"Пророцтва": страшилки для тих, хто любить боятися

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем amandi, 12 Квітень 2011.

1. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Відповідь: ПРОРОЦТВА!

А то ще дивлячись як трактувати.....
    Мало людей може означати, що люди перестануть розмножуватись, понароблюють собі клонів, роботів, їжа буде штучною і відповідно не треба буде тварин....

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

як вчив нас політолог-одразу треба ставити питання "а кому це вигідно?" кому вигідно, аби люди повірили в кінець світу? щоб віддавали свої збереження, свою енергію, щоб не думали про шось мудре,а лише боялися і як стадо овець блеяло і бігало в тому напрямку,куда їх вожак жене...
    .............................................
    а на рахунок пророцтв, дуже гарно сказала про це Анастасія, не можу найти цитату, скажу своїми словами. вона вважає ,що ми самі своїми думками і словами (і діями) творимо майбутнє наше і нашої Землі,а пророки цим користуються-напророчуть-ми повіримо,почнемо про це думати і воно почне збуватися, але не тому,бо це предсказали,а тому, бо колективна віра в один предмет подіяла!

3. kolobok

kolobok Member

Ага. Я теж раз їхала в маршрутці, сіла біля якогось чоловіка. Ми просто сиділи, не говорили. І от він перед тим як виходити сказав: "Ви незвичайна дівчина, в вас тече блакитна кров". Вот тепер сижу чекаю, коли мене знайдуть як наслідника якогось королівського роду :girl_haha:

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Можу сказати одне, дружина мого хресного їздила до Ванги 20 років тому, у неї син трохи психічно-хворий(нормально говорить , розуміє, що говорять, нормально спілкується, але ні читати, ні писати не вміє. Пропонували віддати в інтернат, вона запрошувала вчителів, але...) Ванга сказала, що дитина хвора, але виздоровіє! Звичайно та повірила, раділа, але чуда так і не сталося! Можливо не все Ванга може зпророчити. Але те, що глобальні катастрофи вона напророкувала, то це факт.

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Нам з мужом після нового року в маршрутці чоловік каже: ви чули, Янукович помер...Моліться, що диво сталось і ми звільнились)))я мовчу: він, Ви що не чули...все, нема, помер...потом той мужик через 5 хв каже: він, собака, помре..через 2 роки його не стане..і мат перемат далі пішов

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Який нестабільний пророк)) :girl_crazy:Через 5 хвилин вже й передумав

7. solomka

solomka Active Member

Відповідь: ПРОРОЦТВА! страшилки для тих, хто любить боятися

Згадалось мені одне "пророцтво". Коли мені було десь 15-16 років ми гуляли з подругами в парку біля психлікарні. І от один пацієнт з вікна каже: спочатку вийде заміж та, що ближче до вікна, другою - та, що посередині, а третьою - та, що далі (тобто я). Ми тоді переглянулись, засміялись і всерйоз це не сприйняли. Але мені це відклалось в голові. І все так і сталось - ми вийшли заміж саме в такому порядку як казав цей чоловік.

8. amurka

amurka New Member

9. Відповідь: ПРОРОЦТВА! страшилки для тих, хто любить боятися

Згадалося.. Я в сьомому чи восьмому класі подрузі на два екзамени підряд "напророкувала" номери білетів, які випадуть. І два рази все зійшлося. Ех, такий талант пропадає! :girl_crazy:
    А якщо серйозно, це все просте банальне співпадіння.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

в чому проблема? відкривайте бізнес і загрібаєте бабоси лопатою))) пророцтва, то зараз сильно модно. А якщо не будуть повністю збуватись, то скажете, що безлімітний доступу до астралу зараз проблема і вейфай може глючичти:girl_crazy:

11. vikad

vikad New Member

Чоловік, як подивиться на вагітну жінку (термін значення не має), відразу може сказати, хто в неї буде: хлопець, чи дівчина. Були випадки, що узі казало - дівчина, а він - хлопець. Народився хлопець. Одного разу до незаміжньої знайомої, яку давно не бачив, сказав: "Якби ти була вагітна, я б сказав, що в тебе буде хлопчик." А вона йому: "А звідки ти знаєш, що я вагітна?" А він-то і не знав...
    Думаю, що це не пророцтво, чи щось таке, а просто його мозок (без його участі) аналізує факти (можливо, вигляд, зовнішні ознаки, запах чи щось інше) і дає рішення. Цікаво, що він сам не може пояснити, як він це розуміє, якщо задумується, то починає сумніватися. Ще "проколів" не було. Може з 100 дітей "передбачив".
    А щодо віри "пророкам" майбутнього (Вангам і Нострадамусам). Йой, засиділася, треба бігти. Напишу пізніше.

