В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю бухгалтера зі стажем, який навчить мене 1 С бухгалтерії для ПП у малі сроки(краще навіть на практиці). Оплата договірна.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю кравчиню, яка вміє шити сумки (зі шкіри, льону, інших матеріалів). Фасон - клатчі, маленькі сумочки-мішечки, можливо інші, але прості, без "прибамбасів". Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Дівчата, хто може зробити мені коробочки скрапові з картону по моїх мірках, пишіть в ПП, обговорим деталі.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібна людина, яка добре орієнтується в програмі PM для перенабору вишивальних схем. Оплатно. Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю людину яка вільно володіє розмовною польською мовою. Потрібно моє україномовне базікання перекласти і записати польською момою. Приємний голос вітається. Оплата по домовленості. Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен продавець на ринок Добробут. Продавати потрібно капрони, скатертини, канцелярія. Всі деталі в приват!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) потрібен продавець в продуктовий магазин по вул.Гніздовського ( Левандівка).
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) потрібна майстриня для вишивки весільного рушника під індивідуальне замовлення. деталі в пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) і я сюди! Мені потрібна кравчиня, що пошиє дитячу сорочку (вишиту) вишивка і тканина на сорочку моя! Допоможіть! прошу звертатись майстринь у ПП
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Хочу знати скільки у Львові коштує прибирання квартири до 100 метрів, чиста, орендується 2-ма чоловіками, тобто зайвих речей немає,як у житлових сімейних квартирах. Прибирати потрібно буде 1 раз в тиждень або ж 1 раз на два тижні. Прошу бажаючих прибирати писати в ПП вказуючи ціну.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Порадьте, будь-ласка, в ПП хорошого сантехніка. (Ідеально було б з приблизними розцінками). Дякую.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Можливо хтось знає хороших майстрів-циклювальників паркету не заю як правильно то називається, які також можуть замінити плінтуса на підлозі.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаємо плиточника. Потрібно покласти плитку у ванній та туалеті. Буду дуже вдячна за контакти майстрів і вартість робіт.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) На фірму у Львові потрібний відповідальний бухгалтер з досвідом роботи. Робота пов'язана з випискою накладних, податкових, проведення інвентаризації... З/п в межах 2500-3000 тис. грн. Повний робочий день. Оформлення з 1 липня. Терміново.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен продавець хлібобулочних виробів в р-ні Південного. Терміново. Вік та досвід роботи значення не мають. Подробиці в ПП.