В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Може хтось знає людину яка недорого допоможе зібрати невеличку кухню?
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Хочу замовити меблі у вітальню Може хтось порадить фірму або майстра, щоб якісно і недорого (бюджетний варіант). Взимку замовляла диван, так мені стільки наморочили голову, що вже не хочу будь з ким зв'язуватися.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Все ще шукаю майстра-плиточка, цього разу терміново!!!! Деталі в ПП
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Скористаюсь послугами столяра. Необхідно виготовити дошку для балансування. Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) МУДРИКИ шукають вчителя молодших класів! Робота в другій половині дня. Робота триватиме від 2 до 4 годин на день. Початок - з вересня. Обов'язки: підготовка домашніх завдань з нашими розумними і чемними дітками. Колектив у нас неймовірний. Робота справді творча і без надлишкової бюрократії. Ми вітаємо ініціативу. Просимо звертатися в пп
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Терміново потрібний майстер по ремонту пральної машинки bosh.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен водій з автобусом або мікроавтобусом для розвозу гостей з весілля.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Поділіться контактами доброго сантехніка. На кухні потрібно поміняти кран у мийці+повністю все внизу під мийкою (тече все, що може) + підключити посудомийку. Не все ми, жінки, можемо самі
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібно обшити квартиру. Порадьте перевірених майстрів, які з завдатком не пропадуть. Буду рада інформації. Дякую.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукають бухгалтера-початківця/студента. Для ведення обліку ТзОВ (оборот дуже невеличкий, суто розписувати плату за оренду та податки з доходу, здавати вчасно звіти). 300+ грн в місяць.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю людину, яка б покосила газон газонокосаркою. Живу у Рясному. Якщо підійде така робота, то буду звертатись регулярно.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Скористаюся послугами візажиста 09 серпня. Писати в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстера, який зможе на ноутбуці на віндовсі 7 налаштувати безпровідну роздачу нету на планшет- телефон через дротовий інтернет.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен майстер, який зробить профілактичну чистку двохфункційного котла Арістон.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Пропоную можливість гарного додаткового заробітку для активних дівчат та жінок, які люблять парфуми.
Re: Ремонт Дівчата, порадьте будь ласка перевіреного майстра, який якісно та за адекватну ціну зробить автономне опалення у приватному будинку. Дякую!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстра для малярно-штукатурних робіт, який може вже приступити до роботи.
Відповідь: Хатня робітниця І я попрошу телефон жіночки, яка б могла приходити раз на тиждень прибирати 2-х кімнатну квартиру. Можливо хтось порадить свою хатню робітницю. Дякую.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) На фірмі шукають мерчендайзера-торгового, продукція - ковбаса, зарплата 2500-3000 грн. Стать не має значення, машина не потрібна. Пишіть в ПП.