В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібно людину, яка б могла здійснити переклад медичного висновку з німецької мови. Деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібна медсестра, щоби 1 раз в день протягом тижня ставити крапельницю вдома (хвора мама, 63 роки). Досвід роботи з крапельницями обов'язковий! Район - Сихів, Іскра. Оплата за домовленістю.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю майстра, який може подивитися до котла RENS, вибиває помилка.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) В приватну школу- гімназію запрошується вчитель хореографії трудового навчання та образотворчого мистецтва. Освіта обов"язкова, також володіння різними видами рукоділля, вміння та бажання працювати з дітьми. Деталі в пп.
Відповідь: Ремонт Терміново потрібний майстер-плиточник, який якісно покладе плитку на стіну в кухню. Скиньте тел. майстра в ПП. Дякую
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Фірма шукає офіс менеджера з досвідом володіння 1С. і зі всіма витікаючими обовязками, які відповідають цій посаді : оформлення договорів, видаткових, вхідна-вихідна кореспонденція... тощо... Гарантуємо вчасну та адекватну оплату. резюме (з фото) на на почту. Всі деталі в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) В центрі міста відкривається нова кав"ярня. Солодка випічка. Шукають шеф-кухаря, бармена, офіціанта. З досвідом роботи. Деталі - в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Може комусь знадобиться, побачила оголошення: у дитячий садок № 29 на вул. Чайковського терміново потрібен кухар та вихователь.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Також побачила оголошення: в дитячий садок на Чорновола потрібні вихователь і няня. Детальніше за тел. (063) 368-68-55
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю хатню робітницю. Прибирання квартири 1 раз на тиждень. Оплата за домовленістю.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Терміново шукаю майстра до телевізора, який зможе під"їхати додому(район Метро, Городоцька), телефон у ПП.
Відповідь: Де у Львові знайти... (3) Незнаю в яку то тему написати.. Я хочу зробити деревяну перегородку в кімнаті (з полками і столом), маю приблизну схему як я хочу, щоб це виглядало, але треба щоб хтось заміряв розміри і сказав скільки то буде коштувати. Бажано якнайдешевшого майстра.. Може хтось має знайомих, хто робить якісно і не дорого, або може порадите якогось майстра
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю репетитора з польської мови для здійснення нашої давньої з чоловіком задумки - вивчення польської на елементарному рівні. Район проживання вчителя - Сихів, бажано Санта. Раннішні заняття. Розгляну всі пропозиції в ПП.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаємо охайну жіночку 30-50 років для торгівлі сирами на критому ринку
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю "рукастого" майстра, що зможе купити та поміняти кран в ванній та ручку від вхідного замка. Можливо просто людина, що хоче підробити до свят, але гарно вправляється з інструментами. Потрібно швидко і якісно, відповідно за оплату торгуватись не буду)
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю спеціаліста, який зміг би встановити на навігатор програму iGo Primo, найновіші карти Європи і POI. Навігатор Tenex 60M SE. Я вже з тим бавлюсь четвертий день Додано на п'ятий день: Ура! Я це зробила! Самаааааа!!! :blum1:
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) шукаю людину, з юридичною освітою і вільним знанням англійської мови (а ще бадано зі знанням Англійського права або принаймні можливістю його зрозуміти) для написання ессе на 1500 слів. Ессе складається з двох частин, аналіз двої кейсів, впринципі не складне (рівень права - перший курс, для маркетологів), але так, як я право і по-українськи ніколи не розуміла, то це для мене просто нереально. Всі матеріали, як писати таку роботу, надам. ТЕРМІНОВО, останній термін - 7 січня.
послуги швеї Потрібно підшити кілька речей, в мене руки не з того місця для цього діла. Пішла в майстерню, а там ціни захмарні на мою думку, може котра мама в декреті хоче підзаробити то з радістю скористаюсь її послугами. Що потрібно: 1. на двох майках попоролись шви, до 2 см - відповідно треба їх поправити. 2. зробити в чохлі (на ножки) в каляску для дитини дирочки під ремні безпеки і обшити їх. Якби хто міг допомогти то буду дуже рада
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібно написати 7 контрольних ( матеріал даю) в зошиті на 24 ст. клітинка через клітинку. 1 зошит - 25 грн. тобто сторінка по 1 грн. почерк акуратний. кого зацікавить пишіть в пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю столяра, для заміни завісів, у міжкімнатних дерев'яних дверях. Пишіть телефони в ПП. Дякую.