В цій темі розміщуємо оголошення про пошук виконавця (або найманого працівника) для подальшого спілкування з кандидатами в ПП. Про втрату актуальності свого оголошення прошу повідомляти модераторів скаргою з проханням внести зміни. Є окрема тема "Шукаю няню"
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Терміново розшукується репетитор німецької мови. Вимоги: досконале володіння німецькою мовою з правильною вимовою. Репетитор потрібен для мене (27 років). Раніше вивчала англійську, німецька на нульовому рівні. Заняття на території викладача, оскільки в мене ремонт. Оплата по домовленості. Звертайтеся в пп.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) шукаємо торгового агента для роботи із салонами краси- дівчина віком 22-32 роки, приємної зовнішності, здатна засвоїти багато нової інформації. Робота щоденно, крім вихідних (хоча буває, що клієнти просять забігти в суботу). Оплата- відсотки. звертайтеся в ПП
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю хорошу кравчиню. Хочу пошити собі гарний костюмчик)) Порадьте, будь ласка, когось) Дякую!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю розробника сайту для поліграфічної фірми. Деталі в ПП.
Домашня чистка диванів і килимів Раз на півроку користалась послугами приватного спеціаліста по чистці диванів і килимів, він приходив до мене зі своїм Karcher і за дві-три години чистив мені килим і диван. Коштувало мені це все 400 грн. А зараз він виїхав за кордон...Порадьте когось, хто виконує такі роботи на дому. Килим, ще можна завести у хімчитку чи пральну, а от з диваном складніше Буду вдячна за надану інформацію, пишіть в приват. Дякую!
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю спеціаліста, який має хореографічну освіту, і може раз в тиждень працювати з танцювальним колективом ---проводити основи класичної хореографії.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен вже на роботу промоутер на 1 місяць з частковою зайнятістю. Обов'язки: - роздача рекламного матеріалу біля/в Торгових центрів/рах. - запрошення клієнтів відвідати магазин. - робота в день на 4 год. перерва 2 рази по 10 хв. (день з 13.00 до 17.00, день з 15.00 до 19.00). Вимоги: - дівчина або хлопець гарної зовнішності (фото обов'язково); - вік 18-25 років. - охайність, порядність. п.с. фото прохання надсилати в пп або електронкою.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) І мені також таке треба, бо хочу спідничку, а в магазинах нічого не подобається...
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен повар для роботи в ресторані в Карпатах. Хороші умови праці.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен архітектор-дизайнер для проектування МАФи (малої архітектурної форми).
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен водій на автомобіль Toyota Prado зі стажем не менше 5 років, вік від 30 років
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 мені? дуже направду і я можу в джинсах тому - ХТО ЗБИРАЄТЬСЯ МЕНЕ КЛИКАТИ НА ВЕСІЛЛЯ - знайте, я можу в джисах ---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ---------- а ше мені чорний є дуже яскравим кольором і сукня, яку показал звізда - дуже нарядна, ІМНО
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю фотографа професіонала - початківця для креативної фотосесії))
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Шукаю кравчиню для пошиття вишиванок у магазин. Робота час від часу. Деталі в ПП.
Відповідь: Ремонт Дівчата може хто має координати толкового електрика,? напишіть телефон в пп. І ще зорієнтуйте , скільки зараз коштує заміна проводки і підключення розеток та вимикачів.
Відповідь: Пропоную роботу! (/шукаю виконавця) Потрібен електрик для ремонту світильника, що керується пультом.