшириться ми вирішили ризикнути і просто щодня промивали оченята розчином фурациліну. ромашка нам не пішла: повіки напухали і червоніли
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата порадьте толкового хірурга-ортопеда, для дитини. Проблема в ділянці шиї. Дякую.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Гачкевич Галина Олександівна, завідуюча ортопедичним відділенням на Орлика.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря 1) Фолюш Ігор Іванович 2) Постійно забуваю як називається лікар який лікує проблеми з хребтом у дітей 3) Дитяча приватна клініка 4) Чудовий фахівець, уважний доктор і професіонал своєї справи. ---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- 1) Фолюш Ігор Іванович 2) Постійно забуваю як називається лікар який лікує проблеми з хребтом у дітей 3) Дитяча приватна клініка 4) Чудовий фахівець, уважний доктор і професіонал своєї справи.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Дівчата, скиньте в ПП будь-ласка контакти Наконечного Андрія Йосиповича, дякую!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Матусі, порадьте, будь ласка, толкового дитячого невропатолога! Дуже потрібно!
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря В Чорнобильській лікарні - Руда Галина Володимирівна, на 3 поверсі (301 чи 311 каб.) ---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- На Орлика, Бережний Вадим Володимирович
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря Порадьте будь ласка хорошого дитячого гематолога або лікаря, який може нормально пояснити результати аналізів крові. І ще будь ласка порадьте дитячого нефролога.
Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря порадьте хорошого дерматолога дитячого ( чи вони універсальні....)....і чи є такі, які можуть приїхати додому...