"Пророцтва": страшилки для тих, хто любить боятися

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем amandi, 12 Квітень 2011.

1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: ПРОРОЦТВА! страшилки для тих, хто любить боятися

та і мене воно не дуже цікавило, бо не вірю в такі штуки, а тут раптом знайомий дзвонить - вирішила пошукати, а не знайшла інформації

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

дивно...кажуть вже й в новинах показували:girl_crazy:

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

От вам і пояснення!! Дядько вирішив у такий спосіб свій сайт розрекламувати. Всі баннер прочитали і побігли дивитись, що ж то буде за лишенько.

4. Музик

Музик Мартуська

а в котрих? киньте інформацією

5. Fleshka

не наю, то інформація з ряду: чула дзвін - пішла шукати!

Останнє редагування: 10 Лютий 2012
  6. Музик

Музик Мартуська

так то ж 2010 рік, чи я погано дивлюся?

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В ТСН. Але влом мені шукати де саме.
    Казали, що в бздури вірити не варто!

8. Fleshka

Добре дивитесь.
    Зате я знайшла отаке:
    Катастрофічного для планети землетрусу у 2012 році не буде, що мені більше імпонує, тому напевне робитимемо ремонт і далі:girl_cool:
    http://daily.lviv.ua/news/35656

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Ось це?:girl_crazy:
    Внимание !
    Всем! Всем! Всем!
    14 февраля 2012 года в
    4 часа 5 минут
    начнётся землетрясение на Украине большой разрушительной силы !
    Грядёт скорбь !!!
    Предупредите народ !!!

Комментарий к сообщению .

Я, Георгий-Илия ( (Малахии 4.5), раб Господа Иисуса Христа, Его святою волею призванный пророчествовать о грядущих апокалипсических событиях на Земле, предвозвещаю о чрезвычайно сильном и разрушительном землетрясении на Украине , которое начнётся 14 февраля 2012 года в 4 часа 5 минут.

Факт состоявшегося землетрясения, в абсолютно точно указанное время, станет печатью Господа Вседержителя в мандате пророчествующего служителя Георгия-Илии, и поскольку он является предтечей Второго Пришествия Господа Иисуса Христа на Землю, то его судьба, судьба Георгия-Илии, во многом служит иллюстрацией событий грядущих.

14 февраля – особо радостный день в его судьбе , день свадебного торжества Георгия-Илии и его избранницы, невесты, жены !

14 февраля – и особо скорбный день в судьбе Георгия-Илии, ушёл из жизни земной, самый родной человек – мать !

Случайно ли Господь Иисус Христос поместил особо радостное событие и особо скорбное событие в жизни Георгия-Илии, в одно число – 14 февраля ?!

Нет ! Это не случайно ! Как и было сказано выше – это иллюстрация событий грядущих !

ДЕНЬ !14 ФЕВРАЛЯ 2012 г! СТАНЕТ МОМЕНТОМ ИСТИНЫ ДЛЯ МИЛЛИОНОВ ЛЮДЕЙ, КОТОРЫЕ УВЕРУЮТ В ГОСПОДА ИИСУСА ХРИСТА И ВСТУПЯТ С НИМ В ЗАВЕТ, И ПОЭТОМУ ЭТОТ ДЕНЬ СТАНЕТ ДНЁМ ОСОБОГО БРАЧНОГО ТОРЖЕСТВА ПРЕДВЕЧНОГО НЕБЕСНОГО ЖЕНИХА ИИСУСА ХРИСТА И НЕВЕСТЫ –ЦЕРКОВИ !

С ДРУГОЙ СТОРОНЫ ! 14 февраля 2012! года многие, очень и очень многие, потеряют своих самых родных и самых близких людей и этот день станет самым скорбным для них !
    Время землетрясения укажет на Георгия-Илию, как на Илию из
    Малахии 4.5.
    Именно порядковые номера главы и стиха обозначат время землетрясения на Украине 14 февраля 2012 г.!
    То есть 4 глава – 4 час !
    5стих – 5минут !

Именно в это время – 4часа 5 минут 14 февраля 2012 года начнётся самое мощное за всю историю Святой Руси землетрясение !!!

Аминь !

• Подобається Подобається x 1
  10. Heureuse

Heureuse вірю...

:khomyak::khomyak::khomyak:

11. Barnaulka

Здавалося, що вже всякі варіанти кінця світу пророкували, але щоразу, як придумують щось нове, пузо болить від сміху! :girl_haha: :girl_crazy:

12. zaderyshka

zaderyshka Member

фраза просто била...чувак в пророки як на вибори йде.

13. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: "Пророцтва": страшилки для тих, хто любить боятися

14. Barnaulka

15. Ланочка

Ланочка Well-Known Member

Я колись давно дивилась передачу по телебаченні, також присвячену кінцям світу. То там питали у священників різних релігій як вони до того відносяться, я маю на увазі до тих всіх пророцтв про скорий кінець світу. Там різні були відповіді, щось на кшталт що тільки Господь знає, але вже близько (5 чи 10000 років., по мірках вічності не має значення), бо багато зла на світі . А от один мусульманський (здається) священник сказав: що так кінець близько, бо зло панує, але є ще одно пророцтво з їхньої святої книги Корану. Що кінець світу, ну вже дуже близько буде, коли сонце буде сходити на заході, а заходити на сході.
    Трохи заспокоїв людей :girl_claping:

16. vikad

vikad New Member

Подібне було за ізраїльського царя Єзекії (описано у пророцтві Ісаї 38 розділ Тоді сонце вернулося, і знову почало рухатися на захід. Але то був знак спеціально для царя.
    А в наш час якби таке сталося - то би вже точно кінець наступив.

Щодо
    то це в Біблії також чорним по білому: Матвія 24:3-14, 1 Тимофію 3:1-5, та й інші місця.