1. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Відповідь: Прощі

Я б не радила брати шльопанці чи босоніжки. З кількох причин - камінці залітають, часом доводиться йти в дощ чи по росі і ноги дуже швидко натираються. В Білорусії колись зробила таку помилку - ноги свої не впізнала,вони мене не слухались і улюблені босоніжки "добила". Краще кеди, легкі кросівки, чи ще якесь зручне м"яке і перевірене взуття. Шльопанці хіба на зміну.
    І я б хотіла з малою йти цього року, хоча б трошки. Правда не уявляю собі поки цього...Вона такий непосидюх, у візку довго не всидить, а пішки йде "на своїй хвилі" :girl_crazy:
    Може хоча б проведемо прощу...

2. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Отці Василіяни запрошують на Відпустові святкування з нагоди празника Перенесення мощей Святого Миколая Чудотворця. Свято відбудеться 17-18 травня 2014 року у Крехівському Монастирі Отців Василіян.
    Програма
    Щороку піша проща організовувалася молодіжним товариством від ц. Андрія (пл. Соборна) - думаю цього року буде аналогічно. Якщо їхати - то зі Львова їхати маршрутним таксі №123 або №29 (АС№2).

3. Irysochka

Натрапила сьогодні на інформацію про Дитячу катехитичну прощу до Страдчу
    У суботу, 31 травня 2014 р., відбудеться традиційна проща учнів катехитичних шкіл Львівської архиєпархії з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей.
    Оголошення про прощу

Last edited: May 15, 2014
  4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

5. Masja

Masja Well-Known Member

26 червня відбудеться всеукраїнська проща до Страдчу.

6. makarynka

makarynka Well-Known Member

Моя перша проща в Лаврівський монастир св.Онуфрія.Враження неймовірні,відчуття легкості....буду ходити ще на прощі.Цього потребує моя душа і тіло

7. pulpa

pulpa Well-Known Member

А ми повернулись з Меджугорє,були вдруге,там настільки почуваєш себе легко,спокійно,що словами не передати,хочу ще

8. prolisok

prolisok Member

а де це ?)

9. pulpa

pulpa Well-Known Member

Це містечко в Боснії і Герцеговині,там вже 33 роки обявляється Матір Божа.Можете почитати про нього тут http://gospa.com.ua/

10. Irysochka

Молодіжна піша проща Львів – Гошів 20-24.08.2014 р.

Вихід о 9.00 з:
    20 серпня – Львова, храму св. Андрія
    21 серпня – с. Демня
    22 серпня – с. П'ятничани
    23 серпня – м. Моршин
    Гошів:
    23 серпня з 18.00 – молитовне чування,
    24 серпня з 11.00 – урочиста Літургія.
    З собою потрібно мати: спальний мішок та ізомат, дощовик, зручний одяг та взуття.
    Інформація для жителів Івано-Франківська

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Проща до Унева відбудеться, як і кожного року. Молитимемося за мир і єдність в Україні.
    Проща розпочнеться 25 серпня (понеділок) Літургією у храмі св. Арх. Михаїла.
    Після Літургії формування груп і вихід. Проща пройде за минулорічним маршрутом через ВЕРХНЮ БІЛКУ і ЛАГОДІВ.
    Ось вся інформація про прощу!
    http://lavra.studyty.org.ua/prowa/serpen-2014/140-marshrut-prosch.html

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

13. strochka

strochka Member

В паломнику не входить 4дні проживання (35євро) ,а тільки 2дн. В сумі виходить на те саме)

14. pulpa

pulpa Well-Known Member

Чи ніхто немає бажання поїхати на католицьке Різдво в Меджугорє?шукаю компанію(чоловік не може)http://www.ihtis.com.ua/

15. медведик

медведик New Member

Щомісяця у ніч з 12 на 13 число відбуваються нічні чування у Гошеві, можливо хтось підкаже номер телефону організаторів ,церкву чи знайомих вам людей ,які їздять туди власним транспортом? Дякую.