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Краще дайте запит начальникові СБУ ЛО (якщо тутейша) про репресованого дідуся/бабусю

13. vikad

vikad New Member

Хтось тут писав, що пророцтва це зараз модно. Так і є і всі, кому це вигідно починають "пророкувати" - починаючи від дідок-бабок, і, закінчуючи знаменитостями (режисери, політики і іже с ними). Бузінес, що зробиш. Але, насправді, є пророцтва, що збуваються вже на протязі багатьох сторіч і тому, книга, у якій вони записані, заслуговує на довіру, бо там є і пророцтва на майбутнє, що може бути актуальним для нас. 9 з 10 форумлян має її вдома. Біблія.
    Розглянемо одне з пророцтв, що збулися з завидною (для Нострадама,Ванги та інших) точністю. Це пророцтво про Вавилон - могутню державу. Про неї можна прочитати в Вікіпедії. Приблизно за 2 століття до пророкованих подій, пророк Ісая написав, що місто Вавилон буде знищене Кіром (конкретно вказане ім"я). Також вказувалося, що річка навколо міста буде висушена, а "брами не будуть позамикані". Також там говориться, що буде відбудований Єрусалим і закладений храм (Єрусалимський), що був знищений Вавилоном, а ізраїльтяни забрані в полон. Ще міститься інформація, що Вавилон НІКОЛИ не буде відбудований. На момент життя пророка, Вавилон, це була могутня держава, але Єрусалим тоді ще навіть не був захоплений вавилонянами.(Ісаї 13:19-22, 14:22,23, 44:24-45:2)
    Як пророкувалося - так і сталося, як кажуть історики. Нагуглила зсилки про цю історичну подію, перші три:
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Кир_II_Великий
    http://www.historydata.ru/razdela/9-zaxbab.html?start=1
    http://jhwww.narod.ru/607-D.htm
    Біблія українською тут:http://bibleonline.ru/bible/ukr/
    І ще
    Євреї задовго до приходу Ісуса Христа чекали Месію. Чому? Вони знали, що він прийде з пророцтв, даних у Божому Слові. Починаючи від зачаття в утробі дівчини і до сходження на небо після воскресіння Ісуса, виконалися десятки пророцтв. Якщо є для когось потреба, можна розглянути деякі з пророцтв на Месію.

Якщо біблійні пророцтва збувалися, то чи інші з них будуть збуватися у майбутньому? До речі, пророцтва майбутнього - не такі вже й страшні, як ми думаємо.

14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

випадково натрапила на статтю про "пророцтво" землетруса в Україні.....http://ralf.com.ua/index.php?act=news&show=yes&page=715 :khomyak: і взагалі дивний сайт повний "пророчеств" і страшилок:suicide:
    Звідки воно береться? Хтось в таке вірить?

15. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Думала випадково зайшла на той сайт! а він же на форумі тут рекламується (банер зверху) :no:

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

певно хтось з партії регіонів то пророцтво складав :moskali:

17. Музик

Музик Мартуська

подзвонив мені знайомий вчора і каже, що чув по радіо новину: у ЛЬвові 14 лютого цього року має бути якийсь мегаземлетрус чи не в 12 балів, що місто буде знищене і тому подібні страшилки. ще хтось щось таке чув?
    чомусь не можу знайти жодної інформації про це в мережі, навіть про те, хто поширив таку чутку.

18. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ага, буде-буде, ще й який))) А потім в меблевих магазинах буде дефіцит нових ліжок і диванів))

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

во блін! і нашо я лампу купила?
    Зараз позвоню чоловікові, щоб тумби не віз, ітак пропадуть...:girl_impossible:

20. In4a

In4a Well-Known Member

Та тут на ДП колись вверху баннер висів досить довго з тим пророцтвом. Але я так і не зайшла туди ні разу :girl_crazy: