В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстра по декоративній штукатурці. Деталі в ПП.
Відповідь: Хатня робітниця шукаю хатню помічницю. через коліжанок/знайомих шукала - всі катастрофічно зайняті дівчатонька, поділіться, будь ласка, контактами
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстра по ковці для виконання невеликого замовлення
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю людина, яка зможе навчити 1С Роздрібна торгівля, показати на практиці.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю менеджера-логіста на роботу в компанії. Основні вимоги: досвід роботи в сфері від 2 років. Бажані знання англійської та польської мов. За деталями звертайтеся в приват.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен майстер для встановлення вхідних дверей. Дякую за контакти
Відповідь: Хатня робітниця Всім привіт. Потребую послуги хатньої робітниці: сухе і вологе прибирання, витерти пилюку, сантехніка, часткове готування їжі. Район Привокзальна, 60 кв м, 1-2 рази в тиждень. Можете когось порекомендувати? ---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ---------- А може хтось поділитися своєю робітницею на 6-7 години в тиждень?
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю бригаду\будівельну фірму для будівництва власного приватного будинку. Буду вдячна за контакти і відгуки.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю людину, яка зможе зробити сайт інет-магазину, вміє "просувати" сайт по рейтингах. + потрібно створити сайт-візитівку. Оплата за домовленністю. Буду вдячна за рекомендації В пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Терміново шукаю майстра для ремонту холодильника. Район Нового Цуму
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю досвідчену кравчиню для пошиття сукні. Буду вдячна за рекомендації!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю репетитора англійської мови для дитини, заняття у нас дома у вечірній час- пн, чт або пт, деталі в пп!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібна людина,яка надійно прикріпить шведську стінку. Терміново!!! Бажано сьогодні ввечері!!! Звертайтесь в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) потрібно швидко і якісно помалювати стіни один раз (раз вже помальовано) все необхідне є своє. терміново. пишіть в пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю кравчиню, яка пошиє вечірню сукенку з вишитими елементами. Бажано район Нового Цуму. Може бути людина без досвіду шиття на замовлення. Головне щоб мала всі потрібні інструменти і бажання шити))
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) шукаю майстра по ремонту газових колонок. Потрібно поремонтувати колонку Юнкерс - гасне запальник. Терміново!!!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Відламала щойно ручку від вікна. (( крутнула, щоб повернути і відкрити, а вона хруснула і лишилася в руках.(( Дайте контакти нормального і недорогого майстра, будь-ласка.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю викладача музики (фортепіано), який би взявся за заняття з дитиною 2 роки. Я не буду вимагати конкретних результатів - просто потрібно буде пояснювати дитині елементарні речі, правильно поставити ручки і т.д. Почати займатись потрібно буде у вересні, на Сихові, р-н Санта-Барбари.