В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен майстер з манікюру, бажано з досвідом роботи. Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Порадьте хорошого майстра по ремонту газової колонки Юнкерс (старіша модель). Терміново!!!
Шукаю помічницю для прибирання Потрібна людина щоб прибрати в кухні - миття плитки, духовки, кухонних меблів. Роботи не дуже багато, на пару годин. Деталі в ПП Бажані рекомендації від форумлянок
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) потрібен плиточник, щоб укласти фартух на кухні, дівчата, поділіться, будь ласка, контактами, терміново треба, будем дуже вдячні)
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Дуже потрібно пошити платтячко до 18.12, порадьте будь ласка, гарну кравчиню.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Я знаю хорошу кравчиню, Люба звати, вона мені шиє коли треба якщо актуально в пп
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен хороший!! плиточник, та майстер по гіпсуванню і шпаклюванню стін. Бо наш набрав купу роботи і довго треба чекати, ще й пропадає час від часу і вічно шифрується))) а нам треба чим пошвидше! Буду дуже вдячна за контакти!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) І для мене це актуально. А також холодильник і мікрохвильовку, бажано в районі Рясне-1.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) а мені потрібен майстер, який знається на котлах Vaillant/. Потрібно полагодити котел, бо в хаті зимно і вода холодна з крану
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю репетитора для племінниці. Предмет - математика. 5 клас гімназії (гуманітарного профілю). Заняття орієнтовно раз в тиждень на території учня (Привокзальна). Може бути студентка/студент. Оплата - за домовленістю. Звертайтеся, будь ласка, в пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен майстер поремонтувати комбайн бош мсм 5530, поламався штир, на який вдягається чаша.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстра по дереву, який зробить мені декоративні полички на стіні.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен спеціаліст по камінах. А ще до каміну потрібно зробити дверку зі спеціального скла і приробити її до каміну.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю людину з власною столяркою. Пишіть контакти в ПП. Дякую.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) На понеділок (23 грудня) потрібен водій з бусом - треба перевезти диван та декілька кульків зі Львова (Сихів) до Стрия. Буду вдячна за будь-яку інформацію!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Туристична компанія Львова пропонує роботу на посади бухгалтера та касира-бухгалтера. Основні вимоги: знання 1С та досвіт. Всі питання в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю хатню робітницю. 2 рази на тиждень потрібно прибирати, допомагати по дому. Якщо є необхідність - то проводити час з дітьми.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю репетитора з англійської мови для дівчинки 6років. Може бути студентка. Навчання в нас вдома, Наукова. Деталі в пп