В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Шукаю/пропоную роботу! Можливо хтось знає. Потрібна кравчиння зі своїм обладнанням та приміщенням для пошиття штор, покривал та подушок. Головне, щоб людина була дуже скурпульозна і педантична, та з досвідом. Пишіть в ПП.
Привіт. )) Шукаю Жінку, яка вміє добре шити , має машинку, та зацікавлена у співпраці. Дякую, як відгукнетесь!!!)))
Шукаємо продавця в продуктовий магазин, можна пару, або без. бажано жіночку. Для зручності проживання район Підголоско, Варшавська. Головне порядність, відповідальність.. інше в ПП. Можливо хтось знає чи має таких.
Порадьте, будь ласка, хорошого майстра або бригаду для відмивання-штукатурення-фарбування стін, а також деяких чорнових робіт. Дякую.
Шукаю жінку, яка прибиратиме в мене вдома раз на тиждень. Оплата/деталі в пп. Вимоги - порядність, акуратність. Особливо ціную коли мене питають що і як робити, і потім роблять так, як я кажу Бажано рекомендації посиденьок. Локація - вул.Вітовського, р-н Стрийського ринку, парк культури.
На роботу в магазин побутової техніки (кухонна техніка та техніка для дому) потрібен продавець. Бажано людина, яка швидко вчиться, вміє спілкуватися. Можливо працівник сфери обслуговування. Досвід роботи не обов'язковий, та буде додатковою перевагою.
Шукаю жінку, для разового генерального прибирання (після ремонту, але вся брудна робота вже зроблена) і постійного прибирання раз на тиждень. Оплата/деталі в пп. Вимоги - порядність, акуратність. Особливо цінним буде прислухання до побажань. А також дотримання меж особистого простору в прибиранні (бо були випадки користування особистими речами). Бажано рекомендації посиденьок. Локація - р-н Автовокзалу - стадіону.
Дівчата, потрібен спеціаліст чи просто рукастий мужчина з досвідом - поставити міжкімнатні двері. Дверей дві штуки . Обєм роботи: 1) поміряти, підібрати, вибрати коробки 2) порахувати необхідну фурнітуру - ми купимо 3) поміряти розмір скла, підсказати де краще купити 4) вставити двері Львів, Миколайчука.
Доброго дня! Шукаю репетитора для сина підтягнути основні предмети 3 класу, математика та украінська мова насамперед. Проживаємо на вул. Золота, відвідуємо 53 школу. Потрібна вчителька яка вміє пояснювати. Буду дуже вдячна за швидкі відгуки, хочеться закінчити навчальний рік з гарними оцінками))))
Шукаю кілька дівчаток (найкраще - молодих мамусь в декреті), яким потрібен підробіток. Затрати часу - кілька годин один або два рази на тиждень; роботу можна виконувати в себе вдома. Основна вимога щодо особистих якостей - відповідальність та охайність. Район проживання: Сихів (ідеально б в районі Ваму), Любінська-р-к Південний, інші райони Львова - треба індивідуально говорити. Всі інші деталі - в пп.
Шукаю майстра, що допоможе з ремонтом 1 кімнати. Потрібно перебілити кімнату, або поклеїти рідкі шпалери.
Дівчата, може комусь цікаво, може комусь з ваших знайомих цікаво...потрібен касир у відділення ВіЕсБанку . Місце розташування - Стороженка 12. Район привокзального базару. ПАТ «ВіЕс БАНК» — міжнародний банк з понад 20 ти річною історією роботи на ринку банківських послуг оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: Касир відділення (м.Львів) Вимоги: Вища / середня освіта; Досвіт роботи від 2 років в банку (робота в касі банку/відділення); Досвід роботи з клієнтами; Досвідчений користувач ПК, АВS B-2; Бажання працювати; Комунікабельність, відповідальність, чесність, тактовність, пунктуальність, стресостійкість. Обов’язки: Розрахунково-касове обслуговування клієнтів Банку Продаж банківських продуктів клієнтам; Робота з готівкою; Здійснення операцій з валютою Робота з терміналом, платіжними картками; Перекази; Безготівкові операції; кому цікаво - пишіть в ПП радо відповім
Потрібен майстер по.меблях. Треба поміняти завіси на двох шафах. Може хтось має контакт, буду вдячна Отправлено с моего C5303 через Tapatalk
На роботу потрібні 2-3 рієлтори з частковою зайнятістю. Робити потрібно тільки одне: ходити на покази. Ніякою рекламою Ви не займатиметесь. Оплата: проїзд+25-30% від зданого об'єкту. Потрібно тільки мати час ходити на покази. Частота різна, буває щодня/декілька разів на день, буває 2-3 рази в тиждень. Надіслано від мого Lenovo Z2, використовуючи Tapatalk