Дитяче здоров'я

Раджу Вам дитячого лікаря

Posted by Оленка on 31 Серпень 2010 відповідей - 1.190
  1. Сяночка

Сяночка Active Member

Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря

Дівчата, порадьте хорошого лора, треба малого з аденоїдами показати, бо в нас в Червонограді нема до кого йти... Знайома порадила Шарабуру з Чорнобильської, коли шукала про неї відгуки, натрапила на на хороші відгуки про Юрочко - зав. лор відділенням у Охматдиті. Що скажете, кого порадите?

2. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

пані кунта як лікар непогана, але її ставлення до пацієнтів вбиває. Ну і про грошові віддяки напишіть, не всім це по кишені. ІМХО

3. Keeri

Keeri New Member

Раджу вам досвідченого масажиста, який приїжає на дім (сам працює на Орлика).
    Сидор Богдан
    (кому потрібно можу дати номер тел. в приват)

4. zeza

zeza New Member

О!!!!!!!!!! Лікар, то як лікар, але зате як персонал біля вас бігає, коли бачить хто вас лікує. ))))) Ставлення у неї "своєрідне" до всіх дорослих. (у коридорі зникає весь медперсонал:girl_crazy:) А з дітьми вона говорить суперово (у нашому випадку так було), навіть вираз обличчя міняється - стає такою приємною і доброю чарівницею чи то коліжанкою, але без сюсюкань.
    А, якщо серйозно, то я їй дуже вдячна, бо вона перший лікар, який не на словах, а на папері підтвердив наявність пологової травми і поставив діагноз, бо до двох років ми лікувались у різних лікарів і масажистів з діагнозом "мама дура - дитина здорова". Правда лікували дитину :girl_crazy:, а от від чого ??? робити щось треба було, особливо "веселило", коли пропонували робити операцію.
    І про гроші - віддячувалась на свій розсуд і ставлення до дитини не мінялося,хоч певне було малувато(це вже зараз можу оцінити)

5. Osya

Osya Active Member

Дуже хороший масажит, позитивна людина.

6. Keeri

Keeri New Member

Дуже хороший масажит, позитивна людина.

Погоджуюсь на всі 100%:girl_yes:

7. Donner

Donner Member

Також раджу. Файний дядько:)

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Особисто не звертались, але неодноразово чула про нього хороші відгуки.

9. Talibamina

Talibamina Member

це наш лікуючий лікар
    Призначене лікування завджди допомагає.Але наскільки мені відомо, то він буде за 10 днів

10. Відповідь: Раджу Вам дитячого лікаря

Зубній лікар
    Ак.Кучера,26
    Без доганна робата+підхід до дитини.
    Попадюк Андрій Петрович
    Хірург чорнобильська лікарня
    Сенюта Андрій Володимирович
    Спас мого сина. Професіонал з Великої Літери.
    Інфекційна лікарня на Мечнікова.
    Прокопіва Леся Володимирівна.

11. Zorica

Zorica Member

А можна контакти в пп, і ціни хоч приблизні. Дякую!

12. марі177

марі177 Well-Known Member

і мені будь ласка контакти і ціни.

13. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Буду вдячна за контакти хорошого дитячого масажиста і цін в ПП, який би додому приїжджав.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якщо на дому то це здається стандартна ціна. я вам в ПП написала про нашу масажистку. Не дешевша, але я однозначно її всім раджу, бо маю з чим порівняти дитину до масажів і після.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ми платили 60-70 грн за дренажний масаж
    масажиста порадила якась лікар колись давно, він практично всіх наших знайомих дітей масажує

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дренажний це інше, може тому і дешевше
    ми платили по 100 грн за 1 сеанс масажу, і це був масаж конкретно лікувальний, спрямований на мьязи, кінцівки, шию, тіло загалом.
    є по львову хороші масажисти, яких отак "передають" з рук в руки по рекомендаціях, мабуть ваш один з таких. Наша масажистка також дісталась нам по знайомству, а зупинились ми саме на ній, бо вона займається проблемними дітками, з неврологіями, і знаю людей яким вона дуже допомогла позбутись тих проблем.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

можливо:) але він і неврологіями займається, взагалі казав, що в основному з дітками маленькими працює я й собі 5 сеансів на спинку зробила

18. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, терміново потрібен хороший психоневролог, який добре розбирається у своїй справі. Киньте, будь-ласка, контакт і розцінки у ПП. Дякую

19. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

ми 40грн за дренажний платили але може тому що масажистка живе в домі навпроти.

20. kolobok

kolobok Member

Дренажний дешевше завжди, бо то тільки на верхню частину плечей і груди робиться, а загальноукріплюючий на все тіло - руки, ноги, спинка, живіт, шия. Ну і тривалість відповідно дренажного 10-15 хв, а такого 30-40.

Чи може хтось порадити толкового сімейного лікаря в поліклініці на Медовоі Печери?